1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,632
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

:D teşekkürederim tatlım.. bugün başladım henüz elimde hiç foto ve video yok :smiley: videoya çekince maceralarımı göreceksin ;) rüzgar bizden yana olursa yarın uçuyorum ..

Etiketler

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

siz hiç yatmazmısınız,
bende 1000 in üzerinde foto oldu bir DVD yapıp herkese birer tane göndericem

bülent yarın mesai yok bırakta tadını çıkaralım :D bende istiyorum DVD

ertuğrul abi teşekkürler.. bende kutluyorum Cumhuriyet Bayramımızı....

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZİ SAYGIYLA ANIYOR HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM

Bir Sivaslı olarak konuyu başından beri takip ediyorum ;D ve bu organizasyonda emeği geçen herkezi tebrik ediyorum,dışardan izleyenler için kolay gözüksede aslında çok zor bir işdir bu tarz etkinlikleri hazırlamak.Gece gündüz demeden,işinden gücünden olur insan ama offroad aşkı işte ;D Eminim hergeçensene daha süprizlerle dolu,bu tarz başarılı organizasyonlar yapacaksınız. 8)

arkadaşlar 58 DC 900 sahibi zanedersem korkut du ismi nasıl ulaşabilirim bu arkadaşa

Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Tarık abi buralardayım ben
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_0233 (Small).jpg

P1080103.jpg

P1060424.jpg

DSC_0764_new(1)_new(1).jpg

P1060283.jpg

gunaydın arkadaslar gecmıs olsun muratcım bıdaha sıvasa gelın ce kesın ulas bıze bak kızarım haaaaaaa :mad:

evet ayrıca ıyı bayramlar herkese

arkadaşlar aracımın son durumu hakkında bilgi vereyim dedim bildiiğiniz üzere aracımın pompası eleman kesti saolsun sivasdaki kardeşlerim aracımı başka aracın pompası ile ığdıra gönderdiler şimdi kötü haber eleman bulamıyorum :'( ama az önce msnden gelen süpriz bi mesajla her şey değişti çok sevdiğim ve değer verdiğim bir ustam var adını şimdilik söylemeyeceğim belki istemez diye ona pompa sorduğumda bende var yolayayım dedi bende fiyatını sordum haliyle dün cevap vermedi dışarı çıkmıştı zanedersem sabah kadar onun hesabını yaptım yatamadım acaba ne kadar diyecek diye sabah bilgisayarımı açtığımda msnden çevrimdışıbir ileti geldi (cuma yollarım fiyatı yok hediyem olsun) :smiley: ;) :D ;D artık ne diyeyim defender ruhu bu işte teşekkür ediyorum ustama abime önümüzdeki hafta arabam ful hazır yeni organizasyonları bekliyor olacak inşallah sevincimi sizlerle paylaşmak istedim sivasdaki herkese teşekkürler

gozun aydın abıı

gözünüz aydın efem ne mutlu size

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun

ya bülent ne yapmışın sen çıkamamışsın çamurdan :D senin ayağın benzinliye alışmış bide benim lastikler kötü üzerine gödüğüm kadarı ile araca kıyamıyorsun ne vardı ya kendi araban bas yırt şu lastikleri çok teşekkürler kardeşim benim videoyu buraya atmaya çalışıyorum ama yapamadım bilen varmı video nasıl atılıyor :D bilgisayarcıya bak hele bi video atamıyor diyecekler şimdi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri