1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,696

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Tesekkurler Bulent guzel resimler icin ..

[/quote]
rica ederim abi
yusuf beye teşekürler o çekti butün gün boyunca herkesin tek tek fotosunu deklanşörüne sağlık arkadaşımızın

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

sivas lı dostlarım arkadaşlarım 1 sivas off-road şenliğinden sonra gezenbilir sitesine üye olanların isimlerini SİVAS bölümüne yazıp kendilerini ve araçlarını tanıtan kısa bir iki şey yazmalarını rica ediyorum
selamlar Bülent kokteknik
ilgili link burada
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12704.0

teşekkürler arkadaşlar valla operasyondan kimsenin haberi olmadı ailem dahil eve gelince öğrendiler bir arkadaşım yanımdaydı saolsun gerçek dostlar böyle günlerde belli oluyor aslında organizyasyondan önce olacaktım ama doktor katılamıyabilirsin deyince erteledim... geçmiş olsun dilekleriniz iiçin çok teşekkür ediyorum ..
şuanda evdeyim konuşamıyorum ama gözüm forumda resimler harika çıkmış emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum sivaslı ne yaparsa alasını yapar diyorum gerçekten bu iş ancak bukadar organize odilebilirdi

valla murat bey tadı damağımda kaldı desem yeridir hatta ben diyorumki bayramda sivas dağlarında bi kamp organizasyonu yapsa arkadaşlar felan diyorum :D bende kalkıp gelsemm :D

öğlende korkutbey mustafa bey yemeğe gittik ben dedim ki parkur hazır daha uzun bir çevre gezisi yapacağımız daha sonra da gelip yarışacağımız daha basit bir organizasyon yapalım dedim daha sıcak daha samimi olsun daha uzun geziler program yok kafamıza göre takılalım
olabilir dediler

murat beye geçmiş olsun dileklerimle beraber bol dondurma yemesini tavsiye ederim

bülentcim daha uzun diyorsunda ben şöyle dışardan desemki kapuzbaşı şellalesi gezisi kampta aladağlar orda geyik yabani atlar var araç sayısının çok olması veya olmaması önemli değil kamp yeri doğa ve su

ertuğrul babacan nerdesin dün senle ayrıntılı konuşamadım bi ara konuşalım

yerel gazetede yayınlandı dediler yanlış duymadıysam hangi gazete arkadaşlar

bülent mustafa abi valla o gazete küpüründen bende istiyorum musatafa abi bana foto cdsi hazırlayacaktı o gazete haberinide içine iliştirebilirmisiniz :D

hayırlı geceler ... murat abi çok geçmiş olsun....ertuğrul abi avatar süper olmuş, istediğin fotografı bulmuşsun sonunda :D

çiğdem benim cd hazır, mustafa abiye ulaştırınca toparlayıp sana gönderecek.. tabi ben biran önce ulaştırırsam :smiley:

pınarcıgım sen acele etme gökhan arkadaşımız yoğunmuş bu aralar o ulaştırmadan yollayamaz zaten mustafa abi bana ben ara ara gökhanı sıkıştıracağım ama o uygun oldugunda halledecekmiş :D sağol tekrar sana iyi uçuşlar bu arada ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR