yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün kendime mahallenin manavından pırasa aldım. Pek severim Pırasayı... Hazırlığını yaptım ve ateşe koydum yemeğimi. Zeytinyağlı pırasa içinde havucuyla hem çok sağlıklı hem de leziz olur.
Her zaman tam boyutlu bir motokaravan istedim ama maddi nedenlerle şimdiye kadar böyle bir şey olamadı. Bundan sonra da biraz zor görünüyor.Peugeot projesi iptal diyorsun hocam.
Hayat bazen süpriz yapar ve güzel bir hediye verir. İnşallah sanada böyle bir şey nasip olur hocam.Her zaman tam boyutlu bir motokaravan istedim ama maddi nedenlerle şimdiye kadar böyle bir şey olamadı. Bundan sonra da biraz zor görünüyor.
Hayata bir şans tanımak için loto bile oynuyorum valla! Başka da bir yol yok benim motokaravan sahibi olacak parayı bulmam için... Bize ne babadan bir şey kaldı ne gelecek başka bir yerimiz var. Neyim varsa çalışıp gıdım gıdım biriktirerek yaptım. Yine de buna da şükür. Sağlık mağlık olsun da...Hayat bazen süpriz yapar ve güzel bir hediye verir. İnşallah sanada böyle bir şey nasip olur hocam.