1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,696
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

corvette' Alıntı:
aman pınar kırat kadar hos olsa hıc dusunmem ama okusunu maydanoz gıbı mı oldu nee ;D tekne adı gıbı bırazzzz

valla benim çok hoşuma gitti NAMYELUS

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

pekı olsun bakalım eskı romo savascılaından kım kaldıkı zaten bı manyelus bıde kırat bıde ntelub aha aha ;D ;D ;D

tarum u da olsun tam olsun onsuz olmaz zaten mumkun deyıl ;D ;D

omer abının kı nasıl olur remö ahah tam valla buda roma ısı oldu tamam remö ve namyelus 4 ceker roma atlıları aha aha :D :D :D :D

corvette' Alıntı:
omer abının kı nasıl olur remö ahah tam valla buda roma ısı oldu tamam remö ve namyelus 4 ceker roma atlıları aha aha :D :D :D :D

Eyvallah kardeşim, teşekkürler. Bu hızla artık beraber gider romayı tekrar fethederiz...:smiley:

corvette' Alıntı:
pekı olsun bakalım eskı romo savascılaından kım kaldıkı zaten bı manyelus bıde kırat bıde ntelub aha aha ;D ;D ;D

vaay işte bu tam oldu süper :D

abı senın de deyıl roma ya ıstedıgın her yere gelırım allahın ıznı ıle

en yeni resimler

DSC_0755 (Small).jpg

DSC_0756 (Small).jpg

DSC_0775 (Small).jpg

selam arkadaşlar resimlerçok güzel tarık beye selamlar hayırlı olsun ...
dün gene sivas taydım küçük bir operasyon geçirdim bağdemcikleri aldırdık ... dünden bugüne nekadar çok resim eklenmiş cok süper hepside...
tekrardan bütün herkese selam diyorum saygılarımla...

murat067' Alıntı:
dün gene sivas taydım küçük bir operasyon geçirdim bağdemcikleri aldırdık ... dünden bugüne nekadar çok resim eklenmiş cok süper hepside...

selamlar murat bey geçmiş olsun

murat067' Alıntı:

Murat geçmiş olsun . Geldiğinden haberimiz olsaydı keşke. Bir sıkıntı yok heralde

murat067' Alıntı:

geçmiş olsun murat bey umarım çavuk iyileşirsiniz

Tesekkurler Bulent guzel resimler icin ..

murat067' Alıntı:
selam arkadaşlar ... dün gene sivas taydım küçük bir operasyon geçirdim bağdemcikleri aldırdık ...

Murat gecmis olsun ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR