Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,258
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

ali şen' Alıntı:
Benimki de 9 lt 9,5 lt yakıyo anlık tüketimin de ama servisten usta denedi 6,5 lt ye düştü sürüş tarzıyla çok ilgisi var çok sıkıştırınca tabii artıyor tüketimi

Kisa mesafe gidiyorsunuz aracin yakit tuketimi artiyor, motorun isinmasi kolay olmuyor, hatta 8-9 litre gosterir bu kisa gidislerinizde, biraz yol alin tuketim duser mesela ben im sehir ici cas catlasa 7 litre, normal kullanimds genelde sakin olarak 6.5 filan.

Etiketler

SERKANEFE' Alıntı:
Kisa mesafe gidiyorsunuz aracin yakit tuketimi artiyor, motorun isinmasi kolay olmuyor, hatta 8-9 litre gosterir bu kisa gidislerinizde, biraz yol alin tuketim duser mesela ben im sehir ici cas catlasa 7 litre, normal kullanimds genelde sakin olarak 6.5 filan.
bizim burası küçük yer olduğu için üç ,beş km gidip istop ediyom tabi ısına mıyor fazla tabi etkiliyordur.

Bugün çok güzel bir organizasyon yaptık arkadaşlar. Forumun yöneticilerinden Sedat Açıl (Yol) ve Mert Kiğılı (Deep) ve diğer arkadaşlar TRT ekibiyle birlikte Rize'ye geldiler. TRT Belgesel kanalına Zor Yollar tarzı ayrı bir belgesel çekiyorlar. Bizi aradılar biz de Rize Off Road kulubü olarak 21 araçlık bir ekip oluşturup Çamlıhemşin Vadisinde birlikte güzel bir gezi yaptık. Bol karlı ve buzlu bir geziydi. Yakında TRT'de yayınlanır bizi de görürsünüz hem :smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

6.jpg

Ümiterkan abi bugün çamlıhemşinde ne tarafa gittiniz bir türlü şu ofrroad yapanlara denk gelemiyorum nasıl bir şanstır :smiley:

doskuda_53' Alıntı:
Ümiterkan abi bugün çamlıhemşinde ne tarafa gittiniz bir türlü şu ofrroad yapanlara denk gelemiyorum nasıl bir şanstır :smiley:

Çamlıhemşin vadisindeydik, Zilkale, Palovit Şelalesi, Çat düzüne gittik :smiley:

Kıvancın makinesinden fotolar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81702.0

ümiterkan' Alıntı:
Duster yolda kalır mı hiç :smiley: Asıl şovu yeni lastikleriyle Kıvanç yaptı diyebiliriz. :smiley:

Verdiğin linkteki resimlere baktım. Orada bi dere vardır; yani Duster o dereyi geçti mi alnının akıyla? ;D

olguncandan' Alıntı:
Verdiğin linkteki resimlere baktım. Orada bi dere vardır; yani Duster o dereyi geçti mi alnının akıyla? ;D

Bende öyle bir deredem geçtim, ayrıca Olgun bey duster 'ın lastiklerine bakarsanız islak hala parlıyor :smiley:

olguncandan' Alıntı:

Sıra gelmedi ki kalabalıktan ;D Ama 5.9 V8 araçların bile zorlandığı altını vurduğu bir yerdi orası. Gerçi onlar neresi geçiş için daha uygundurluğuna bakmadan direk daldılar, derenin ortasında yapılan su balesi ve kükremeleri bir görmeliydiniz ;D Ama onların geçtikleri yerin 10mt aşağısı çok daha geçişe uygundu. Duster oradan çok rahat geçebilirdi ama diğer derin yerlerden bu haliyle çok zor :smiley:

bir geçiş videosu da ben ekleyeyim dedim.. bu haftasonu 2 araba ( duster ve qashqai ) biraz dağ tepe gezdik.. bir de bu video yu yakaladık paylaşayım dedim... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CNhbFZtc1gE

yakıt bilgileri için gteşekkürler bend belki hala kullanım hatası yapıyorum belkide sürüş mesafem az ondan çok yakıyorumortalama 10km sonra kontak kapatıyorum mltya trafiğinde..ekran 8.9 litre gösteriyo hep
...

İlginç haber paylaşmak istedim. Fransızcadan çevirisi bu şekil :
"Nissan Hindistan Nissan markası altında Hint pazarında Duster ile 2012 yılında pazarda olacaktır.
Bu duster "Nissanlaştırılmış" 4 × 2, 4 × 4 çıkıp, benzinli ve dizel otomobil pazarında patlama olduğu Hindistan'da başarılı olabilir."
[attachment=1]

nissan_duster_inde.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri