1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,632
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

kht58' Alıntı:
abi araban sanayideydi bugün naptınız balık tutmaya nivayla mı gittiniz
var ya aklım kaldı keşke bende gelseydim diye nasıldı bari anlatta biraz hevesleneyim yaa

Evet nivayla gittik. Ancak doğa gezisiyle yetinmek zorunda kaldık. Birazcıkta nivayı çamurladık, balıklar bugün bizden yana gelmedi.

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

byseyyah' Alıntı:
Evet nivayla gittik. Ancak doğa gezisiyle yetinmek zorunda kaldık. Birazcıkta nivayı çamurladık, balıklar bugün bizden yana gelmedi.

Demek Suleyman hoca bugun eli bos dondu .. bende avatarina bakip ne zaman gitse Nivanin tasiyamiyacagi kadar Balik tutuyor saniyordum .. ;D

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Bugün sivas yağmurluydu, nereye gitsek yağmur bastırdı, mecburen boş geldik.

byseyyah' Alıntı:
Bugün sivas yağmurluydu, nereye gitsek yağmur bastırdı, mecburen boş geldik.
Nivayı çamurlamışsınız en azından biz bugün asfaltın dışına çıkamadık olmazsa gelecek hafta telafi edelim bunu

kht58' Alıntı:
Nivayı çamurlamışsınız en azından biz bugün asfaltın dışına çıkamadık olmazsa gelecek hafta telafi edelim bunu

Tabiki, ara verince telefi için çok çalışmak lazım. Telafisi olmayabilir. :smiley:

byseyyah' Alıntı:
Tabiki, ara verince telefi için çok çalışmak lazım. Telafisi olmayabilir. :smiley:
tamam o vakit bu pazar hem tepeyi fethedelmi hemde yağmur çamur yapalım

kht58' Alıntı:
tamam o vakit bu pazar hem tepeyi fethedelmi hemde yağmur çamur yapalım

Tamam uygundur. Bu arada okuyan arkadaşlarada duyuru olsun. :smiley:

byseyyah' Alıntı:
Evet evet davetimiz okuyan ve gelemk isteyen herkese burdan duyuralım belki yeni bir etkinlik olur :p

byseyyah' Alıntı:

kht58' Alıntı:
Evet evet davetimiz okuyan ve gelemk isteyen herkese burdan duyuralım belki yeni bir etkinlik olur :p

ben okudum duyurunuzuda aldım ama çok zor be ankaradan tekrar gelmek hehe ;D

melinda' Alıntı:
çoçukalrınız allh bağıslasın çok tatlılar bülent beyorganizasyona katılamak istedim ama nasib olmadı
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar gerçekten güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere teşekkürler özellikle bülent bey ve planlama müdürümüz :smiley:sivasımızı böyle bir etkinlikle tanıştırdığı için
yeni etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz
cocuklar ömer beyindir
evet çok tatlılar
teşekkürler

cidowsky' Alıntı:
ben okudum duyurunuzuda aldım ama çok zor be ankaradan tekrar gelmek hehe ;D
atla tirene gel gideriz balığa

korkut daha ortada bi erde buıluşalım :D tren 12 saat otobüs 6:45 saat :D

cidowsky' Alıntı:
korkut daha ortada bi erde buıluşalım :D tren 12 saat otobüs 6:45 saat :D
burası Türkiyenin ortası daha ne olsun bee :smiley:

hehe ben ankara sivas arası ortada bi yeri kastetmiştim anlamamazlıga vurma şimdi :D

mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D
Cok guzel ve eglenceli bir fikir tabii.. umarim hayata gecirebilir ... Kayseride 2-3 tane duz Diesel defender bildigim kadariyla halen var..motor durumlari iyi degilmis diye duydum ama kiralik safari turlari icin yeterli olabilir fiyati uygun gelirse ( 12 bin civari ) .. birde resmi kurumlardan cikma defender'larin en iyi durumdakileri MKE Izmit depolarinda old soyleniyor (Kayseri /Ankara bolgesindeki araclarin ic anadolu ve doguda agir sartlarda hizmet etmesi nedeniyle cok yipranmis oldugu..) ordanda arastirmasini tavsiye ederim ..
Selam / Ertugrul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri