2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,695
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,674
Her ne kadar bazen yukarıdaki mesajdaki gibi düşünüyor olsam da çekici aracımın aslında kamp yapma fırsatı sunuyor olması bana sahada pek çok kolaylık sunuyor. Her ne kadar içinde tuvaleti ve mutfağı olmasa da bu sorunların dışardan çözülebildiği kamping tarzı yerlere gittiğimizde Güçlü bize rahat bir kamp olanağı sunuyor. Aracımı tekrar kamp aracı formuna büyük ihtimal araç muayenesinden sonra dönüştürürüm. Bakalım kısmet. Şu sıralar gerçekte olduğu gibi 4+1 kamyonet olarak yollardayız...

Etiketler
Çeşitli kamplara karavanla katılmak, onu çekmenin sıkıntısına katlanmak için en azından bir hafta kadar gittiğim yerde kalmalıyım. Bu onun kullanılacağı zamanları çok kısıtlıyor gerçekten ama aracımda genel bir güçsüzlük de seziyorum son zamanlarda. Bazı yollar böyle çekme karavanla bitmez gibi gelebilir insana. Çekici aracın kamp aracı olabilmesi bu yüzden önemli. Çünkü haftasonu kampları iyidir ve güzeldir... Onlara da katılabilmek gerek.

Bizim dernek bu ay fiili olarak çalışmaya başlıyor, (Çünkü üyelerin hepsi Aktur'dan ancak geliyorlar) Yemekte (Her ayın ilk haftası harika bir Dernek yemeği yaparız) belki bir etkinlik paylaşılır biz de katılmak istersek umarım aracın muayenesi buna yetişir. Dernek etkinlikleri gerçekten kaçırmayı hiç sevmediğim etkinliklerdir.

Neyin nasıl çalışır ve işler durumda tutulacağı teknik konulardır aslolan KAMPÇILIK ve Eğlencedir. Biz bir şekilde dostlar arasında oluruz. Bu muayene de geçer ondan soraki on muayenede geçer... Bir de bakarız ömür tükenmiş. Belki o kadar bile ömrümüz yoktur kimse bilemez. Bu nedenle kimseyi kırmak dökmek istemiyoruz. Buna gerek de yok. Biz hepimiz kampçı dostlarız sonuç itibarı ile...

İlk karavanım ÇELEBİ'yi yaparken tam olarak böyle bir konsept hayal etmiş idim. Sanki Saly benim bu hayalimi görmüş de yapmış gibi, o kadar benziyor ki... Bence güzel bir model. Bende olsaydı seve seve kullanırdım valla. Saly'e hayırlı müşteriler diliyorum.

IMG_20241027_142527_1.jpg

Bugün evimin yakın çevresinde yürüyüşe çıktım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR