Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

olguncandan' Alıntı:
Ağalar, bu videoda senaryo güzel; önce Duster deneme yapıyor, Pajero seyrediyor, sonra Duster seyrederken pajero deneme yapıyor filan.

Bu videodan, Duster ile Pajero'nun düellosu ve Duster'ın galibiyeti sonucu çıkmaz. Çünkü bu video, lastiğin çok önemli olduğunu da anlatıyor. ;D
çok doğru ve tarafsız bir yorum...fakat gördüğüm kadarıyla her iki araçta da standart lastik mevcut...yanılıyor olabilirim...fakat buna rağmen duster ın bu yokuşu çıkabilmesi yine de bir başarıdır..4*4 ayrı ve güzel bir sistemdir....
inşaallah bize de almak nasip olur..şimdilik corsa ya devam ....

Etiketler

Merhaba;

duster'ı ilgi ile takip ediyorum. yolda bir duster görünce bakmadan duramıyorum. keşke alma imkanım olsa da alabilsem..
merak ettiğim bir şey var, duster hangi ülkelerde renault markasıyla satılıyor?

kobra9215' Alıntı:
Aşağıda linkte ilanı verilen araçla ilgili bilgi verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Almayı düşünüyorum.Bana sıkıntı çıkartırmı? Birde en son elimde patlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.ARAÇ KAZALI, KASKODAN ALINIP YAPTIRILMIŞ

Sayın kobra,

Sigortadan kim alıp yaptırmış? Buna bakmak lazım.

Geçen yıl ilk kaskoda şöyle bir kampanya vardı: Herhangi bir kaza yaptığınızda kasko hasara bakmaksızın değiştirecek.... Şayet bu kampanya dahilinde işlem gördüyse, biri almış ve yaptırmıştır. Kaza oranı da az olabilir. Ama sigorta perte çıkardı da biri aldıysa, o zaman daha başka bir kaza durumu var demektir.

İki kaza durumunu birbirinden ayırmak gerekir.

Fakat daha önemlisi, araç "kazalı"; statüsü artık bu. Ve bir de benzinli.... Fiyatına da 30.000 tl. denilmiş.

İlla böyle bir araç alacaksan, en boşunu alsan (4x4 olmasın varsın) sadece klimalı al örneğin, liste fiyatı 34.000

Bu aracın tek farkı 4x4... Sırf 4x4 ü için o parayı vermeye değmez. Hem fiyatı yüksek, hem kazalı, hem benzinli....

Düşüncem bu.

Sonradan dikkatimi çekti; 4x4 yazıyor de, farları karartılmış değil. Yoksa karartılmış farlar dizel 4x4lerde miydi?

olguncandan' Alıntı:
Sonradan dikkatimi çekti; 4x4 yazıyor de, farları karartılmış değil. Yoksa karartılmış farlar dizel 4x4lerde miydi?

Muhtemelen kafadan darbeli,özensiz toplanmış 4x2 farı takmışlar,bence de uzak dur bu arabadan.

2011 yılı sonuna kadar benzinli 4x4 modeller vardı. Aracın sol tarafı bir yere veya araca takılmış veya darbe almış. Yani sol tarafı kaporta ve boya olarak onarım görmüş. ESP ve ASR donanımı olmaması da ayrı bir sorun. 2 yıldır bu özellikte bir araç arıyorum. Nasip olmadı. Değerlendirmeleriniz için teşekkürler.

Arabam.com dergisi Mart ayı sayısında, Dacia Duster 1.5 dCi 4x2'nin uzun dönem testine yer vermiş.

http://www.arabam.com/edergi/

Dacia Duster rekorlarına devam ediyor..2012 ocak sayı Türkiye suv satış rakamlarında açık ara birinci..

Image2.jpg

Bu listeler yayınlandıkça nedense foruma bir sessizlik çöküyor.Özellikle taşın altına yatmış olanlar daha bir derine giriyor. ;D

arkadaşlar dustere dizel yakıtı hangi firmadan alıyosunuz...belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler... ben shell kullanıyorum başkasını denemedim.diğerleri nasıl merak ediyorum..

Total ve BP de iyidir. (Bayi iyiyse tabii). OPET bana biraz verimsiz geldi. PO denemedim. Bir ara onu da deneyeceğim.

forumlarda takip ettikçe şaşırdım..po..opet..total..shell..bp..arasında 100km fark fark ifadelerine rastladım..aynı koşullarda aynı km de..ilginç geldi..bende po yada opet denemeyi düşünüyorum ..aracı aldığımdan buyana hep shell kullandım ama bu sefer değiştireceğim çok yakıyorum gibi geliyo..

Hep PO ve aynı istasyondan almaya dikkat ediyorum. Başka firma denemedim. PO da devamlı ürün testi var diyor, yakıt garantisi (fatura veya fişi saklamak kaydıyla) veriyorlar. 6 aydır sorun yaşamadım, opetten sorunlar okudum. Diğer firmaları bilemiyorum.

yakıt işi sorun ... benım 4x4 rodajda, 1.600.km... genelde shell alıyorum, yakıt ort şehiriçi 8.5-9.lt.civarı geziyor... rodaj 5.000.km. bitsin, başka yakıt firmalara bakacam... az yakan hangısı oursa ona devam edecem... ya gösterge arızalı(sıforlasamda günlük km ve tük.yakıt bıraz yuksek gösteriyor sankı) yada bıraz fazla yakıo şimdilik... katalog yakıt ort.6.5 lt. 4x2 göre mi nedir, 4x2 ayarladım oda 8-8.5 lt. gibi, anlamadım bu işi... yada biz sert kullanıyoz... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR