Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,957
Ynt: Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

zaferbager41' Alıntı:
Kürşat seni birkere daha tebrik ediyorum. Gündemde kalmayı biliyorsun vallahi.

Alem gurup gezi yapar seninki kadar izlenmez. Bravo sana.

hafta ici gidip bunları yapan olmayınca, herkes benimle uğraşıyor ne yapsın, hafta sonu gezen foto yukleyen comda :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
vallahi seni çağırım ilk ama sen benim oldugum yere kadar gelemezsin birde kendi sorunum yetmezmiş gibi seni kurtarmakla uğraşırım. ;D.
doktor kaşinma sanada bir seri duzenleriz sonra
doktor bu nee ..başligi altinda

Tempus' Alıntı:
Evet abi hatta bir ara Yusuf Yusuf. Patlaması bile yasadım , arabanın yarısı kayıp çalılara girdi, ileri geri yapa yapa 20 sakmasa çıktım . Görüntüler olsa daha iyi anlarsınız. :smiley:. tek değilde 3-4 araç gidicez daha keyifli olucam. Ben keşif yapmış oldum :smiley:
İki sene önce oralarda o yusufçuklarla biz de tanışmıştık standart hilüxle ve tek araç :smiley: demek hep orada bekliyorlar ;D ;D
Cesaretin takdirlik.... :smiley:

Kürşad Ankara'da toyotaların yaşattığı hüsran üzerine tek rakibim kendim diyerek vurur kendini belgrad ormanlarına ;D

RedlinE' Alıntı:
doktor kaşinma sanada bir seri duzenleriz sonra
doktor bu nee ..başligi altinda

bu hafta yağmur yagicakmis, Derya abilerle bir gurup yapıp gidebiliriz aslında

arwin' Alıntı:
İki sene önce oralarda o yusufçuklarla biz de tanışmıştık standart hilüxle ve tek araç :smiley: demek hep orada bekliyorlar ;D ;D
Cesaretin takdirlik.... :smiley:

standart araçla vallahi cesaret edemezdim.

Kürşat bey görüntüler çok güzel tek başına off road büyük cesaret tebrikler

Tempus' Alıntı:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Zorlu bir rota girdiğiniz..yukarıdaki resimler mandaların açtığı patika yolu :smiley: aracı lastik top gibi zıplatır bu zamanda ..gene de güzel keyifli bir gün yaşamışsınız B.Alan ve Odayeri civarında

NADİR' Alıntı:
Zorlu bir rota girdiğiniz..yukarıdaki resimler mandaların açtığı patika yolu :smiley: aracı lastik top gibi zıplatır bu zamanda ..gene de güzel keyifli bir gün yaşamışsınız B.Alan ve Odayeri civarında

manda yolu ve paletli araç yoluyla karışık biyerlerdi :smiley:

Kürşad abi Ankara dan sonra iyi gelmiş galiba Belgrad gezisi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR