1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,579
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

bülentciğim gerek organizasyında gerekse daha öncesinde söylediğim şeyleri tekrarlamak istiyorum yada söylemeyi unuttugum şeyler vardı isede şimdi bi daha söylemek istiyorum. bu forumdaki şu yorumlar bile inanın herkesin ne kadar eğlendiğinin göstergesi çoookk abartı bi fotograf eklenemedi daha ama ona rağmen 15-17 sayfalık bi yorum söz konusu buda sizlerle birlikte olmanınmutlulugunun ifadesi kısa zamanda çok büyük işler başardınız ve sponsorsuz yada desteksiz oldu bu etkinlik teşekkürler tekrar. umarın seneye sonraki seneye bol sponsorlu bol destekli daha büyük organizasyonlarla sivasta tekrar bulunmanın mutlulugunu tekrar yaşarız ankaraya döndüm ama inanın kalbimin yarısı sizlerle orda kaldı teşekkürler emeklerinize tekrar

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ertuğrul bey bütün arkadaşlarla beraber sizinde CUMHURİYET BAYRAMINIZI eniç ten dileklerimle kutlarım. MUSTAFA KEMAL in /1923 sözü içinde sagolun derim bin nasihata da bir nusubet ata sözününde doğruluğunu bir kere daha anladım.

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

çok eğlenceli bir etkinliğe benziyor
paylaşım için teşekkürler...

Bu arada sivas Off-roadla tanıştırdık çok insan adını bile bilmiyormuş ama çok keyif almışlar
bir daha ki OKSFORD unuz ne zaman olacak diye soruyorlar ;D ;D

bekir gardaşıma

DSC_0755 (Small).jpg

DSC_0756 (Small).jpg

DSC_0758 - Kopya.jpg

DSCN8860.jpg

DSCN8863.jpg

yaklışır bekir gardaşıma süper pozlar bekir harikaydın bekiri tanıyabilmek çin o arabanın içinde olmanız lazımdı muhteşemdi.

adventure 2009 merak eden varsa linkte güzel resimler var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.120;topicseen

arkadaşlar gerçekten güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere teşekkürler özellikle bülent bey sivasımızı böyle bir etkinlikle tanıştırdığı için
yeni etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz

cidowsky' Alıntı:
valla murat bey tadı damağımda kaldı desem yeridir hatta ben diyorumki bayramda sivas dağlarında bi kamp organizasyonu yapsa arkadaşlar felan diyorum :D bende kalkıp gelsemm :D
Çiğdemcim ;beraber gidecektik
nasıl geçti demıyorum harika belli ben kaçırdım sevindim eğlenmene ;

byseyyah' Alıntı:
Falcı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

[attachment=1]
Kahve türk kahvesi bayılırım ıyice imrendim kaçırdığıma ;
ne çıktı falında çiğdem sölersin falcımızda ıyı bakıyor sanırım..

byseyyah' Alıntı:
Bendeki fotoğraflar bu kadar . İzin verirseniz bu geceye noktayı parkura gelerek bana destek olan kuzularımla sizleri tanıştırmak istiyorum.

Oğlum Mustafa ve kızım Feyza

[attachment=1]
[attachment=2]

Diğer foto ve videolar elimize geçer geçmez sizlerle paylaşacağız.
çoçukalrınız allh bağıslasın çok tatlılar bülent beyorganizasyona katılamak istedim ama nasib olmadı
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar gerçekten güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere teşekkürler özellikle bülent bey ve planlama müdürümüz :smiley:sivasımızı böyle bir etkinlikle tanıştırdığı için
yeni etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz

kokteknik' Alıntı:

kızlar ne güzel mutlu mesut iştahlı yiyosunuz :smiley:
yoksa o meşhur köftelermi sivasın koftelerı vede kopekler nerde bcıcırık şirin köpekler ?

vallaköfteler süperdi sivas kangalı mary mercees çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk tatlıydı sivas güzeldi insnalar güzeldidaha neolsun:D

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

Maksadımızı aşan mesajlar yazarsak, bir çoğumuzun kalbi kırılabilir.

Şimdi kaldığımız yerden devam edelim ;)

Jeep34' Alıntı:
Maksadımızı aşan mesajlar yazarsak, bir çoğumuzun kalbi kırılabilir.

Şimdi kaldığımız yerden devam edelim ;)

Teşekkür ederim . Elinize sağlık. Selamlar

byseyyah' Alıntı:
Teşekkür ederim . Elinize sağlık. Selamlar
abi araban sanayideydi bugün naptınız balık tutmaya nivayla mı gittiniz
var ya aklım kaldı keşke bende gelseydim diye nasıldı bari anlatta biraz hevesleneyim yaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.