Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Güzel güzel kitaplarını okuyan, Gezen eğlenen kamp yapan, özgür, mutlu, neşeli son derece güzel bir insanım. Ne yaptılarsa yaptılar ama beni hiç bozamadılar. Ben hep olduğum gibiyim zaten.
Bu aralar genelde KOBO NİA'mdan okusam da yine basılı materyal sıklıkla sipariş ediyorum. Yine bir Hece Öykü siparişi verdim. Bir de Doğumgünüm nedeniyle Kitapyurdu'ndan hediye Jack LONDON- YOL kitabı gelecek.
Arkadaşlar,
Bu Dünya kötülere de kalmayacak. Her şey burada gelip geçici. Bana kötülük de yapmış olsalar dahi kötülerle uğraşmam. Allah versin belalarını inşallah.
19. Öğretmenlik yılımda yepyeni bir Cumhuriyet Bayramı'nı Bir Cumhuriyet Öğretmeni ve Atatürk'ün temsil ettiği çağdaşlık ve insanlık yolundaki herşeyi içimde ve özümde hissederek yaşamaya devam ediyorum.
İyi ki varmışsın Mustafa Kemal...
Bugün Gülhane Psikiyatri polikliniğine doktoruma göründüm. Hapımın bir tanesini azalttı ve tamamen sonlandıracak da. Nedeni şekerimin yüksek çıkması ve kilo fazlalığı. Artık her gün yürüyüş de yapacağım. Bir ay sonra kontrol dedi. Bakalım.