Arama sonuçlarınız

1. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Oğuz hocam selamlar, Siz zaten birinci aşamayı geçmiş ve hangi marka/model aracı alacağınıza karar vermişsiniz. Bende Giresunluyum ve yıllık izinlerimde Yayla Cenik gezerim :) Bizim oralarda yaylalarda size 4x2 Duster yeterde artar bile. Gereksiz 4x4 hantallığı ve...

2. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhabalar, Torpido nun kalitesizliği artık sorun değil galiba :), link eğer başarılı bir şekilde çalışıyorsa ilgili videoları izleyebilirsiniz. http://www.seckinotogogus.com/videolar.php Selamlar-saygılar Uğur YURTSEVEN
  3. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? merhabalar, Duster torpidosunun boyanması yada görselliğinin daha arttırılması konusunda yapılmış iyileştirme çalışmaları varmı arkadaşlar? (Bu soru, araştırmacı yönü ağır bastığı için daha çok "umiterkan" beye hitaben oldu sanırım. :) ) Selamlar-saygılar Uğur YURTSEVEN

4. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Selamlar, Sayın quickcan, Yukarıda konusu geçen transporter 2.0 TDI caravelle için internet ortamında yayın yapan "e-otodergi_subat_sayı32.pdf" 'de 67-70 nci sayfalarda test ve değerlendirmeleri bulabilirsiniz. (büyük bir ihtimalle haberdarsınızdır zaten :) ) Sizin...
  5. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Selamlar, Yaşayıp görmek en doğru neticeyi verecektir şüphesiz. :) Selamlar-saygılar Uğur YURTSEVEN

6. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sayın quickcan, Hepimizin bildiği gibi otomobil ureticilerinin vermis oldugu yakıt sarfiyatı değerleri genelde güncel kullanım şartlarını yansıtan değerler değil. Yakıt sarfiyatını etkileyen etkenler; yük oranları, kullanım tarzı, yakıt ve bakım kalitesi, dış ortam...

7. yrtugr

dacıa duster 9000 km de

Ynt: dacıa duster 9000 km de Merhabalar, yaklaşık 4-5 sene önce 2 yıl kadar kullandığım ve sıfırından itibaren bende olan 2006 model megane II 1.6 aracımda bende benzeri debriyaj sorunları yaşamıştım. Problem; gaz pedalının tel ile değil, potansiyometre ile digital olarak bilgi aktarımı...
  8. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? anlayışınız için teşekkürler,
  9. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sayın mdr, Sizin verdiğiniz bilgilerin benzerini yazmışım. Ben yazıyı oluştururken sizin yazınız benden az evvel girmiş sisteme ve anca farkedebildim, Bir art niyet olmadığını belirtir, özür dilerim. Selamlar-saygılar

10. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhabalar, ESP nin biraz daha iyi anlaşılabilmesi adına ilave olarak birkaç basit bilgi vermek istiyorum. ESP li sisteme sahip araçlarda bazı üniteler kendi aralarında koordineli olarak veri alışverişinde bulunurlar. Mevcut merkezi kontrol sistemide bu verileri...

11. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhabalar, Esp donanımı ile ilgili olarak söylenecek çok söz var. Olmazsa olmaz bir donanım belki ama, daha önceki bir yazımda belirttiğim gibi ESP yada başka extra donanımlara sahip olsanız bile bir noktadan sonra fizik kurallarına karşı koyamazsınız. Sonuçta...
  12. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Selamlar, Sayın mikaleli nin belirttiği gibi, acenta satış diye tabir edilen araçlar en az 3 yıl yada 100 bin km sorunsuz kullanım amaçlanarak dizayn edilirler. Bu süreleri etkileyen unsurlarda; kullanıcı, kullanım yeri, iklim, lastik, bakım, yakıt, üretim amacına...

13. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhaba sayın quickcan; Sizinde dediğiniz gibi, Almanlar dan opeli konuşacak olursak, Corsa' nın bazı modellerinde ve Astra sedanın sadece Easytronic Şanzımanseçeneği ile ESP alınabiliyor. (eğer yanlış hatırlamıyorsam). Selamlar,saygılar.
  14. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Selamlar sayın olguncandan; Fikirsel desteğinizden dolayı teşekkür ederim :). ESP konusunda size katılmamak mümkün değil. Artık günümüz yol-trafik ve kişisel kullanım tarzından kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle ESP donanımı araçlar için olmazsa olmazlardan. Emniyet...
  15. yrtugr

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Arkadaşlar selam, Gezenbilir'e yeni üye oldum ve tüm paylaşımları ilgiyle izlemeye çalışıyorum. Uzunca bir zamandır bu forumda olsun, diğer forumlarda olsun Dacia Duster'ı taakip ediyorum. Birçok kez katılımcıların fikirlerine cevap vermek istesem de, henüz yeterince...

16. yrtugr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Adım Uğur, Makina mühendisiyim, otomobilleri severim, işim dolayısı ile çok gezerim. Herkese selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri