E
egeli
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010 tarihinde çıktığımız gezimizi, 8.580 km. yol katederek 24 Ekim 2010 tarihinde noktaladık, İzmir'e döndük.
Bu yılki uzun gezimiz 'ortaya bir karışık' tadında karışık bir gezi oldu. Kah kuzeydeydik, kah güneyde.. Bir batıdaydık, bir ortada..
Şimdi, bu karışık gezimize ait anı ve izlenimlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sanırım, epey uzun olacak.. Neyse ki; kış oldukça uzun.. Ve bizler yaza özlemimizi, geçmiş yazın anılarıyla gidermeye çalışacağız...
Bizimle bu uzun yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?...
..........
Öncelikle, geçtiğimiz yolları haritadan izleyelim..
[attachment=1]
Yağmurlar.. yağmurlar... yağmurlar..
Karavan yola çıkmak üzere hazır.. Biz hazırız.. Yağmurun dinmesini, güneşin birazcık yüzünü göstermesini bekliyoruz..
22 Mayıs 2010..
Yağmura rağmen yola çıktık.. Selçuk, Ortaklar, Çine, Aydın...
[attachment=2]
[attachment=3]
Muğla yolunda Belen Kahvesi, ilk uğrak yerimiz..Eski adıyla Gevenez, şimdiki adıyla Çaybükü Köyünde bu otantik mekan.. Ünlü ''Çıktım Belen Kahvesine.. baktım ovaya.. '' türküsü eşliğinde, çayımızı yudumluyoruz, ovaya karşı..
[attachment=4]
[attachment=5]
Bu yılki uzun gezimiz 'ortaya bir karışık' tadında karışık bir gezi oldu. Kah kuzeydeydik, kah güneyde.. Bir batıdaydık, bir ortada..
Şimdi, bu karışık gezimize ait anı ve izlenimlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sanırım, epey uzun olacak.. Neyse ki; kış oldukça uzun.. Ve bizler yaza özlemimizi, geçmiş yazın anılarıyla gidermeye çalışacağız...
Bizimle bu uzun yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?...
..........
Öncelikle, geçtiğimiz yolları haritadan izleyelim..
[attachment=1]
Yağmurlar.. yağmurlar... yağmurlar..
Karavan yola çıkmak üzere hazır.. Biz hazırız.. Yağmurun dinmesini, güneşin birazcık yüzünü göstermesini bekliyoruz..
22 Mayıs 2010..
Yağmura rağmen yola çıktık.. Selçuk, Ortaklar, Çine, Aydın...
[attachment=2]
[attachment=3]
Muğla yolunda Belen Kahvesi, ilk uğrak yerimiz..Eski adıyla Gevenez, şimdiki adıyla Çaybükü Köyünde bu otantik mekan.. Ünlü ''Çıktım Belen Kahvesine.. baktım ovaya.. '' türküsü eşliğinde, çayımızı yudumluyoruz, ovaya karşı..
[attachment=4]
[attachment=5]