Bu Araç Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,831
Ynt: Bu Araç Nedir

997799' Alıntı:
Güven hocam sen bana temiz bi land bul kafa kafaya veriyim gitsin yaw. askerklikten tecrübeliyim land 110 a zaten.
baksana tık yok burda. sanayidelermi acep hala :smiley:

Ben de arıyorum. Bulucam hem temiz hem de ucuz olanını sonunda, inancım tam:smiley:

Etiketler

Bu araç 1976 Model Anadol'dur.Araçın motoru 5.2 lt.Ve saniyede 180 beygir üretmektedir. Sıfır dan 100 km hıza 10 saniye 27 dakikada ulaşmaktadır. 4x4 ve 4x2 ve aynı zamanda 2x4 olarak ta kullanılabilir. Demek isterdim dahada fazla özellik yazarak uzatmak istemedim.Keşke bu saydıklarım gerçek olabilseydi.Keşke %100 türk üretimi bir 4x4 aracımız olsaydı. Ve bu günlere gelseydi. Jeep Markası gibi bir Markamız olsaydı.Keşke.......................

teşekkürler Serdar bey;
şimdi 2'' yükseltme ve sıgabilecek en uç ölçü lastik hedefte inşallah.

Bana sorarsanız 3 inch yükseltme yapın ve marka kit takın. Mesela skyjacker bu konuda gayet kaliteli ve aracınızın güvenliği için şart. Lastiğe gelince cooper stt 32x10,5
en ideali hem lastik yumuşak ve dayanıklı ıslak asfalt zemindede güvenle kullanabilirsiniz.Bu lastiğin çamur ve kaya tırmanışlarındada çok başarılı olduğu tarafımdan test edilmiştir.
Hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin.
Saygılarımla
Serdar AĞDAŞ

Serdar bey;
3'' aslında benim de istediğim yükseklik ancak 3'' konusunda biraz çkingenim şimdilik. zj lerin 3'' te biraz sıkıntılar çıkardığı yönünde fikre sahip oldum siteden. o nedenle 2'' şimdilik ağır basıyor gibi. ama hala araştırıyorum aslında.
lastik konusnda da da geçen sene fedral ile vitrara da tecrübelerim oldu. Kar ağırlıklı off-road yapıyoruz. Uzun yola hiç çıkmıyorum desem tam olur. Şehir içinde kısa turlar zaman zaman. yani agresif desnler tercihim. Bu desenlerde benim araca uyacak sınırdaki ebatlara ihitiyacım var aslında. 255-70-16 gibi görünüyor ama denemek lazım. çünkü şu an aracımda 245-70-16 dunlop yol lastiği var.yanna 235-75-15 federalleri koydum bugün nerdeyse aynı gibi. mt ile normal lastikler yanıltıyor adamı.

ben buldum ben buldum bu bir sosyete traktörü güle güle kullanın bendede bir sosyete traktörü var halen çözmeye çalışıyorum 18 ay oldu şu acemilikten bir kurtulamadım kaldıgı yerde burakıyorum heh heh gerçi şimdiye kadar bır kere yolda buraktı hata yıne acemide elbette . hayırlı olsun

Musa bey
lastikçi arkadaşın telefonla bana söylediği araç sizinkiydi değilmi.

bu araç nedir konu başlığına uygun.... :smiley: a)Ticari taksi jip (Landrover) b)Ticari Cheroki c) Baba Hummer:smiley: :smiley: :smiley:

600_1J8V0E1H0S20948.jpg

Teşekkürler Ali bey;
daha büyüğü sizin olur inşallah 12silindir 6-7000cc vs vs :smiley:

uçağı çeken jip ne marka :smiley:

http://video.mynet.com/dede077/ucak-karayoluna-inerse/72902/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri