2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,697
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,854

Etiketler

IMG_20240930_113309_1.jpg

Ben pek yol yapmak dertlisi değilim. Öyle Avrupa'ya falan gitme hevesim de hiç yok. Önemli olan oralara gitmek görmek de değil. Burada yaşarken onların değerlerini benimsiyor olmak önemli bence. Yoksa karavanla gezmek diye bir şart yok. Pekala bir karavan her zaman durduğu bir yerde de gayet güzel karavanlık yapabiliyor insana...

Ben ehliyet meselesini de gözümde büyütmüyorum vermezlerse almayıveririm ehliyet. Bana hiçbir zararı da olmaz. Yapmak istediğim her şeyi diğer yöntemlerle yine yaparım...

Bu kadar şehirlerarası otobüs, Bu kadar trenler ne için var? Benim gibi gezmeyi seven insanlar gezebilsinler diye var. Özel araç büyük rahatlık ama olmasa da bu Dünya'nın sonu geldi demek değildir. Mutlaka her şeyin bir çaresi bulunabilir.

Vee Selçuk BARAN, Bozkır Çiçekleri kitabı da bir sonbahar akşamında Gölbaşı'daki evimde okundu ve bitti!..

Kitabı beğendim. Güzel bir kitap bir Ankara kitabı, Baştan sona Ankara'da geçiyor.
Bozkır Çiçekleri

Bozkır Çiçekleri İnsanların ve aşkların da değişken olduklarını vurgulayan bir kitap. Seyfi ile Nurten güzel bir evlilik hayatı yaşarken araya Müfit giriyor. Değişik bir kitap oldukça güzel buldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR