Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,244
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

olguncandan' Alıntı:
Seninki de gider uğur bey; sorunlu olması söz konusu değildir.

Mesela o yollarda arabanın aşamayacağı çamurlu kısımlara denk gelseydim, (senin patinaja düştüğün gibi örneğin) muhtemelen ben de kalırdım. Çünkü arabaların en zayıf oldukları yol kaygan yoldur. Zemin sertse, altı oturmuşsa bir şekilde kurtulursun. Ama zemin yumuşaksa, kurtulmak zordur. Bu, profesyonel off road araçları için de böyledir.

Fizik kuralları (E=T) aşılamaz.

Her arabanın teknik özelliklerine göre başedebileceği yahut başedemeyeceği yollar vardır.

Bahsettiğim yollar, taşlık, patika vs. tipi yollardı. Onu da defaaten belirtmiştim.
arabayı sattım arkadaşlar.
bir aldığım gün sevinmiştim bir de sattığım gün.
sadece traktör geçebilen yol derken şimdi kıvırmalar başladı.
neyse uğraşmayacağım artık sizinle.
bu güne kadar baya eğlendirdiniz sağ olun var olun.
ama nasıl oldu dusterin off roada aracı olmadığını size babalar gibi ispatladı ağır abilerimiz.
gıkınız çıkmadı.
feriştahınız bile sustu kaldı.

Etiketler

ya bende sorun var yada arabada ben şehir içi 500-5220km yapıyorum..

ugurgarip' Alıntı:
ama nasıl oldu dusterin off roada aracı olmadığını size babalar gibi ispatladı ağır abilerimiz.
gıkınız çıkmadı.

Bu sahte bir hesaptır ve forumdaki arkadaşlara garezi olduğu içinde böyle tutarsız cümleler kurmaktadır. Kendisi kendini bize gösterdiğinde (fiziksel olarak), oturup kendisiyle güzel güzel konuşmak isterdim malüm bitürlü Efeler gibi çıkıp karşımıza konuşmuyor (bu cümleleri kurarken acayip zorlanıyorum çünki, hakettiği bu cümleler değildir, kendisinin cümlelerimi yargıya taşıyabilecek kapasitesi olduğundan bu adamla ne yazik ki bu şekilde konuşma mecburiyeti hissediyorum.....)

ugurgarip' Alıntı:
gıkınız çıkmadı.

Allah Allah, bu ne hız.... Sanki vardı da sattın.... Herkes inandı. (Gerçi ilk mesajda samimi zannetmiştim, sonrakilerde varmış gibi yaptık.

Muhterem, sen anlama zorluğu çekiyorsan biz ne yapalım.

Ta baştan beri söylediğimiz aynı şeydi.

Kasım 2011 oto satışları ;)
15l75.jpg

çevreden önce en çok aracın kullanımı ile iglili soru geliyordu, şimdi ise otomatik vitesi hakkında soru soran çok. sanırım otomatik vitesi çıktığında satışında ciddi bir artış olacak.
aslında bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :smiley:

Otomatik vitesli modelin sunulacağını zannetmiyorum, bence pek önemli de değil, ama güvenliğe yönelik bazı donanımların en azından lauratte (4x2) donanım seviyesinde opsiyonel olarak sunulmasını ümit ediyorum..

Otomatik vites kadınlar ve gerizekalı amerikalılar içindir. Duster'a olmaz. Duster maço arabadır.. :smiley:

mimar_ankara' Alıntı:
Otomatik vites kadınlar ve gerizekalı amerikalılar içindir. Duster'a olmaz. Duster maço arabadır.. :smiley:

bende otomatik vites sevmiyorum ama bu biraz ağır bir itham olmamış mı :D mazallah zaten millet çatacak yer arıyor forumda birisi çıkpta "ben amerikalıyım birader ne diyon sen" demesin yada "ben otomatik kullanıyorum birader ben kadın mıyım şimdi" :D biliyorsunuz konu duster olunca herkes muhalefet oluyor zaten ;)

nhcteam' Alıntı:
bende otomatik vites sevmiyorum ama bu biraz ağır bir itham olmamış mı :D mazallah zaten millet çatacak yer arıyor forumda birisi çıkpta "ben amerikalıyım birader ne diyon sen" demesin yada "ben otomatik kullanıyorum birader ben kadın mıyım şimdi" :D biliyorsunuz konu duster olunca herkes muhalefet oluyor zaten ;)

Valla ben otomatik taraftarıyım ama üstüme alınmadım ! İstanbul'da 2 saatte küprü geçerken 1500 kere debriyaja basmak gerekiyor , varsın bayan işi desinler ben otomatikçiyim ... ;D

otomatik iyidir candır, hiç kullanmama rağmen bundan sonra araç alırken es geçemeyeceğim bir donanım olucaktır.

mimar_ankara' Alıntı:
Monti bey, ben 44 psi basıncı her tür lastik için söylemedim. Kar lastiklerinin kullandığım bir markası bunu istiyor dedim. Siz de örneğin kumho veya maershal kış lastiği alırsanız 44 basmak zorundasınız. Bu basınç işi araca göre değil lastiğin mark ve tipine göre kataloglarında belirtiliyor. Onu demek istedim. Hayırlı sürüşler, güle güle kullanın..
Haklısınız mimar bey, kış lastiği olduğunu atlamışım. Ancak yinede bence 44 Psi ın maksimum izin verilen basınç değerimi yoksa günlük kullanım için olduğundan emin olun. Bana çok yüksek geldi.

ugurgarip' Alıntı:
Sanırım ugur bey Duster forumlarında eğlence arıyor. Zira 15 Aralıkta aracına MT lastik taktı. 17 aralıkta çıkardı ve yine aynı gün aracını sattı.

mimar_ankara' Alıntı:
yeni bir tartışma konusu;
"en maço araç" aslında tanımlama olarak sanırım duster ı tarif ediyor,
sert çizgiler taşıyor,
adamı ısıracak gibi duruyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR