2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,787
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,062

Etiketler
Yazın da karavanımı kullanabilmek için iki seçenek olabilir, Ya koyu gölgelikli bir mekan, yada 7/24 çalışabilecek split klima. Split klima için karavanımda müsait yer yok malesef. Koyu gölgelik de yok. Bu nedenlerle yazın biraz zorlanacağım. Bunu daha büyük split klimalı bir karavan alarak çözebilirim. Ancak banka kredisi kullanmak istemiyorum. Diğer bir seçenek karavanı sadece gece kullanmak ki bu da denenebilir bir çözüm. Ama ben sıcaktan pek hoşlanmıyorum. Bunu çok net biliyorum.
 

Yazın da karavanımı kullanabilmek için iki seçenek olabilir, Ya koyu gölgelikli bir mekan, yada 7/24 çalışabilecek split klima. Split klima için karavanımda müsait yer yok malesef. Koyu gölgelik de yok. Bu nedenlerle yazın biraz zorlanacağım. Bunu daha büyük split klimalı bir karavan alarak çözebilirim. Ancak banka kredisi kullanmak istemiyorum. Diğer bir seçenek karavanı sadece gece kullanmak ki bu da denenebilir bir çözüm. Ama ben sıcaktan pek hoşlanmıyorum. Bunu çok net biliyorum.
Yücel Hocam sen Kıbrıscık (Beypazarı) karagöle bir hafta sonu güçlüyle bir keşif gezisi yap. Karavanı orayada bırakabilirsin belki şartlar uygun olursa. Geçen sene sürekli kalan 2-3 karavan vardı
 

Yücel Hocam sen Kıbrıscık (Beypazarı) karagöle bir hafta sonu güçlüyle bir keşif gezisi yap. Karavanı orayada bırakabilirsin belki şartlar uygun olursa. Geçen sene sürekli kalan 2-3 karavan vardı
Bi bakayım. Olabilir.
Gerçi karavanın yerinden çok memnunum.
Problem gündüz vakti Güneş'in karavanı çok ısıtması.
Karagöl'de rakım nedeniyle hava daha serin olabilir.
Ama orası başka bir yer sonuçta zaten.
 






Karavanımı yeniden satılığa çıkardım. Donanımlı bir karavandır. Ayrıca sağlamdır da üzmez. 150000TL istiyorum. sadece nakit. Sadece ERBA 525 ile takas düşünürüm.

Atelaj min
 

Kendi tasarladığım ve yaptığım karavanımla bir izci kampında gayrıresmi olarak liderlik yaptım. Sanırım hayatımda yaptığım en önemli şey benim için buydu. Benim için karavanın en güzeli kendi yaptığım karavandı ve onunla bir izci kampında olmak bir harikaydı. Bu olay 2010 yılında gerçekleşiyordu. Bundan on dört sene önce... Sanırım hayatımda pik noktama çıktığım an budur. Bundan sonrası gitgide ışığımı kaybettiğim bir döneme girdim. Ve sonuçta herkes gibi olmayı kabul edeceğimi düşünüyordum ama böyle olmadı. İçimdeki kampçılık ateşi daha da güçlendi ama artık bireysel kamp yapmayı seviyordum. Benim karavanımda pişirdiğim bir yumurta bile günün birinde benim için bir devrimdi. Her gün onlarca devrim yapabiliyordum sessiz sedasız. Bunun sessiz sedasız olması çök önemliydi çünkü insanlar böyle devrim yapmaya başladığımı sezerlerse ona da engel olmaya çalışabilirlerdi. Beni çok zorlayan bir ruhsal hastalıkla başetmeye çalışıyordum bir yönden. Adı şizofren olan şu herkesin çok korktuğu hastalıktan. Artık ışığımı kaybettiğim zamanlar hep yeni bir ışık keşfettim kendimde ve bugünlere kadar geldim. Evet arkamdan konuşuldu, engellendim hoş olmayan şeyler yaşadım. Ama bir şekilde varolmayı hep başardım. Tabii bunda başkalarının etkisi büyük. Hayatımda bana çok yardımlar yapan pekçok isimsiz kahramanıma çok şeyler borçluyum. Bu öykü kapanmadı, devam ediyor. Toparlayıp da hayatımı yazabileceğimi veya kendi hayatımdan esinlenerek bir şeyler yazabileceğimi sanmıyorum. Benim insanlığa katkılarım hep anonymous olarak kalacaklar, İsimsiz, önemsiz, değersiz şeylermişçesine forum köşelerinde herkesler tarafından okunabilecekler...
 

Ben öğrencilerim çok basit şeyler yapıp getirse bile onlara iyi bir not veririm, Çünkü şunu biliyorum ki önemli olan iyi şeyler yapıyor olduklarına kendilerinin inanmalarıdır. İşte benim karavanım da biraz böyleydi ama sanki kartondan bir kibrit kutusuydu. Yaparken ona verdiğim her yıl ona bakım yapma sözümü hastalığım nedeniyle tutamadım. Kısa sürede yağmur tarafından deforme edildi. Daha sonra uzun süre kaldığı otoparktan kaldırıldıktan sonra her nasıl olduysa başka bir ele geçti. Elbette ÇELEBİ benim orjinal karavanım benim asıl YÜZ BİN LİRALIK karavanımdır. Bu bir yalan değil bunu ben söyledim. Bunda yanlış olan herhangi bir şey de yok. Benim olan bir şeyin fiyatını ancak ben belirlerim. Bunu üçüncü kişilerin fikir ve görüşleri belirlemez. Sonuçta benim karavanım sıfır liraya el değiştirmiş bir karavan. Yeni sahiplerinin ona nasıl baktığını hala merak ediyorum. Orjinal haliyle duruyorsa çok aşırı yıpranmış olmalıdır belki de ama bunların hiçbirisi benim için önemli değil. Bugün bile bana göre benim en hakiki ve en has, en kendime özel karavanımın rahatlıkla ilk karavanım olduğıunu söylüyorum herkese...
 



Elebi2


İlk karavanımı ve benim karavanla olan yolculuğumu bilmeyenler için, Benim ilk karavanım Çelebi işte böyle bir karavandı. Bu sitede Çelebi'nin hem düşünsel olarak düşünülmeye başlamasıyla hem de hayata geçişi ile ilgili çok özel bir hikaye gömülüdür. İhtiyaç duyan açıp bugün bile hangi tarihte ne yapmışım görebilir.
 

Elbette bir karavan ancak sevgi ve emekle bu hale gelebilir. Benim hayatım sevgimin ve emeğimin yaşama dönüştüğü onlarca hikaye ile örülüdür. Çünkü ben bir eğitimciyim. Benim esas ürünlerim kendi ustalık ürünlerini bile vermeye başlamış olmalılar çoktan. Hiçbir zaman öğrencim üzerinde hak iddia etmem. Bu profesyonel bir öğretmen davranışı değildir. Ama var olanlardan haber almak beni özellikle öğretmenler gününde çok mutlu eder.
 



İyi geceler sevgili kampçı dostlarım. Bugün de yatmanın vaktidir ki mantıklı bir saatte kalkabilelim yoksa hayatın kontrolünü kaybediyoruz geceleri yaşayan birisine dönüşüveriyoruz. Nedense hep geceleri her şeyi yapmayı seviyorum. Bir kitap da okusam, forumlara da yazsam hepsi gece yapmayı sevdiğim işler. Bu nedenle tatil günleri kolayca uyku düzenim kayıveriyor.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,035
Kayıtlı Üye Sayımız
172,166
Kaydolan Son Üyemiz
8vykwt37

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst