mimar_ankara' Alıntı:Konsol tasarımı neden bu kadar eleştiri alıyor anlamakta güçlük çekiyorum..Çok çeşitli araç kullandım, o kadar da eleştiri alacak bir durum yok Duster'da. Araç kullanırken hiç eğilmeden el ve kol hareketi ile herşeye kumanda edebiliyorsunuz. Ergonomik olarak, sürüş konforunu bozacak kadar yanlış yerlere yerleştirilmiş bir kumanda yok. Hepsinin yerine alıştığınızda yolda giderken bir göz atarak hepsini kullanabiliyorsunuz.
-Yalnız kolçak takıldığında el freni sorunlu. Eliniz üstte kolçağa takılıyor, pecere kumandaları Renault dusterda kapılara takılmış, bu durumda sürücü sol ön yolcu sağ dizlerinin yan mesafeleri 3-4 santim daralıyor, dikkatinizi çekerim.
-Daciada radyo,klima kontrolları biraz daha yukarda olsaymış daha rahat kullanılırmış.
-Göğüs üstünde yolcu tarafında kağıt mendil, gözlük falan koyacak bir çukur bölge olsaymış daha iyi olurmuş.
-Kadranda benzin ve hararet göstergesi zor okunuyor, anolog dusterin havasına daha yakışırdı bence..
Ama yine de bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor..
bilalr' Alıntı:-Yalnız kolçak takıldığında el freni sorunlu. Eliniz üstte kolçağa takılıyor, pecere kumandaları Renault dusterda kapılara takılmış, bu durumda sürücü sol ön yolcu sağ dizlerinin yan mesafeleri 3-4 santim daralıyor, dikkatinizi çekerim.
-Daciada radyo,klima kontrolları biraz daha yukarda olsaymış daha rahat kullanılırmış.
-Göğüs üstünde yolcu tarafında kağıt mendil, gözlük falan koyacak bir çukur bölge olsaymış daha iyi olurmuş.
-Kadranda benzin ve hararet göstergesi zor okunuyor, anolog dusterin havasına daha yakışırdı bence....
...
işte tamda bunlardan vb dolayı konsol daha fonksıyonel ve ergonomik olsaydı dıyoz... yosam böylede mecburen seve seve kullanıyoz zati.. ;D .
Monti' Alıntı:Dusterın satış rekorları kırmasının sebebi üzerinde durursak, kimse konsolu için almıyor Dusterı. Alacak adam Renault konsolu konsada alcak konmasada alacak. Mesela yeni gelen arkadaşımıza bakalım. Almaya karar verdi ve cüzdanıda denkleştirdiyse ister Dacia konsolu olsun ister Ranault konsolu olsun alacak. Eli mahkum çünkü bu paraya kimse Dusterın verdiklerini veremiyor. Bunuda Renault üst yönetimide herkezden daha iyi biliyor... Eğer Renault konsolu koyarsa zaten Renault olarak satar ve parasınıda ona göre ister. Sonucta Renaultun marka imajı Dacia dan çok daha iyi. Reanult konsollu Dacia Duster diye birşey asla ol-ma-ya-caaaaak....
Yeni konsollu gelirse de bu fiyatlarda olması çok zor. Arz talebe göre fiyatı yükselecektir.8TORnADO9' Alıntı:İşte öyle bir imkanımız olursa iyi olur ama o zaman da astarı yüzünü geçebilir.