Arama sonuçlarınız

1. NADİR

Yeni arazi ve av arkadaşım..

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım.. Selamlar..aracınız hayırlı olsun..arka kabinin camları sürgülü olup açılır olursa köpekler için çok iyi oluyor.. rastgele

2. NADİR

Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ynt: Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var Selamlar Aracınız hayırlı olsun..kullandıkça dahada zevk alacağınız bir araç aldınız.. Belirttiğiniz yakıt tüketimi oldukça fazla geldi bana.. Ayrıca bu araçlardaki kronik olan direksiyon istemindeki takırtılar var ise kontrol...
  3. NADİR

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali Birkaç gündür ciddi biçimde güç azalması olunca soluğu garajda aldık..usta manifold sistemini komple sökmüş ve aradığımda kim varsa çalışan hepsinin kuruma bulandığını sistemin inanılmaz kurum kapladığını belirtti ve yapılan temizlik sonrası araç eski formuna...

4. NADİR

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali Bu günlerde aynı sorunlar bende de var..L200 2007 model 4x4 aracım var ve 105000 km ye geldi.. değiştirmelimi (oldukça maliyetli) yoksa iptalmi etmeli sizce??
  5. NADİR

L200 DOĞRU KARARMI

Ynt: L200 DOĞRU KARARMI Rastgele..2007 yılından beri L200 kullanıyorum..imkanın ölçüsünde git al arkana bakma..av malzemeni kamp malzemeni doldur git..köpek kokusuda çekmessin ayrıca dönüşte ;)

6. NADİR

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 Tebrikler aracı güzel hazırlamışsınız ve keyif ile seyredebildiğimiz görüntüler çıkarmışsınız..kazasız kullanmanızı dilerim..

7. NADİR

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı Periyodik Muayeneye geldimi kamyonet her sene yapılacak, hız limitine geldimi kamyonet cezası öyle uygulanacak, vergiye geldimi arazi aracı ...ne karmaşık durumlar içindeyiz sormayın Sadece ocak ayında verilen evraklar temmuz içinde geçerlidir ayrca..
  8. NADİR

Satılık 1990 Pajero

Ynt: Satılık 1990 Pajero Araç satılmıştır..teşekkürler..ilan silinebilir..
  9. NADİR

Satılık 1990 Pajero

Arkadaşım için veriyorum ilanı..iletişim bilgileri vardır MARKASI:____________________________MITSUBISHI MODELİ:_____________________________PAJERO MODEL YILI:__________________________1990 MOTOR HACMİ:_______________________2555 CC KİLOMETRESİ:________________________258.000 YAKIT...

10. NADİR

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) Keyifli bir gün geçirmişsiniz..en güzeli de Ormanın Kraliçesi Karaca ve yavrusunu görüntülemeniz..

11. NADİR

Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

Ynt: Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010) Zorlu bir rota girdiğiniz..yukarıdaki resimler mandaların açtığı patika yolu :) aracı lastik top gibi zıplatır bu zamanda ..gene de güzel keyifli bir gün yaşamışsınız B.Alan ve Odayeri civarında
  12. NADİR

Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

Ynt: Camlı Kabin Kapağım Kırıldı Geçmiş olsun.. Benim kabin de Caryboy marka. Bunlarda ki sorun sanırım aynı. Camlı kapak kasanın açılan kapağına sürekli yapışıyor bende de. Yapıştığı yerde de hali ile boyayı zedeliyor. Çözüm bulamadım bu duruma. Selamlar..

13. NADİR

Çok Önemli!

Ynt: Çok Önemli! Çok güzel hatırlatma..gönlünüze sağlık..heleki yaşadığımız mevsimde azami desteğe ihiyaçları var..Şahsım her gün ilave ekmekler ve buğday alarak balkonda güvercin,serçe,kumru,kızılgerdan vs. kuşları besliyorum..ayrıca fırınlardan kalan ekmeklerden alarak bahçeköy-kemerburgaz...
  14. NADİR

l200 4x4 taşıt vergisi

Ynt: l200 4x4 taşıt vergisi Selamlar Bizim araçlara nasıl işlerine geliyorsa öyle davranıyorlar..vergi almada arazi statüsünde ama muayene ve hız limitleri konusunda kamyonet statüsüne sokuyorlar..arazi araçlarının muayeneleri 2 senede bire çıktı,biz hala kamyonet sınıfında ve her sene...
  15. NADİR

l200 4x4 taşıt vergisi

Ynt: l200 4x4 taşıt vergisi Selamlar..2007 model aracım için geçen sene bu uygulamadan faydalandım..ruhsatta yazmasa da modeli elinizde fatura varsa orada yazılıdır..götürün kabul etmeliler..bende de aynı şekilde yazılı değildi ruhsatta fakat fatura ibrazı ile yapıldı..rastgele

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri