Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vecihi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,850
Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Jeep34' Alıntı:
Hayırlı olsun. Yeni kasa aracı off-roadda görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor. Kazasız sürüşler dilerim.

Sağolun, aslında niyetim 2. el bir suzuki ya da discovery idi ama araştırmalarım sonucu arazi özellikleri yüksek bir 0 araç için en uygun olarak Grand Vitarayı tercih ettim, sonuçta araç yeni ama kitabında da yazdığı gibi bir arazi aracı, ve seçimimden memnunum. Kabiliyetini de İnşallah siz ustalarla beraber arazide test edeceğiz.

Etiketler

slm bendede 1996 model 3, kapı vitara var bende arcıma alt koruma yaptırmak istiyorum siz nerde ve kaça yaptırdınız aksiyon otonun yerini biliyorum ist,da taksi şöförüyüm yerini tarif ederseniz sevinirim

taksi84' Alıntı:
Selam bendede 1996 model 3, kapı vitara var bende arcıma alt koruma yaptırmak istiyorum siz nerde ve kaça yaptırdınız aksiyon otonun yerini biliyorum ist,da taksi şöförüyüm yerini tarif ederseniz sevinirim

Suzuki aksiyonda yükseltme yapıldı, alt koruma için Maslak Atatürk oto sanayi no:162 Turan Usta 0532.321.70.97 ,212.346.30.10 slmlar

Aracınız çok güzel olmuş maaşallah diyelim.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

süper olmuş,
benim sorum arka kısmı nasıl hallettiniz?
egzosu koruyacak şekilde bir kaplama yaptırdınız mı?
diğer sorum lastik için ne önerirsiniz?

Levent Bey,
Çok beğendiğimi söylemeliyim. Ben de sizin gibi modifikasyona ufaktan başlamayı düşünüyorum. Şu ana kadar aracıma yaptıklarım; 1- 245/70/16 BP Goodrich AT lastikler taktım ve memnunum, 2- Chip tuning uygulaması ile aracın gücünü 156 beygire, torkunu da 365 NM'ye yükselttim ve bundan da memnunum. Size sormak istediklerim, yükseltme sonrası uzun yolda yol tutuş sorunu oluyor mu, ve bir de kartel korumayı yazmışsınız da, yükseltme işini nerede ve kaça yaptırdığınızı yazarmısınız. Ben şu sıralar bir süre İstanbul'dayım ve gelmişken bu işi bitireyim istiyorum. Benim aracın resimlerini şu adreste görebilirsiniz:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25755.20

Şimdiden çok teşekkür ederim, aracınızı güle güle kullanın..

Levent Bey, modifiye yeni Grand Vitaranız hayırlı olsun, iyi günlerde, arazide, yollarda bol bol, güle güle kullanın.
Ben de aynı model aracıma karter koruma yaptırmayı düşünüyorum. ACABA bunun ruhsata işlenmesi gerekir mi?
Bir üstteki mesajı yazan, aynı model GV sahibi ksd yakın arkadaşım ve şu anda İstanbulda. Yakında dönecek.
Kendisi için yaptırıken, hani bir güzellik yapar da alimünyum levhadan benim için de hazırlatıp buraya getirirse ben de burada montajını yaptırabilirim diye düşündüm.

Sevgili dostum BRAVEHEART, seve seve getiririm, merak etme. Bu arada ilk mesajımda söylemeyi unuttum, aracıma taktırdığım araziye uygun, el yapımı jantların balans ayarı kesinlikle tutmadığından değiştirmek zorunda kaldım. Aracın son hali şöyle

DSC00446.JPG

darkmajesty' Alıntı:
süper olmuş,
Sayın dark majesty selamlar, önceki cevaplarımda alt koruma ile bilgiler var, 1.68 cm orta askıların sonunda bitiyor, şimdilik bana yeterli göründü ama ilerde ne olur bilemem,
Hakan Irıklı hocamın yazısında da onun korumayı aracının altına tümüyle yaptırdığını okumuştum

darkmajesty' Alıntı:
süper olmuş,
Pardon lastik önerisi için de yine önceki cevaplarımda var bence orjinali 28.5 inç olan lastikleri 29.5 üzerine çıkarmayın, yükseltme ile araç yükseliyor ama çamurluk enden genişlemiyor, eğer benim gibi %90 yolda gidiyorsanız A/T Lastik yeter, benimki çamur(M/T) değil ama A/T den daha dişli

BRAVEHEART' Alıntı:
Levent Bey, modifiye yeni Grand Vitaranız hayırlı olsun, iyi günlerde, arazide, yollarda bol bol, güle güle kullanın.
Ben de aynı model aracıma karter koruma yaptırmayı düşünüyorum. ACABA bunun ruhsata işlenmesi gerekir mi?
Bir üstteki mesajı yazan, aynı model GV sahibi ksd yakın arkadaşım ve şu anda İstanbulda. Yakında dönecek.
Kendisi için yaptırıken, hani bir güzellik yapar da alimünyum levhadan benim için de hazırlatıp buraya getirirse ben de burada montajını yaptırabilirim diye düşündüm.

Sayın Braveheart selamlar, eğer biraz da olsa araziye çıkıyorsanız bir sürprizle karşılaşmamak için alt koruma şart, ruhsata işlenmesine de gerek yok, bence sayın ksd 1metre 68 cm lik levhayı aracın içinde taşıyamaz ya ikisini üstüste taktırsın ya da kargo ile alın ;)

Vecihi' Alıntı:
..... bence sayın ksd 1metre 68 cm lik levhayı aracın içinde taşıyamaz ya ikisini üstüste taktırsın ya da kargo ile alın
Sayın Levent Bey,
Yakın arkadaşım ksd, 2 adet sizin yaptırdığınız ölçülerde karter koruma sacı kestirebilirse, artık buraya naklini bir şekilde hallederiz.
AKLIMA TAKILAN, benim tamponun üzerinde bulunan, orta ksımda tamponun altına uzanan ve tampon altına da vidalanan,
aşağıdaki fotodaki KORUMA'nın bu sacın montajına mani olup olmayacağı ??? ::smiley: ???

resim_goster.php

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri