Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,710
Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Laptop gibi düşünmek lazım, uygulamalarda şarj süresi haliyle kısa. Bundan dolayı araçlarımda şarj cihazları sürekli bulunduruyorum.
 

Etiketler
Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

arkadaşlar bu igo programnda yukarı hızlanma oranı (vertical speed) yada süzülüş oranı gibi (glide ratio) verileri ekranda görebiliyomuyuz . arazi kullanımı nasıl dağlar tepeler güzel görünüyormu uydu fotoğraflarından faydalanabilyormuyuz?
 

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Selam bende İphone ile topografik harita peşine düşenlerdenim.
İnternetteki haberlere göre application store'dan google earth yüklenip onun üzerinden harita incelemesi yapılabiliyormuş. Ben aratıyorum çıkmıyor bir sorun var herhalde ama anlamadım.
Bir de Garafa diye bir şirketin GPS kit programı var 10 $'a. İz kaydı falan var ama Türkiye haritası varmı yükleniyomu bilmiyorum. Ona da cesaret edemedim.
Siz iphone'unuza google earth yüklemeyi başarabildiyseniz banada yardım edermisiniz?
 

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Merhaba

igo update i son 2-3 ayda 2-3 kez iphone ustunden uyarı verdi, update i yapmaya calıstıgımda ısrarla yarım kalıyor, iptal oluyor uyarı veriyor, bir sure sonra yine yanıyor 1 update bekliyor diye, yine acıyorum yine igo, yine yap diyorum bu sefer siz bunu zaten almıssınız, sorun varsa pc ye baglayın ordan senkronize edin diyor, deniyorum yine olmuyor 1 hafta sonra kendigiliginden oluyor. avalible update i secinde itunes utunden, servera baglanamıyor web browserinizi kontrol edin diyor ve update icin gerekli download ı kesiyor. acaba bu download lara yeterli gucte serverları mı yok o mu cokuyor anlayamadım, sizde de oluyor mu bunlar?

selamlar
ugur.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,494
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst