Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vecihi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,955

Etiketler

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Nihayet İsoff'un Tekirdağ etkiniğinden görüntü yükleyebildim ;D

isoff2.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0080.jpg

Üstad elinize emeginize sağlık. Resimler anlatım ve paylaşım için teşekkür ederim. Arazi performansındaki artış nasıl ? bu arada bazı resimler hiç yabancı gelmedi :D ;)
Güle güle kullanın...

Offroadpassion' Alıntı:
Üstad elinize emeginize sağlık. Resimler anlatım ve paylaşım için teşekkür ederim. Arazi performansındaki artış nasıl ? bu arada bazı resimler hiç yabancı gelmedi :D ;)
Güle güle kullanın...

Hepinize yorumlarını için teşekkürler.

Hakan hocam inşallah sizin kameradan başka görüntülerde alırız ;D
Arazi performansı ise tabii ki yarışmadım ama isoff Tekirdağ etkinliğinde biraz çamurda denedim, hiç zorlanmadım, başka bir off road etkinliğini ben de merakla bekliyorum,
asıl orada siz ustalarla ne yapacağı belli olacak ;)

Aracınızı güle güle kullanın.
Bir önceki kasa G.V. kullanıcısı olarak aracınız oldukça hoş görünüyor.
Vinç için hemen tamponun altındaki ızgaraya gömülebilecek yer olması oldukça hoş.
2'' yükseltmeyi get ile mi yaptırdınız?
Amortisörler değişti mi?
İleride 245/75/17 lastik ile 31.5 ebatını yakalayabilecek olmanız büyük bir avantaj bu arada.

orsa' Alıntı:
Aracınızı güle güle kullanın.
Bir önceki kasa G.V. kullanıcısı olarak aracınız oldukça hoş görünüyor.
Vinç için hemen tamponun altındaki ızgaraya gömülebilecek yer olması oldukça hoş.
2'' yükseltmeyi get ile mi yaptırdınız?
Amortisörler değişti mi?
İleride 245/75/17 lastik ile 31.5 ebatını yakalayabilecek olmanız büyük bir avantaj bu arada.

Sağolun, yükseltme get değil amortisörlerle oldu, ancak lastik ebatları konusunda hemfikir değilim çünkü yükseklik olarak
problem yok ama ön ve arka çamurluk arasında sadece 1 ya da 1.5 cm mesafe kaldı yani sürtme çok olası, ben bir sonraki lastikleri
çamurluklarda kesme işlemi yapmazsam 30.5 inçden bana göre en uygun 29.5 inç'e düşüreceğim, bu modele modifiye yapacaklar içinde tavsiyem 29.5 inç'i aşmayın ;)

aracınız çok güzel olmuş ve yeni kasa vitaralara da örnek olacaktır.bu arada karter korumayı yaptırdığınız ustaların adresi veya tlf.varmı acaba.bana da lazım.tşk.

goodman' Alıntı:
aracınız çok güzel olmuş ve yeni kasa vitaralara da örnek olacaktır.bu arada karter korumayı yaptırdığınız ustaların adresi veya tlf.varmı acaba.bana da lazım.tşk.

Maslak Atatürk oto sanayi no:162 Turan Usta 0532.321.70.97 ,212.346.30.10 slmlar

Bu kasa da modifiye edilmiş araç oldukça az görülmekte. Yenilenen aracınız hayırlı olsun.
Karter koruma arkada nereye kadar uzanmakta ve maliyeti nekadar oldu?
Teşekkürler.

aracınız cok güzel güle güle kullanın 15 yıldır suv model arac kullanıyorum.bu yıl suzukı beyaz almıya karar verdım bır türlü o veya ıkıncı el bulamadım.bırde benım derrdım düz fıtesde camur veya arazıde debrıyaj ayarını tam yapılmadıgı zaman kalkışlarda veya zorlamalarda debrıyaj kokusunun gelmesı.ıyı günler dıledgıyle

gakyildiz' Alıntı:
Bu kasa da modifiye edilmiş araç oldukça az görülmekte. Yenilenen aracınız hayırlı olsun.
Karter koruma arkada nereye kadar uzanmakta ve maliyeti nekadar oldu?
Teşekkürler.

Teşekkürler, karter muhafaza orta askıların sonuna kadar gelip yukarı açı yapıyor, uzunluk 1.68 cm en 74 cm. 1mX2m 5mm alüminyum levha 140 TL + işçilik 150 TL

Hayırlı olsun. Yeni kasa aracı off-roadda görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor. Kazasız sürüşler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR