Çok Önemli!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,324

Etiketler
Ynt: Çok Önemli!

selam,
hayvan sevgınız ve hassas dusuncenız ıcın cok tesekkur ederım.
ben kendı adıma her hafta sonu pazar gunlerı kemerburgaz dan karaburun sahılıne kadar gıdıp orman yoluna terk edılen hayvanlara yemek goturuyorum.
ortak bır gırısım olursa da elımden gelenı yaparım,tesekkurler.

Çok güzel bir hatırlatma.Bizde evimizde kapının önüne herzaman ekmek bırakıyoruz.Hatta babam sokakta yasıyan hayvanlar için ekmek bile alıyor.Kapımızın önünde tanımadıgımız misafirlerimiz için herzaman bir kap su ve ekmek vardır.

Çok güzel hatırlatma..gönlünüze sağlık..heleki yaşadığımız mevsimde azami desteğe ihiyaçları var..Şahsım her gün ilave ekmekler ve buğday alarak balkonda güvercin,serçe,kumru,kızılgerdan vs. kuşları besliyorum..ayrıca fırınlardan kalan ekmeklerden alarak bahçeköy-kemerburgaz arasındaki candostları da unutmuyorum..evinizde çöpe atılacak bir dilim bile onlar için önemlidir.
tekrar düşünmeniz için teşekkürler

Hayvanlara yardım etmek güzel...........................Fakat bu konuyu istismar eden bazı dernekler de var biraz uyanık olalım.

İsim vermeyeceğim bazı ahlaksız kişiler yardım maksatlı insanlardan para toplayıp hatta bakamayacakları hayvanları kendilerine teslim edilmesini isteyip
insanları kandırıyorlar.

Toplanan pek çok hayvan anadolunun orta kesimlerinde köylere yakın yerlerde toplu halde atılıyor. Köylülerden çok şikayet geldi.......Onlarca süs köpeği vb. hayvanlar ornanda
açlıktan birbirini yediler.

Lütfen aldanmayalım. Yukarıdaki ejder isimli arkadaş gibi duygusal ve duyarlı insanlar çok fakat ne yazık ki bu konuda da istismar çok fazla....Bakamayacağınız hayvanları satın ALMAYIN. Yavru iken insanlar güzelliğinden dolayı alıyorlar, büyüyünce seyehat ederken yolun kenarına atıyorlar....Allah'ta onları sokaklara atsın...

Bilinçli olarak yardımlaşalım ve hayvanlara yardım edelim. Ejder kardeşime bu konuyu hatırlattığı için ayrıca teşekkür ederim.

sn süvari sizinde hatırlatmanız çok doğru..bu tip insanlık görevimizi bile maddi kaynak olarak gören "hayvanlar" var tabi ama zaten kimseye para yardımı yapalım demedim..sizi yanlış anlamadım emin olun buna..sadece elimizden geldiği kadar doğaya çıkan arkadaşlara hatırlatma yaptım ve başarılı olduğumu düşünüyorum..ilginize teşekkürler...

Aslına bakarsanız hayvanlara ve doğa korumaya dair çalışmalar ve insanlara bunları devamlı anlatmak zorunda kalmak...

Bunlar bizim insanlık görevimiz, fakat kaç insan önem veriyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR