Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,032
Ynt: Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

kotu_adam' Alıntı:
Yapabilirsen çok iyi olur. Akrilik camın kalınlıkları sabit değildir. istediğin kalınlıkta bulabilirsin. Bir tek çizilme riski var bunuda filimle çözersin. İyi fikir bravo
Tek sorun bu şeffaf mikayı bandırmada bulabilmek. Olmazsa gidip Bursa'dan bulurum.

Etiketler

Teşekkürler bad_man ;D Yahu şu nickini değiştir:smiley:)
Akdeniz fibersanı tekrar aradım hafta sonu arayın dediler.
İstanbulda Peçe otomotivde camı buldum ama 250+kdv der.
Biraz sonra mika işine başlayacağız. en azından elimde yadak olarak durur.

lokosit' Alıntı:
Teşekkürler bad_man ;D Yahu şu nickini değiştir:smiley:)
Akdeniz fibersanı tekrar aradım hafta sonu arayın dediler.
İstanbulda Peçe otomotivde camı buldum ama 250+kdv der.
Biraz sonra mika işine başlayacağız. en azından elimde yadak olarak durur.

Bence mika yapabilirsen evladiyelik olur. Ne kırılır ne de deforme olur. Sadece çizilmesini engelle yeter. Bunu da filimle yapabilirsin. Kolay gelsin

Maalesef bir uğursuzlukmu var yoksa başka birşeymi anlamadım. Yapacak eleman şimdide ben yapamam diye vazgeçti.
İş başa düştü. Kendim yapmaya çalışacağım.

lokosit' Alıntı:
Maalesef bir uğursuzlukmu var yoksa başka birşeymi anlamadım. Yapacak eleman şimdide ben yapamam diye vazgeçti.
İş başa düştü. Kendim yapmaya çalışacağım.

Yapma yaaa. Kesinlikle şanssızlık. Tek reklamcı o değildir sanırım?

cok kolay aslında plaka sklınde satılıyor kendın bıle kesebılırsın daha sonra menteselerı monte edersın.

bence onlardan medet umma mika plakayı al bir kapartacıya git.

daha olmadı ben kendi camımmdan sana sablon hazırlarım kagıt ıle onu uzerıne koyar kesersın.

nitroces' Alıntı:
cok kolay aslında plaka sklınde satılıyor kendın bıle kesebılırsın daha sonra menteselerı monte edersın.

bence onlardan medet umma mika plakayı al bir kapartacıya git.

daha olmadı ben kendi camımmdan sana sablon hazırlarım kagıt ıle onu uzerıne koyar kesersın.
Haklısın Yalın kardeş
Teşekkür ederim.
Bunuda bir deneyeyim, olmazsa araım.
Tekrar teşekkürler.
Sen yinede ne olur ne olmaz kendin için bir şablon çıkar, elinde bulunsun.
Bu işi becerebilirsek tüm yapım aşamalarını burada yayınlayacağım.

Arkadaşlar Akdeniz fibersan cam sorununu halletmiş, nihayet cam elime ulaştı, bugün geç oldu, yarın nöbet:(( çarşamba monte edeceğim ama önce güvenlik filmi çektireceğim.

lokosit' Alıntı:
Arkadaşlar Akdeniz fibersan cam sorununu halletmiş, nihayet cam elime ulaştı, bugün geç oldu, yarın nöbet:(( çarşamba monte edeceğim ama önce güvenlik filmi çektireceğim.

Gözünüz aydın, tekrar kırılmaması için de birkaç tespit yapın bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR