2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,040
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Tuğsan oluyo mu böyle ;) biz toyota etkinliğini el üstünde tutarken alınganlık yapma lütfen ne uyarısıymış çok merak ettim doğrusu sen arkadaşımıza bi el telsizi ver herşey çözülsün ;D ;D ;D

Arkadaşlar gezi sırasında her kuralın ne kadar önemli olduğunu hep beraber görücez, bu kadar büyük bir konvoyun hareket kabiliyetinin ne kadar zor olduğunu hep beraber yaşıyacağız daha şimdiden alınganlıklar yerine meselenin özünü kavramak alınacak keyifin artmasına sebeb olacaktır, bu görsel şölene kimsenin zarar verme hakkı yoktur selamlar ;)

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

arkadaşlar ,konu kapandı, tuğsan beylede görüşüldü , problem yok ;D ;D ;D ;D ;D

hepimizin adına sevindim en başta kendi adıma

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar ,konu kapandı, tuğsan beylede görüşüldü , problem yok ;D ;D ;D ;D ;D

Sevindim ;D

Yahu benim toyotam bile yok ;D ;D ;D

Mutlu son sevindim, Toyota kardeşliği ;D bu arada Maşukiyede bahar havası var 1 hafta sürer haberiniz olsun :D

MC' Alıntı:
Arkadaşlar Tuğsan'ın moderatörce uyarılmasına neden olan mesaj bu mudur?

Yoksa ben mi bir şeyleri atladım acaba?

Murat bazı gerilimler olmuş, moderatörler yada mesaj sahipleri tarafından o mesajlar silinmiş (tam emin değilim), o yüzden biraz kopukluk olmuş, ne olduğu tam anlaşılmıyor, sorun değil madem olay yatıştı deşmeye gerek yok, kardeşçe güzel bir gezi olsun , kırılmadan darılmadan.

Selamlar

yavuz bey hekes sorumluluğunu ayrıca saygılı davrandığı sürce çözüm bulunur sevindim ayrıca birçok insanlarka tanışacağız negüzel dostluklar başlıyacaktır..

Bu güzel gezi bakalım dediğiniz kadar güzel olcak mı? ;D Yani Jeep gezisini aratmayacak mı ? :D
Bunu gözlemlemek için, hariçtende olsa aranızda olabilirim. Güzel gezinin kopyasını çeker ve Jeep gezimize yansıtabilirim ;)

İyi eğlenceler arkadaşlar ;)

AHMET07' Alıntı:
yavuz bey hekes sorumluluğunu ayrıca saygılı davrandığı sürce çözüm bulunur sevindim ayrıca birçok insanlarka tanışacağız negüzel dostluklar başlıyacaktır..

Evet Ahmet beyciğim temennimiz bu, benimde bir sürü Toyota kullanan arkadaşım var , bir sürüde tanışmadığım ama tanışmayı çok istediğim, merak ettiğim insanlar var , zaman ne gösterir bilmiyorum ama ben bile sırf tanışmak için gelebilirim gezinize. Herşey gönlünüzce olsun.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Evet Ahmet beyciğim temennimiz bu, benimde bir sürü Toyota kullanan arkadaşım var , bir sürüde tanışmadığım ama tanışmayı çok istediğim, merak ettiğim insanlar var , zaman ne gösterir bilmiyorum ama ben bile sırf tanışmak için gelebilirim gezinize. Herşey gönlünüzce olsun.

Selamlar

yavuz abicim bizim toyotamız yok ama 50 metre uzakta kamp kursak bizde olur herhalde

bsayil' Alıntı:
yavuz abicim bizim toyotamız yok ama 50 metre uzakta kamp kursak bizde olur herhalde

Vaay Enişte sen hala oradamısın ;D ;D ;D

O güne kadar almazsan bir Toyota bizde Cihana kaynak oluruz düzeni bozmadan ;D

discovery-V8' Alıntı:

abi biz alana kadar millet topluyor valla birilerine kaynıyacağız kesin valla

selamlar yavuz abi

discovery-V8' Alıntı:

cihan abiye boludan geçerken bende kaynak yapmayı düşünüyorum ;D ;D ;D

Valla özledik Enişte seni ya buluşsak negüzel olur ;D

1-
2- H.Sedat Başar(hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara lastik cooper + vinç+ arka + orta kilit + telsiz
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara Maxxis MT, 12.000lb vinç, arka kilit, CB telsiz
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul Lastik-Petlas çamur
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya
15-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul
16-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota Hilux 4x2 Ankara
17-Altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit
18-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul mt lastik-vinç-telsiz
19-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
20-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
21-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
22-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA
23-Sabit Nebioğlu (Lazoğlu) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara vinç ,arka ve ön diff.kilit ,goodyear mtr lastik
24-cem tascıoğlu Toyata Land Cruiser fj 45 istanbul
25-serdar cömert Toyota land cruser vx80 antalya
26-Ali BORAZAN (alihay) Toyota 4 Runner Mersin
27-Şükrü K. MERGEN (mergen) Toyota Land Cruiser HJ62 İstanbul MT lastik + vinç + arka LSD + ön Aussie (yetişirse)
28- Mustafa ERKİŞİ T oyota Hilux Osmaniye LASTİK (cooper STT ) , KİLİTLİ DEF ( LSD ) , VİNÇ (Tabor 9000 k )
29- İsmail ÖZTÜRK Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul
30-Ahmet Öztürk (aozturk ) Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul
31-Ahmet Kavuşturan Toyota Land Cruiser Prado İstanbul
32-Togan Alper Toyota Land Cruiser FZJ 100 İstanbul
33-Ertan özkal toyota runner Antalya
34 Suphi Hacıtalipoğlu Toyota Land Cruiser fj40 Antalya
35-Serkan SAYGAN (pandiperi) Toyota Land Cruiser vx100 İzmir
36-Recep (Fissek) Toyota Land Cruiser vx 80 Bursa
37-Erkan Okumuş(simurg2) Toyota Land Cruiser BJ 75 İstanbul

arkadaşlar kabul ederseniz listeye ismimi ekledim ilk aracımla ilk kar deneyimim olacak umarım yüzümüz kara çıkmaz

altug onaran' Alıntı:
cihan abiye boludan geçerken bende kaynak yapmayı düşünüyorum ;D ;D ;D

bizim biladerin yolcuları arttı valla abi ben yarı yola kadar gelir ordan kaynarım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri