1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,714
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

tugsan75' Alıntı:
Bir Sivaslı olarak konuyu başından beri takip ediyorum ;D ve bu organizasyonda emeği geçen herkezi tebrik ediyorum,dışardan izleyenler için kolay gözüksede aslında çok zor bir işdir bu tarz etkinlikleri hazırlamak.Gece gündüz demeden,işinden gücünden olur insan ama offroad aşkı işte ;D Eminim hergeçensene daha süprizlerle dolu,bu tarz başarılı organizasyonlar yapacaksınız. 8)
teşekürler abi evet organizasyon işi gerçekten zormuş son bir hafta cebim hiç susmadı işleride astık ömer bey yoldan geldi çalıştı kütükleri yerleştirdik kazma kürek çalıştık valla havada çok güzeldi tanıtımımız biraz zayıf oldu ama müthiş ses getirdiğimize inanıyorum

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

ata036' Alıntı:
ya bülent ne yapmışın sen çıkamamışsın çamurdan :D senin ayağın benzinliye alışmış bide benim lastikler kötü üzerine gödüğüm kadarı ile araca kıyamıyorsun ne vardı ya kendi araban bas yırt şu lastikleri çok teşekkürler kardeşim benim videoyu buraya atmaya çalışıyorum ama yapamadım bilen varmı video nasıl atılıyor :D bilgisayarcıya bak hele bi video atamıyor diyecekler şimdi :D
abi ödüm koptu zorlayamadım ki bir tarafına bişi olur diye lastiksiz arabayla çok gittik off-road biliyorum sen bize güvenirsin yansa sesin çıkmaz ama emanet bişi olur dedim dizel benzinli fark etmez cigerini sökerimde kıratı sana kavuşturmam lazımdı üzerini çamurladık gönderdik
selamlar

uçan defender bence etkinliğin en güzel fotoları ;D ;D

UCUS1.jpg

UCUS2.jpg

UCUS3.jpg

Gercekten organizasyonun tum mali yukunu karsilayacak ciddi sponsorlar olmadan boyle bir etkinligi gerceklestirmek cok zor is .. bildigim kadariyla isin maddi boyutunu ya tumuyle yada cok buyuk bir bolumunu organizasyon komitesindeki arkadaslarin kendileri karsiladilar.. maddi yonu olaki tumden sponsorlar tarafindan karsilansaydi bile Bulent beyin hakli olarak belirttigi gibi kisisel buyuk ozveriler gerektiriyor.. bunu yapabilmek icin ise ancak ve ancak karsilik beklemeden bu olaya gonul vermek.. istemek gerekiyor...
Sivasli arkadaslar bence bunu cok iyi basardilar.. kendi adima tekrar tekrar kutlar, tesekkur ederim ..
Ertugrul

tamponun marıfetı demek surucunun hıc mı payı yok cok kustumm ;D

uçan defender yakışır kardeşime süper pozlar

kokteknik' Alıntı:
daha 1400 foto var
bir sakincasi yok burdanda alirizda ... daha yuksek cozunulurlukte bir CD / DVD'de olsa olurdu ... tesekkurler :smiley:
( Co-Pilot kıraT'ı goruyorsunuz .. çamur çukurundan eğimli parkura girerken aracın dengesini sağlamak icin kendini dışarı atmış.... Tarık bırde Pilot olarak kendisi yarışsaydı artık sonucu tahmin etmek zor değil :smiley: )

tugsan75' Alıntı:
Bir Sivaslı olarak konuyu başından beri takip ediyorum ;D ve bu organizasyonda emeği geçen herkezi tebrik ediyorum,dışardan izleyenler için kolay gözüksede aslında çok zor bir işdir bu tarz etkinlikleri hazırlamak.Gece gündüz demeden,işinden gücünden olur insan ama offroad aşkı işte ;D Eminim hergeçensene daha süprizlerle dolu,bu tarz başarılı organizasyonlar yapacaksınız. 8)

Tuğsan bir sivaslı olarak bunu sana yakıştıramam. Ne demek "yapacaksınız" :smiley: .Herzaman istanbuldamı olacaksın, seneye gelirsin beraber birşeyler düzenleriz. Senin tecrübelerine ihtiyacımız var. Tamam :smiley: .

seneye bende geleceğim abi bir kaç gün önce hem yardıma hemde neme lazım yine bozulur eder araba en azından yarışa kadar yaparız :D

Arkadaşlar on dakika önce eskişehire geldim, sizlerden ayrı kalamadım hemen nete girdim. Herkese iyi bayramlar...

Off_Road' Alıntı:
Gercekten organizasyonun tum mali yukunu karsilayacak ciddi sponsorlar olmadan boyle bir etkinligi gerceklestirmek cok zor is .. bildigim kadariyla isin maddi boyutunu ya tumuyle yada cok buyuk bir bolumunu organizasyon komitesindeki arkadaslarin kendileri karsiladilar.. maddi yonu olaki tumden sponsorlar tarafindan karsilansaydi bile Bulent beyin hakli olarak belirttigi gibi kisisel buyuk ozveriler gerektiriyor.. bunu yapabilmek icin ise ancak ve ancak karsilik beklemeden bu olaya gonul vermek.. istemek gerekiyor...
Sivasli arkadaslar bence bunu cok iyi basardilar.. kendi adima tekrar tekrar kutlar, tesekkur ederim ..
Ertugrul
teşekürler abi övgü dolu sözlerin bizi motive ediyor
sizler gelmeseydiniz hiç bir kıymeti yoktu
yaptığımız herşey siz değerli konuklarımız içindi ve az bile yaptık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR