Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,973
Ynt: Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

vallahi cem çok istiyorum ama hem köpekle gelemiyoruz diye problem var, köpeğimize bakan kuzenimiz burda yok başka yerede bırakamayız. hemde Aileyle geçirelim bu seferde dedik böyle olunca. Köpekden çok korkan 2 kişi olmasa gurupda köpeğide alıp gelmeyi düşünmüştüm :smiley: Neyse başka sefere artık

Etiketler

Tebrikler, keşke haberim ,olsaydı sana eşlik etmek isterdim süper vdeo'luk yerler geçmişsin tekrarladığın zaman ,katılmak isterim ben yanlız cesaret edemem doğrusu.

Tempus' Alıntı:
vallahi seni çağırım ilk ama sen benim oldugum yere kadar gelemezsin birde kendi sorunum yetmezmiş gibi seni kurtarmakla uğraşırım. ;D.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Tebrikler, keşke haberim ,olsaydı sana eşlik etmek isterdim süper vdeo'luk yerler geçmişsin tekrarladığın zaman ,katılmak isterim ben yanlız cesaret edemem doğrusu.

yaparız abi yine, hafta içi herkes işinde gücünde diye çok kimseye haber vermemiştim.

Kürşat Mete hocam en uygununu demiş, ben nedeyim geçmiş yıllarda bende tek başıma girdiğim çok oldu, bir çok seferde çok sıkıntı yaşadım, ama uygun olan her zaman minumum iki arabadır,

Her şeye rağmen tebrik ediyorum çok güzel görüntüler,

MKG' Alıntı:
Kürşat Mete hocam en uygununu demiş, ben nedeyim geçmiş yıllarda bende tek başıma girdiğim çok oldu, bir çok seferde çok sıkıntı yaşadım, ama uygun olan her zaman minumum iki arabadır,

Her şeye rağmen tebrik ediyorum çok güzel görüntüler,

Çok saol abi normalde ben hiç gidecek adam değilim tek, ama o gün içimde negatif bir enerji vardı, boşaltmam lazımdı, acayip iyi geldi :smiley: bundan sonra dediğin gibi 2. arabayı bulup öyle gidicem. Sende istanbul tarafına geldiğinde birliktede gidelim

Tempus' Alıntı:
Çok saol abi normalde ben hiç gidecek adam değilim tek, ama o gün içimde negatif bir enerji vardı, boşaltmam lazımdı, acayip iyi geldi :smiley: bundan sonra dediğin gibi 2. arabayı bulup öyle gidicem. Sende istanbul tarafına geldiğinde birliktede gidelim

[/quote

Sevgili Kürşat yakın zamanda Bolu, Sapanca tarafında bir buluşma yapmalıyız ;D ;D ;D]

MKG' Alıntı:
Tempus' Alıntı:

[/quote

Sevgili Kürşat yakın zamanda Bolu, Sapanca tarafında bir buluşma yapmalıyız ;D ;D ;D]

çok önemli bir işim olmadığı taktirde çağırmanız yeterli abi gelirim ben
:smiley:

yerler çok kurumadan yapmak lazım valla bişeyler. vx100 ü getirme ama kırarız dökeriz yazık olur ;D

Tempus' Alıntı:
çok önemli bir işim olmadığı taktirde çağırmanız yeterli abi gelirim ben
:smiley:

yerler çok kurumadan yapmak lazım valla bişeyler. vx100 ü getirme ama kırarız dökeriz yazık olur ;D
kamplı olursa banada uyar katılmak isterim :smiley: :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abi zaten artık bu mevsimde net off-road zor,ancak işte kamplı felan tatlı tatlı takılınır. ;)
Haklısın erkancım size eşlik etmekten zevk duyarım,görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR