Yeni arazi ve av arkadaşım..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,945

fatihk

Yeni Üye
font=verdana]Disco 2 den sonra alışmak biraz zor oldu ama yinede alıştım. Bagaj hacminin disco 2 ten fazla olması ve köpeklerin kokusunun içeri gelmemesi tercih sebeplerim arasında. Aracı sıfır aldım ve biraz kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz..[/font][size=12pt]

2011 Mitsubishi L200 İntense 4x4
RALLI ART CHIP TUNING/ MITSUBISHI
MITSUBISHI KABIN TEMSA
MITSUBISHI CAM RÜZGARLIĞI
TAVAN BAR
ÖN BULL BAR
HELLA FF50 YARDIMCI SIS 4 adet + MONTAJ
ARKA PARK SENSÖRÜ
4 DODIK KARBON FİBER KAPLAMA
ARB L200 ALT KORUMA TAKIMI
ARB OLDMAN EMU SÜSPANSIYON KİTİ
BF GOODRICH ALL TERRAIN 265X75X16

Üsküdar-20120524-00167.jpg

Üsküdar-20120524-00170.jpg

Üsküdar-20120524-00171.jpg

Üsküdar-20120524-00169.jpg

Üsküdar-20120524-00168.jpg

Etiketler

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım..

aracınız çok güzel görünüyor,
eklentiler de çok yakımış.

Güle güle kullanın...

Teşekkür ederim arkadaşlar, herkese kazasız belasız günler dilerim.. Bakalım belki kışa doğru aynı lastiklerin Mud Terrain olanını almayı düşünüyorum. Araç yeni olmasaydı Off-road tampon ve snorkel de düşünüyorum ama kısmet. Sadece yükseltme bana biraz az geldi ama, çamur lastiklerinden sonra biraz daha yükselecek, 285x75x16 alarak biraz daha yükseltmesini sağlayabilirim.

Selamlar..aracınız hayırlı olsun..arka kabinin camları sürgülü olup açılır olursa köpekler için çok iyi oluyor..
rastgele

Hayirli olsun. ARB on vinc tamponu icin, aracin yeni olmasindan dolayi endise etmenize gerek yok. Montaj icin sadece tampon kesiliyor. Gerisi mevcut delikler kullanilarak yapiliyor. Ben taktirirken 150-200 liraya yan sanayi on tampon alip onu kestirmistim. Orjinali ise ambalajlayip kaldirdim. Birkac saat icinde orjinale donus yapilabilir yani.
Dodikleri kaplatmisken, yeni aracinizi komple kaput filmi ile kaplatabilirsiniz. Cali cirpilarin icine girdiginizde, kus pisliklerini gordugunuzde vs.. cok daha rahat ediyorsunuz. Yoksa kucuk dal parcalarinin "gaccciirrrrrt" diye aracinizin boyasini kazirken cikardigi sesi duymak cok rahatsizlik verici :smiley:

578239_10150858004294702_634849701_.jpg

sayın blackluv 3500 tl iyi para.şu an için imkansız.zaten benim aracım da 4*2 olduğu için şu an için sadece bilgi birikimi elde ediyoruz teorik olarak.bazen 4*2 ile bir şeyler yapmaya kalkıyoruz zaman zaman hüsranla sonuçlansa da değer.4*2 bir araca vinç takılması nasıl olur sizce arkadaşlar

Aracınız çok güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız temennisiyle hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR