1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,632
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

heyyy arkadaslar hadı offroad neyse ama balıkcılıgıma laf soletmem takarım kancayıı haaaa ona goree bı gun ayarlayalım hep berabar gıdelım balıga gorun balık nasıl tutulur ;)

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

valla bülent mustafa abinin uygulayacağı cidden iyi bi şey yaa tebrik ederim :D o zaman bu organizasyonun devamını bekliyoruz

kokteknik' Alıntı:
mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D
bülent kardeş kanına girmek değil güzel fikir ama sen de bir adat defender var bayağı para harcamışsın mustafa abi her seferinde kayseriyemi gelsin üç adet olunca

corvette' Alıntı:
heyyy arkadaslar hadı offroad neyse ama balıkcılıgıma laf soletmem takarım kancayıı haaaa ona goree bı gun ayarlayalım hep berabar gıdelım balıga gorun balık nasıl tutulur ;)

suleyman hocam.. ben bilmem.. geldik balik yoktu orda ... birde pazar eli bos donme olayiniz var ,,, nasil kime inanacagiz ... ;D

landcı-38' Alıntı:
bülent kardeş kanına girmek değil güzel fikir ama sen de bir adat defender var bayağı para harcamışsın mustafa abi her seferinde kayseriyemi gelsin üç adet olunca
defender atölye kitabını internetten indirdim yazıcıdan çıktı aldım her bir yeri yaparız artık ama parça konusunda melihe bağlı oluruz yada ostim ;D

Off_Road' Alıntı:
suleyman hocam.. ben bilmem.. geldik balik yoktu orda ... birde pazar eli bos donme olayiniz var ,,, nasil kime inanacagiz ... ;D
abi DVD olayı bugün tamam ömer beye verdim ağızlıkla birlikte gönderecek birde bekir beye gönderiyor onu da iletirsiniz artık iyi akşamlar

kokteknik' Alıntı:
abi DVD olayı bugün tamam ömer beye verdim ağızlıkla birlikte gönderecek birde bekir beye gönderiyor onu da iletirsiniz artık iyi akşamlar

bülent hani benim dvdim aşk olsun :D mustafa abi nerdeeessiiinnnnn hani benim dvdim :D

kokteknik' Alıntı:
seninkini yarın ben göndericem
premeture

ya niye öyle diyorsun bülent yaaa ben prematüre değilim sadece fazla selcikim yada sabırsız tez canlı diyelim :D enerjisi bol bi insanım. ;D

cidowsky' Alıntı:
ya niye öyle diyorsun bülent yaaa ben prematüre değilim sadece fazla selcikim yada sabırsız tez canlı diyelim :D enerjisi bol bi insanım. ;D
bıdahamı var gezı balıklı falan ıyı gıderız senlebu
sefer gelıcem.

wayy ertugrul abı sende mı abı sen gel bak ne balıklar tutarız bız balıktan cok omer abıyle gezmek ıcın gıttık dogayla ıc ıce olmak ıcın abıcım saygılar

melinda' Alıntı:
bıdahamı var gezı balıklı falan ıyı gıderız senlebu
sefer gelıcem.

meltemciğim yok bi gezi felan sivasta arkadaşlar hafta sonları gidiyolar balık tutmaya :D konu o yani ama hadi kalkıp gidelim dersen hayır demem yani :D

cidowsky' Alıntı:
meltemciğim yok bi gezi felan sivasta arkadaşlar hafta sonları gidiyolar balık tutmaya :D konu o yani ama hadi kalkıp gidelim dersen hayır demem yani :D
gelirseniz bizde yok demeyiz

valla bülent böle giderse ben sivastan hiç çıkamayacam hatta orda iş bulup oraya yerleşecem ;D

cidowsky' Alıntı:
valla bülent böle giderse ben sivastan hiç çıkamayacam hatta orda iş bulup oraya yerleşecem ;D
ön muhasebe ve e-ticaret sitesi yönetebilecek personel arıyorum zaten asgari ücret + sigorta

valla bülent seninle çalışmak süper olurduda bu fiyat kurtarmaz :D ama istersen e- ticaret kısmını ben burdan sana hallederim yani o kısmı en azından senin üstünden alabilirim :D banada en azından bi meşgale olur çok boş kaldım ben bu günlerde 300-400 hasta yetmiyo bana :D akşamda 5 den sonra evdeyim sıkılıyorum
ev tutacan bilmem ne aç kalırım ben orda:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri