Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,244
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Sayın Create bey sizin bu araçta yol bilgisayarı mevcut mu? versiyonlarda görünmüyor da.

Etiketler

kobra9215' Alıntı:
Sayın Create bey sizin bu araçta yol bilgisayarı mevcut mu? versiyonlarda görünmüyor da.
hayır yol bilgisayarı yok yalnız o işi navigasyon programı görüyor .

Kasım 2011 satışları ;)
[attachment=1]

kasım2011.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Kasım 2011 satışları ;)
[attachment=1]

aylar geçtikçe daha da açılabilir fark ;) 1.5 motor hacminde, 4WD, parçası bu kadar ucuz, bakım aralığı bu kadar uzun, servis ağı bu kadar geniş ve arazi yetenekleri bu kadar iyi başka bir araç olmadıkça, duster sınıfında yaptığı işe bakacak olursak 1 numara (benim gözümde).. herşeyiyle cep yakmayan bir araç.. ne devlete ne de araba firmalarına fazladan verecek 5 kuruşum yok..

sayın create, sizin navigasyon cihazı acentenin hediye ettiği aselsan marka olan mı? Bu aleti ben de kullanıyorum da, fazla inceleyemedim, yol bilgisayarı işlevini görüyor mu? kalan kilometre, yakılan yakıt gibi bilgiler veriyor mu?

mimar_ankara' Alıntı:
sayın create, sizin navigasyon cihazı acentenin hediye ettiği aselsan marka olan mı? Bu aleti ben de kullanıyorum da, fazla inceleyemedim, yol bilgisayarı işlevini görüyor mu? kalan kilometre, yakılan yakıt gibi bilgiler veriyor mu?
Sayin mimar ,benim kullandığım xetec dtm 7372 diye bir multi media cihaz.Bunun içinde navigasyon da var.Burda ve çeşitli navigasyon programlarında bu özellik mevcut.Program sizden degerleri girmenizi istiyor yakit litre fiyati ve ortalama km de kullanilan yakit miktarı gibi ve gittiginiz yola göre kullandiginiz yakiti hesapliyor.Aslinda ben o kadar da önemsemiyorum bunlari sebebi, heralde benim eski arabadan sonra ( kendisi bmw 5.20 idi) bu arabada yakıt harcamiyorum gibi geliyor.Artık bundan iyisi elektrikli araba olur heralde ama onun da 4x4 ü çıkana kadar ve duster ayarında bişey olana kadar ben araç budur derim . :smiley:

benim de kendi arabam olarak 7. arabam Duster. Ayrıca şantiyelerde de çeşitli amerikan japon 4 çekerler kullandım. Fiyat, yakıt, vergi, servis, asfalt sürüş konforu, görünüş olarak baktığımda Duster son nokta.. :smiley:

mimar_ankara' Alıntı:
benim de kendi arabam olarak 7. arabam Duster. Ayrıca şantiyelerde de çeşitli amerikan japon 4 çekerler kullandım. Fiyat, yakıt, vergi, servis, asfalt sürüş konforu, görünüş olarak baktığımda Duster son nokta.. :smiley:
Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanalım işallah...

create' Alıntı:
Bu arada araba 2000 km lerde ve rodaj bitti gibi olduğundan 4x4 ü denemeye karar verdim ve ilk fotolarda yollar güzelken ve yolun başlangıcında çekilmış fotolar.
[/q rodaj süresi ne kadar o bitmeden 4 çeker kullanmak sakıncalı mı ki anlamadım bilgilendirirmisiniz.

JUNİOR' Alıntı:
create' Alıntı:
Bu arada araba 2000 km lerde ve rodaj bitti gibi olduğundan 4x4 ü denemeye karar verdim ve ilk fotolarda yollar güzelken ve yolun başlangıcında çekilmış fotolar.
[/q rodaj süresi ne kadar o bitmeden 4 çeker kullanmak sakıncalı mı ki anlamadım bilgilendirirmisiniz.
rodaj süresi kaç km bana bişey demediler alırken arabayı.o süre bitmeden 4 çeker kullanmak sakıncalımıki acaba

0
JUNİOR' Alıntı:
rodaj süresi kaç km bana bişey demediler alırken arabayı.o süre bitmeden 4 çeker kullanmak sakıncalımıki acaba
Sayin junior arabanın kitapçığında 1500 km civarına kadar 2500 ile 3000 devri geçmemek tavsiye ediliyor.Araçta 4x4 modunda 1. ve 2. viteste giderken arazide çok çabuk devir yükseliyor ve zaman zaman 4-5000 devirlere çıkıyorsunuz.Ben de tercih olarak rodajın bitmesini bekledim.Ama tercih sizin siz rodaj bitmeden de kullanırsınız takdir sizin.Benim arabam biraz bana değerli belki de :smiley:

Monti bey, geçenlerde kalorifer ayak kısmında şöför tarafına az üflüyordu, garanti kapsamında olduğu için aldığım yer olan merkez mais söğütözüne götürdüm. Ondan önce sis farı taktıracaktım, 3 renault servisini aradım fiyat aldım. Farklı fiyatlar verdiler. Ben en ucuz fiyat veren balgat neziroğlunda taktırdım. Parçada neziroğlu mais'den daha düşük fiyat veriyor. Garanti kapsamında işler için maise götürürüm ama ondan sonra bakım onarım gerekirse henüz bir servise karar vermedim.

Arkadaşlar, benim duster'da kalorifer ayaklara yönlendirilince, yolcu tarafında alt yandan güçlü üflüyor. Şöför tarafına ise gaz pedalı üstünden daha az üflüyor. Bu durum bütün Dusterlarda aynı mıdır? Kaloriferi ayaklara yönlendirip, 2-3 fan hızında elle bir kontrol edip yanıt yazacak arkadaş olursa sevinirim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR