1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,714
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Bu arada unutmadan organizasyonda iletişimden sorumlu arkadaşımız Kağan Güzel'ede teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ellerine emeğine sağlık, teşekkürler kağan.

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

eveeet kırat geldi arkadaşlar bülent ben sana demedimi bu o çamuru gördü bir kere girmeden gelmez :D bak çamura soktun nasıl tıpış tıpış geldi :D bir kaç çamurlu fotosunu atayım sonra ben gider sanayide çoook işim olacak bu hafta :D herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

not : bu arada kırat diyorum arabama kırat deyip geçmeyin bide onu tersden okuyun :D

15552_161795358380_675938380_2698587_2318499_n.jpg

15552_161795378380_675938380_2698591_7827272_n.jpg

15552_161795373380_675938380_2698590_5162701_n.jpg

herkese gunaydın gozun aydın tarık abı kavustun tersıne bak tarık/ kırat bır elmanın 2 yarısı abı tesekkurler hersey ıcın ;)

gözün aydın tarık bi yıkat şu arabayı ne kadar pis çamur içinde kim çamur etmiş acaba ;D

mükerrem arkadaşımıza resimler için teşekkürler gece 1:00 kadar yüklemiş sağolsun
umarım devamı da vardır

corvette' Alıntı:
herkese gunaydın gozun aydın tarık abı kavustun tersıne bak tarık/ kırat bır elmanın 2 yarısı abı tesekkurler hersey ıcın ;)
asıl ben size teşekkür ederim mükemmeldiniz

kokteknik' Alıntı:
gözün aydın tarık bi yıkat şu arabayı ne kadar pis çamur içinde kim çamur etmiş acaba ;D

mükerrem arkadaşımıza resimler için teşekkürler gece 1:00 kadar yüklemiş sağolsun
umarım devamı da vardır

bülent kim pis etmişse ellerine sağlık bu gün yıkatıp garaja çekiyorum kıratı gece pompasını söker yarın bi aksilik olmazsa kargoyla gönderirim size. artık kırat kış uykusuna yatar adventure ye kadar çalışmaz

not : bu arada kırat diyorum arabama kırat deyip geçmeyin bide onu tersden okuyun :D

bende arabama artık TNELÜB diyim bari ;D ;D

ya lutfen karıstırmayın ortalıgı ben napacam ole olursa namyelus baya gıcık oluyo ama degısıme basladım seneye sorento niva q7 ile tanısırsınız artık :D

gozun aydin Tarik .. kavusmussun kiraT'ina .. :smiley:

Bu arada Omer beyin hatirlatmasi iyi oldu .. organizasyonun iletisim sorumlusu Kaan beyden yeni CB arac telsizimin PMR telsizlerle gorusemiyecegini :( ve Telsizlerle ilgili bilmedigim bircok noktayida ogrenmis oldum .. Neyseki Bulentin aracindada CB vardida .. birkac kere mandala bastik :smiley:

land ını begen meyen varsa googleden( guleçyüz otomotıv)den begendıklerı bı aracla takas dusun dıyecem ama land cılar arabasını baska aracla cektırmıyo bıle ertugrul abıı saygılar

günaydın herkese... tarık abi gözün aydın Kırat/ Tarık hakkaten güzeldi ;D NAMYELUS da bence iyi düşün derim süleyman ;)

günaydın herkese evet bencede tarık/kırat olayı hoşmuş :D herkes bu kadar uyumu yakalayamaz bence :D gözün aydın tarık

ecem618' Alıntı:
günaydın herkese... tarık abi gözün aydın Kırat/ Tarık hakkaten güzeldi ;D NAMYELUS da bence iyi düşün derim süleyman ;)

teşekkürler ecem

cidowsky' Alıntı:
günaydın herkese evet bencede tarık/kırat olayı hoşmuş :D herkes bu kadar uyumu yakalayamaz bence :D gözün aydın tarık
teşekkürler ciğdem

aman pınar kırat kadar hos olsa hıc dusunmem ama okusunu maydanoz gıbı mı oldu nee ;D tekne adı gıbı bırazzzz

;D ;D ;D tamam beğenmediysen başka bi isim bulursun.. az önce dediğim gibi roma tarzı oldu seninki :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR