Bu Araç Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,830

997799

kings go ahead
Yer
çorum
evet fikri olanlar.

Görüntü084.jpg

Etiketler

Ynt: Bu Araç Nedir

Bu aracın sahibi oldukça konforlu bir araç kullandığından, LR farkını görüp bir LR sahibi olması vakit alacak; bu anlamda ciddi bir dezavantaja sebep olan bir araçtır. Böyle durumlarda LR ler ile birlikte gezilmesi, yakından incelenmesi, hele hele bir LR kullanılması tavsiye edilmez. :D

Bu araç yükseltilir, süslenir, yakışıklı hale getirilir ancak hiç bir zaman LR olmaz. Bu nedenle modifikasyonlar için fazla para harcanması da önerilmez. ;D

Sis farları ve Infinity kapı içi kolonlarıyla bir Limited'dir. Yeni direksiyon simidi bize 96 olduğunu söylese de, camı açılmayan bagaj kapısı 95'in son dönemi üretildiğini fısıldamaktadır gizlice. Jantları ve sinyalleriyle Avrupa'yım diye durmaktadır.

concrete' Alıntı:
Bu aracın sahibi oldukça konforlu bir araç kullandığından, LR farkını görüp bir LR sahibi olması vakit alacak; bu anlamda ciddi bir dezavantaja sebep olan bir araçtır. Böyle durumlarda LR ler ile birlikte gezilmesi, yakından incelenmesi, hele hele bir LR kullanılması tavsiye edilmez. :D

Bu araç yükseltilir, süslenir, yakışıklı hale getirilir ancak hiç bir zaman LR olmaz. Bu nedenle modifikasyonlar için fazla para harcanması da önerilmez. ;D

Değişik bir yaklaşım olmuş ;D

yok canım olmadı şimdi.
1600 cc suzuki aldık ihtimamı görseniz, bi ilgi bi alaka.... dedim ki 5.2 v8 zj ye geçersek neler olur neler. ama bi hoşgeldin diyen bile yok. tabi en düşük nerdeyse 3000cc olunca millet sallamıyo :smiley: yok yok ben bunu hemen satıp Land alayım yada toyota :(

997799' Alıntı:
yok canım olmadı şimdi.
1600 cc suzuki aldık ihtimamı görseniz, bi ilgi bi alaka.... dedim ki 5.2 v8 zj ye geçersek neler olur neler. ama bi hoşgeldin diyen bile yok. tabi en düşük nerdeyse 3000cc olunca millet sallamıyo :smiley: yok yok ben bunu hemen satıp Land alayım yada toyota :(

Hemen satmak zor olabilir :smiley: Bunları satan o kadar çok ki. Tıklıyosun, dökülüyorlar alt alta...

xj çok yakışıyor oynamaya aslında. Şöyle tavanı biraz yükseltsen, bir de koltuğu yukarı kaldırsan ne güzel olur. Biraz da ruhunla oynasan, o zamanda Land oluyor zaten :smiley:

Güven hocam sen bana temiz bi land bul kafa kafaya veriyim gitsin yaw. askerklikten tecrübeliyim land 110 a zaten.
baksana tık yok burda. sanayidelermi acep hala :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.