Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Ben pek yol yapmak dertlisi değilim. Öyle Avrupa'ya falan gitme hevesim de hiç yok. Önemli olan oralara gitmek görmek de değil. Burada yaşarken onların değerlerini benimsiyor olmak önemli bence. Yoksa karavanla gezmek diye bir şart yok. Pekala bir karavan her zaman durduğu bir yerde de gayet güzel karavanlık yapabiliyor insana...
Ben ehliyet meselesini de gözümde büyütmüyorum vermezlerse almayıveririm ehliyet. Bana hiçbir zararı da olmaz. Yapmak istediğim her şeyi diğer yöntemlerle yine yaparım...
Bu kadar şehirlerarası otobüs, Bu kadar trenler ne için var? Benim gibi gezmeyi seven insanlar gezebilsinler diye var. Özel araç büyük rahatlık ama olmasa da bu Dünya'nın sonu geldi demek değildir. Mutlaka her şeyin bir çaresi bulunabilir.
Vee Selçuk BARAN, Bozkır Çiçekleri kitabı da bir sonbahar akşamında Gölbaşı'daki evimde okundu ve bitti!..
Kitabı beğendim. Güzel bir kitap bir Ankara kitabı, Baştan sona Ankara'da geçiyor.
Bozkır Çiçekleri İnsanların ve aşkların da değişken olduklarını vurgulayan bir kitap. Seyfi ile Nurten güzel bir evlilik hayatı yaşarken araya Müfit giriyor. Değişik bir kitap oldukça güzel buldum.