Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Bu güzel gezi bakalım dediğiniz kadar güzel olcak mı? ;D Yani Jeep gezisini aratmayacak mı ? :D
Bunu gözlemlemek için, hariçtende olsa aranızda olabilirim. Güzel gezinin kopyasını çeker ve Jeep...
Ynt: Land Rover Discovery 4 (2010)
Ben beğendim. Zaten LR3 üde beğenmiştim. 190 bg dizel jaguar motoru hoşuma gitmemişti. Bu gücüne rağmen hantal hissi veriyordu. Ve almaktan vazgeçmiştim. Halbuki 7. koltuk mutlaka olmalı diyordum ve LR3 ün HSE modelini çok benimsemiştim.
Off-road tan...
Ynt: İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009)
Beğendiğiniz fotoğrafları bu başlık altında paylaşabilirseniz memnun oluruz.
Ynt: İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009)
Tuzla'dan ev komşum olan Okan Tozun kardeşimle bu akşam cafede buluşup sohbet ettik. İzoff Karadeniz gezisinin reklam fragmanını kendisinin laptopundan izledim. Çok heyecan verici ve profosyonel çekimlerle dolu olduğuna...
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2
Maksadımızı aşan mesajlar yazarsak, bir çoğumuzun kalbi kırılabilir.
Şimdi kaldığımız yerden devam edelim ;)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Bu arada, Mustafa Avcı kardeşim kortejde CJ olduğunu duyunca sağolsun çekici kamyonunu her ihtimale karşı göndermiş :D
Bu anlamlı bayramımızda birlikte olduğumuz tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Tarsus'ta yaşayan arkadaşımız Sami' yi ve beraberindekileri kortejde görünce gözlerime inanamadım. İşte bu !
Herkesin ayaklarına sağlık.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar...
Hoşgeldin mesajları ve serbest muhabbetinizi aşağıda linkini verdiğimiz başlık altında yapabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0
Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar...
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor
Size kolay gelsin. Keyif aldığınız bu yolda her şey pürüzsüz olur inşallah. Bu ayrı bir şey, adını koymak zordur. Harcadığınız paranın çok daha azına temiz bir CJ'de bulabilirdiniz. Ama siz içinize sinen yolu tercih etmişsiniz. Takdir ediyorum.
Dip Not ...
Katılımcı Litesi
Off-Road 4x4
01- Mert Kiğılı...................................LR Disco
02- Umut Öcal.................................LR Defender
03- Hasan Koca(hasanfb)...................Jeep CJ-7
04- Neriman Mustafa...
Ynt: Google Maps Offline Kullanımı Hakkında
Tam emin olmamakla beraber, baz istasyonuna bağlanmadan (telefon) işlem göreceğini sanmıyorum.
İgo isimli navigasyon programını ipohone cihazıma indirdim. Sadece uydu bağlantısı yetiyor. Fakat indirmiş olduğum programın 1.5 gb boyutunda olduğunu...
Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması
Laptop gibi düşünmek lazım, uygulamalarda şarj süresi haliyle kısa. Bundan dolayı araçlarımda şarj cihazları sürekli bulunduruyorum.
Dün Dernekte arkadaşlara öyle bir anlattım ki :) 3 kişi daha alacak. Demo seçeneği olsa (belki vardır) akıldaki sorular kalkardı diye düşünüyorum.
Bu yazımı geri alıyorum. Ses birden geldi. Sanırım yazılımsal bir hataydı. Hatta çok bile çıkıyor sesi. Sesin kısılamaması, ses ayar seçeneğinin olmaması eksi yönü diyorum :D
Asıl güzel olan, arada sırada olan hat kesilmesi ile alâkalı yeni ek güncellemenin çıkmasıdır.
Uzun süreli navigasyon beklemelerinde hat kopmasına ve telefonun uykudan çıkamadığına şahit olmuştum.
Bu problem, navigasyonun değil, yazılımın...
Ynt: Grand Chorekee Şifre Hatalı Diyor
Bana özelden bu konu ile alakalı mesaj atın. Ben, şifrenizi resetleyeyim ve size söyleyeyim. Sizde sistemin verdiği bu şifreyi değiştirip kullanmaya başlayın.