Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,027

lokosit

Kamp III
Yer
BALIKESİR
Camlı kabin kapağım kırıldı ve üretici firma bir türlü temin edemiyor.Yaklaşık 1 aydır kapaksız geziyorum. Haftaya tekrar aramam söylendi. İş uzayacağa benziyor.
Bu çamı temin edebileceğim yada yaptırabileceğim bir yer bilen varmı?
Akdenizfibersan hariç.

kabinim.jpg

Etiketler
Ynt: Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

Akdeniz fibersan mı bunu dedi. eyvah eyvah. Benim kabinde akdeniz fibersan. Daha cok dikkat edeceğim artık. Geçmiş olsun dostum. Fikir olsun diye söylüyorum. Mitsubishi servislerin orjinal diye sattıkları kabinlerin ki uymaz mı acaba?

Servislerin taktığı uymaz diyorlar. Akdeniz fibersan iyiniyetli ama gecikme olması kötü.

Bu hafta hallolur inşallah. Vallahi naylon çektim açık olan yere berbat görünüyor.

1 ay önce cam soğuktan donup yapışmış. Bende açayım derken kol elimde kaldı.

Aslında bu firma çok yere satıyor bu kabinleri. Büyük şehirlere bayilik verse çok iyi olur.Şimdi ben Bandırmadan Adanaya cam siparişi veriyorum.

Yok Orhan kardeş nerede çözeceğim:smiley:
Bandırmadan Adanaya siparişin zor olduğuğunu söylemek istiyorum. Adanayı (akdenizfibersanı) önümüzdeki hafta aramamı söylediler.

çok geçmiş olsun.inş en kısa zamanda çözersiniz.

Akdeniz fibersan bildiğim kadarıyla bu işin öncülerinden..
Onlar da bile yedek parça sorunu çıkıyorsa artık bu uygulamayı araca yaptırmadan önce artısını eksisini düşünmek lazım demek.. Bizim çin malı motorlara benzemez de en kısa zamanda yedek parça stoğu yapılır umarım..
Çok geçmiş olsun umarım hallolur..

Akdenizfibersan sıkıntının camı gönderen firmadan kaynaklandığını söylüyor. Diğer araçların camı ellerine ulaşmış, bizim kabininkide bu hafta ulaşacakmış.
O camlar olmazsa benimde işlerim durur diyorlar.
Bana bir çözüm öneriside fiber kapak gönderebiliriz diyorlar ama ben beklemeden tarafım.
Camlar önceden Bursada üretiliyormuş, araştırdım Trimoto isminde bir firma, kendilerine ulaştım ama bana artık Akdenizfibersana üretim yapmadıklarını söylediler.
Camlar artık Mersinde bir firma üretiliyormuş. Sanırım Mersinli arkadaşlar bu konuda daha şanslı.

Geçmiş olsun.. Benim kabin de Caryboy marka. Bunlarda ki sorun sanırım aynı. Camlı kapak kasanın açılan kapağına sürekli yapışıyor bende de. Yapıştığı yerde de hali ile boyayı zedeliyor. Çözüm bulamadım bu duruma. Selamlar..

NADİR' Alıntı:
Geçmiş olsun.. Benim kabin de Caryboy marka. Bunlarda ki sorun sanırım aynı. Camlı kapak kasanın açılan kapağına sürekli yapışıyor bende de. Yapıştığı yerde de hali ile boyayı zedeliyor. Çözüm bulamadım bu duruma. Selamlar..

Yapı marketlerde satılan yapışkanlı pencere izolasyon süngerlerinden yapıştırsanız boylu boyunca, sorun çözülmez mi acaba ??

Bende yeni kapak gelince vazelin falan sürerim diye düşünüyordum. Bunu ihmal etmemek lazım yoksa benim gibi cam bekleyebilirsiniz ???

bir arkadasımın da arka camı kırıldı .ancak kabin camı değil 4runer arka camı.bulamadı şeffaf mikadan kestirdi gayet güzel oldu.esneme kabiliyeti olduğu içinde bombe alabiliyor.bence naylon ile gezeceğine yaptır.ucuz vede şık oluyor.kilit falanda takabilirsin kırılacağını sanmam.

sanırım reklam panosu falan bir yerden bulmuş.

nitroces' Alıntı:
bir arkadasımın da arka camı kırıldı .ancak kabin camı değil 4runer arka camı.bulamadı şeffaf mikadan kestirdi gayet güzel oldu.esneme kabiliyeti olduğu içinde bombe alabiliyor.bence naylon ile gezeceğine yaptır.ucuz vede şık oluyor.kilit falanda takabilirsin kırılacağını sanmam.

sanırım reklam panosu falan bir yerden bulmuş.
Yalın bey vallahi iyi fikir.
Yarın bu işe bakacağım. Isı tabancasıyla halledebilirim sanırım.
Çok teşekkürler

lokosit' Alıntı:
Yalın bey vallahi iyi fikir.
Yarın bu işe bakacağım. Isı tabancasıyla halledebilirim sanırım.
Çok teşekkürler

Yapabilirsen çok iyi olur. Akrilik camın kalınlıkları sabit değildir. istediğin kalınlıkta bulabilirsin. Bir tek çizilme riski var bunuda filimle çözersin. İyi fikir bravo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.