Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,344
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Bu videoyu izlediniz mi arkadaşlar, baya güldüm Pajero'nun haline, Olay Sibirya'da geçiyor. Duster'ın buzlu dik bir rampaya çıkamadığını gören Pajero o rampaya çıkmayı dener, bu kez Duster bir köşeye çekilmiş Pajero'yu izlemektedir. Pajero rampanın zorlu çıkılamaz bir yer olduğunu anlar ve orayı terk eder. Duster son bir kere daha deyip rampaya rahatlıkla çıkar :smiley: vd...
http://www.youtube.com/watch?v=P7LeqHeRy54

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Bu videoyu izlediniz mi arkadaşlar, baya güldüm Pajero'nun haline, Olay Sibirya'da geçiyor. Duster'ın buzlu dik bir rampaya çıkamadığını gören Pajero o rampaya çıkmayı dener, bu kez Duster bir köşeye çekilmiş Pajero'yu izlemektedir. Pajero rampanın zorlu çıkılamaz bir yer olduğunu anlar ve orayı terk eder. Duster son bir kere daha deyip rampaya rahatlıkla çıkar :smiley: vd...
Burdan benim anladığım 4x4 ün herşey demek olmadığı.Yani duster pajeroya göre çok daha hafif ve çevik bir yapıya sahip bu onu çok daha esnek yapıyor.Yani Motor , güç ve ağırlık oranı iyi ayarlanmış.Tekerler gövdenin köşelerine yakınlaştırılmış.Videoya baktığınızda pajeroda gözle görülür bir hantallık var ve her defasında ağırlığından ötürü geri kayıyor ve kara batıyor.

ümiterkan' Alıntı:
Bence Dustercı vatandaş, Pajeroyu oraya çekmek için kendisi çıkamıyor numarası yapıp pajeroyu denemeye zorluyor. O beceremeyip gidince direk çıkıp ters yönden karşısına geliyor.. İyi Pajerocu aracı yuvarlamaya kalkmamış ;D ;D ;D

Ağalar, bu videoda senaryo güzel; önce Duster deneme yapıyor, Pajero seyrediyor, sonra Duster seyrederken pajero deneme yapıyor filan.

Bu videodan, Duster ile Pajero'nun düellosu ve Duster'ın galibiyeti sonucu çıkmaz. Çünkü bu video, lastiğin çok önemli olduğunu da anlatıyor. ;D

olguncandan' Alıntı:
Ağalar, bu videoda senaryo güzel; önce Duster deneme yapıyor, Pajero seyrediyor, sonra Duster seyrederken pajero deneme yapıyor filan.

Bu videodan, Duster ile Pajero'nun düellosu ve Duster'ın galibiyeti sonucu çıkmaz. Çünkü bu video, lastiğin çok önemli olduğunu da anlatıyor. ;D
Objektif yorumunuz için teşekkür ederim. :smiley:

Duster'a uzanan diller kopsun..)))şaka bir yana Duster 2 yıldır tam bir fenomen oldu. Yalnız Türkiyede değil Almanya, Fransa, İspanya gibi ülkelerde de gündemde araç. Hadi Fransa Renault desteği ile vatansever duygular falan ama Almanya çok ilginç. Duster Almanya gibi araç teknolojisinin mabedi ülkede yılın aracı seçiliyor. Almanlar Duster almak için kuyrukta bekliyorlar, ilginç tarafı da adamlar boş araç alıp modifiye ediyorlar. Makyaja para vermiyorlar.. Almanları takip edersek Duster hakkında kapsamlı, objektif yorumlar yapabiliriz sanırım. Ben alman forumlarını takip ediyorum, Almanlar birşey yapıyorsa vardır bir bildikleri demek lazım..

mimar_ankara' Alıntı:
Duster Almanya gibi araç teknolojisinin mabedi ülkede yılın aracı seçiliyor. Almanlar Duster almak için kuyrukta bekliyorlar, ilginç tarafı da adamlar boş araç alıp modifiye ediyorlar. Makyaja para vermiyorlar..

Duster çok sağlam bir mantık üzerine kurulmuş, bu öyle bir araç ki, ana bileşenleri 10 numara (motor, şase ve tüm yürür aktarma organları), geriye kalan konfor elemanları ise kullanıcının zevkine göre modifiye edebileceği argumanlar olduğundan Duster olağanüstü kişisel zevk modifiyelerine uygun buna karşın her halükarda hep ekonomik, sağlam ve güzel bir araç. İsteyen istediği şekilde zevkine göre kişiselleştirebilir. Bu başka bir araçta yok!
Zeki Alman da bunun farkına vararak ana malzeme sağlam, gerisini zevkime göre döşerim, üstelik bunu oldukça uygun denebilecek rakamlara yapabilirim diye (aracın düşük sahip olma maliyeti sebebi ile)düşünüp alıyordur tahminimce...
Bizler de öyle yapmıyormuyuz?

mimar_ankara' Alıntı:
Duster'a uzanan diller kopsun..)))şaka bir yana Duster 2 yıldır tam bir fenomen oldu. Yalnız Türkiyede değil Almanya, Fransa, İspanya gibi ülkelerde de gündemde araç. Hadi Fransa Renault desteği ile vatansever duygular falan ama Almanya çok ilginç. Duster Almanya gibi araç teknolojisinin mabedi ülkede yılın aracı seçiliyor. Almanlar Duster almak için kuyrukta bekliyorlar, ilginç tarafı da adamlar boş araç alıp modifiye ediyorlar. Makyaja para vermiyorlar.. Almanları takip edersek Duster hakkında kapsamlı, objektif yorumlar yapabiliriz sanırım. Ben alman forumlarını takip ediyorum, Almanlar birşey yapıyorsa vardır bir bildikleri demek lazım..

+18.... ;) ;D

Mimar, "boş araç alıp modifiye ediyorlar" derken ne kastediyorsun, biraz açıklamanı arzu etmekteyim.

Olguncandan hocam, logan mcv si olan bir arkadaş, Almanya ile irtibatlı sık gider gelir. bana da dacia yı o tavsiye etmişti. Onun bahsettiğine göre, Almanyada Duster çok revaçta, örneğin çelik jant pek aramıyorlar, sac jantlı çok duster gördüm dedi. Metalik boyaya önem vermiyorlar dedi. Ancak, motor tercihleri, 4x4 tercihleri gibi konuları bilemiyorum. Ama Almanlar aksesuar, krom gibi konulara önem vermiyor, mekanik kısma öncelik veriyorlar diye bana aktarıldı.

nelere önem veriyorlarmış ve ne yapıyorlarmış... ??? ;)

yaşam standartı yüksek bir ülkede ucuzluk birinci kriter olamaz gibime geliyor forester..Almanlar ucuz olsun diye kalitesiz mal almazlar..Fiyat/performans/kalite/beklentiler parametrelerini iyi analiz etmiştir almanlar..Ona göre bu rağbeti gösteriyorlar sanırım..

s.forester' Alıntı:
acaba düşük fiyata önem veriyor olabilirler mi ?

;D ;D ;D ;D +18.... malum European Economic Crises Organizatıon durumundalar.... çoğunun notu (-B) de... koparcak yer ariler... ;D ;)

ucuz olsun diye kalitesiz alıyorlar demedim , paralarının yettiği kaliteyi alabiliyorlar dedim.

yaşam standardı yüksek olan o ülkelerde gücü yetenler zaten diğer markalara , duster'a gücü yetenler de dolusuna geçiyorlardır zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR