Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ksura bakmayın arkadaşlar çok açıklayacı yazmadım galiba bahsettiğim araç 2. el 40 bin km de herhangi bir kazası veya darbesi yok.

Etiketler

jedila' Alıntı:
Ksura bakmayın arkadaşlar çok açıklayacı yazmadım galiba bahsettiğim araç 2. el 40 bin km de herhangi bir kazası veya darbesi yok.

km.si yüksekmiş. Fazla kullanılmış. Fiyat sizin takdirinize kalmış. Bişey söyleyemem.

jedila..38000e , 10binde full dizel laurette..mümkün değil o fiyata..sen kafa buluyorsun gibi geliyor bana..1 yaşında araba..onun sıfırı 51bin tl..en düşük 47-48 e bulursun..kafa bulma bizimle...

40binde de olsa yenisi 50bin tl. 1, 1,5 yaşında arabayı 38e vermezler..Bir iş var bunda...Devrik toplanmış falan olabilir..

Yılın son günü Denizli Karcı 'da daglara tırmanış... Bu arada ilk defa 4x4 ü denemenin heyecanıyla yağışlı bir şekilde yola başladık.Dağ yollarına geldiğimde 4x4 ü denemeye başladım.Öncelikle zor yerlere geldiğimde 1. vitesi neden koyduklarını çok net anlıyorsunuz.Bir ara zor yerlerden nasıl kolayca geçebildiğini görüyorsunuz ama arabanın içinde anlayamıyorsunuz. Sonra denemek için 4x2 ye aldığımda ne olduğunu gördüm.Olay önler anında patinaja düşüyor ve araba olduğu yerde sağa sola kaymaya başlıyor.Hemen hatırlatayım yollar buzlu çamurlu ve kaygan.Sonra tekrar 4x4 ve çok tatlı bir şekilde sanki altınızda asvalt varmışçasına kalkıyor.Ben bugün bir daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Iyi ki bu arabayı almışım bugünkü zevki ve güveni bana yaşattığı için gerçekten çok mutlu oldum.Şehre indiğimizde herkesin yüzünde bir gülücük kalmıştı.

IMAG0202.jpg

IMAG0204.jpg

IMAG0205.jpg

IMAG0216.jpg

IMAG0221.jpg

Bu arada araba 2000 km lerde ve rodaj bitti gibi olduğundan 4x4 ü denemeye karar verdim ve ilk fotolarda yollar güzelken ve yolun başlangıcında çekilmış fotolar.

IMAG0217.jpg

IMAG0219.jpg

IMAG0220.jpg

Güle güle kullanın sayın create. 4x4 Duster verdiğiniz paranın fazlasını veren bir araç gerçekten.

selam create,

Karcı dağı mı? Denizli'de misin?

Karcı'nın neresine tırmandın? İsrafil deresi tarafı mı?

sayın creata şehir içi ne yakıyosunuz.... öğrenebilirmiyim,,,

mimar_ankara' Alıntı:
Güle güle kullanın sayın create. 4x4 Duster verdiğiniz paranın fazlasını veren bir araç gerçekten.
Tesekkürler mimar aynı aracı kullanıyoruz size de hayırlı olsun.

olguncandan' Alıntı:
selam create,

Karcı dağı mı? Denizli'de misin?

Karcı'nın neresine tırmandın? İsrafil deresi tarafı mı?
Selam olguncandan, evet gerçekten tabiat harikası yerler bu arada ben izmirdeyim eşim denizlili olduğundan tatillerde geziyoruz.Denizlide gerçekten offroad yapacak birsürü yer var.

asur2' Alıntı:
sayın creata şehir içi ne yakıyosunuz.... öğrenebilirmiyim,,,
Sayın Asur2 yazımda da belirttiğim gibi 2000 küsür kilometrelerde oldugumdan daha bu değerlerin tam olduğunu düşünmemekle birlikte şöyle söyleyebilirim 43 litre yakıtla 740 km bunun hemen hepsi şehir içinde bazen auto mod çoğunlukla da 2çeker modda yapılmıştır.

Arkadaşlar dün izmir çiğli renault maisden aradılar ve bakımda kampanya olduğunu söylediler tam ben yanlış oldu benim arabam daha 2500 de diyecekken olayın öyle olmadığını anladım.Şöyle ki bakım iç döşemelere leke önleme ( ki bu uygulamadan sonra su lekesi bile olmuyormuş ), motor koruma (korozyon ve paslanmaya karşı) ve son olarak da boya koruma ( güneş ve dış etkenlerden ) tüm bunlar da 1 yıl garantili fiyat ....... 150 TL tabi haliyle küçük bir duraksamadan sonra yüzümde bir gülümsemeyle beraber ;D yarın sabah getirsem olur mu şeklinde balıklama bir cümle...Bu akşam aldım arabayı.İyi mi ettim bilmiyorum geldik koyduk gene sokağa , millet saçlarını tarar artık geçekerken :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR