Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Karavanda olmak başlı başına bir serüvendir... İlle uzaklara gitmeye hiç gerek yok. Karavanının durduğu güzel bir yerde her türlü keyfini yapabilirsin.
Bilgisayarıma Steam yükledim ve bazı eski oyunlarımı indiriyorum. Ben bilgisayar oyunlarını severim. Zaman zaman buna da vakit ayırıyorum. Bilgisayar oyunları oynamak da güzel bir hobidir.
Arkadaşlar,
Ortada hiçbir şey olduğu yokken arkamdan hayvan gibi iftira eden oçocuklarıyla yaptıkları çirkin dedikoduculuk ve iftiracılık faaliyetleri ile de bana hiçbir halt yapamadılar. Her zaman özgürce yaşadım hayatımı ve hiçkimse de bana bir halt yapamadı.
Çarşamba günü beni heyete çıkarması için hekime gideceğim. Umarım sonuçları olumlu olur. Ehliyetimi yenilemek istiyorum. Pratikte araç kullanmama engel olacak bir durumum yok. Bakalım nasıl sonuçlanacak bu süreç...