Arama sonuçlarınız

1. A

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari 1 yılı doldurdum çok şkr herhangi bi sorun görmedim genel manada memnunum ..soranlara tavsiye ediyorum.....yıllık bakımıda cep yakmadı 238 tl makul bi fiyat ...

2. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 7 lt yi görsem öpüp başıma koyacam.. 9 lt nin altına düşemedikki.. >:(
  3. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi servise götürdüm ama servis sorun yok düşer dedi amma hiç öyle görünmüyo..devamlı auto modunda kullanıyorum onun etkisi varmıdır acaba şimdi 2 wd konumuna aldım öyle deneyeceğim bakalım...olmasa yine servise götüreceğim

4. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar bayağı çokmuş..aynı sorunu yaşıyoruz..ben malatyada bu kış günü de aynı miktarda yaktım aldığımzamanki eylül dede aynı.. şu an 5000 km deyim ve 3 gün önce doldurdum depoyu shelden km ye 350 krş yakmışım yani 100 km de 9...
  5. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi forumlarda takip ettikçe şaşırdım..po..opet..total..shell..bp..arasında 100km fark fark ifadelerine rastladım..aynı koşullarda aynı km de..ilginç geldi..bende po yada opet denemeyi düşünüyorum ..aracı aldığımdan buyana hep shell kullandım ama bu sefer...

6. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar dustere dizel yakıtı hangi firmadan alıyosunuz...belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler... ben shell kullanıyorum başkasını denemedim.diğerleri nasıl merak ediyorum..

7. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi evet arkadaşlar bendede şoför tarafı nerdeyse hiç ısıtmıyo..ama yolcu tarafı iyi ısıtıyo..servise giden yada soran varmı sanki ısıtma iciç şoför tarafına sistem yapılmamış yada kapalı falan..
  8. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi genel olarak ısıtma sisteminden memnunum çabuk ısınıyo.. ama ayaklara helede şoför tarafına bendede az üflüyo fazla verim alamadım.ama dediğim gibi ısıtmasından memnunum mltyada kullanıyorum bendede rahatzız olduğum tek şey sanki çok yakıyo gibi 3700km deyim...
  9. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi verdiğiniz bilgiler için teşekkürler create bey:) ..

10. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın creata şehir içi ne yakıyosunuz.... öğrenebilirmiyim,,,

11. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ya bende sorun var yada arabada ben şehir içi 500-5220km yapıyorum..
  12. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar 4*4 lerde 1 depoyla şehir içi kaç km gidiyosunuz..saygılar

13. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yakıt bilgileri için gteşekkürler bend belki hala kullanım hatası yapıyorum belkide sürüş mesafem az ondan çok yakıyorumortalama 10km sonra kontak kapatıyorum mltya trafiğinde..ekran 8.9 litre gösteriyo hep ...
  14. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ben km. ye35 krş yakıyorum geçen hafta itibariyle çok görünüyo.. ne dersiniz..
  15. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar bu kış koşullarında 4*4lerin şehir içi yakıt sarfiyatı ne oldu paylaşırmısınız lütfen:)

16. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sağolun.. teşekkür ederim :)
  17. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ben dusterimi 48000tl ye pazarlığını bitirdim park sensörü dahil ..2 ağustos itibariyle ..özürlü indiriminden aldığımdan bana 35000tl ye mal oldu.....sadece deri koltuk yok istemedim zeten ama diğer tüm donanımlar full...malatya ılıcak renodan aldım..
  18. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürler :)

19. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi kapıların otommtk kilitlenmesi bende yok..serviste garentiden yapıyorlarmı..
  20. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bende 4*4 deri koltuk hariç ful donanımla aranızdayım malatyadan..sevdim dueterimi güzel araç..1 haftadır kullanıyorum yanlız yakıt tükerimi 10lt.ortalama gösteriyo.... şehir içi acab normalmı rodaj dönemi diye:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri