Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi?
Levent bey ;
Konunun hassasiyeti nedeni ile orda yazmamak bence en dogru hal tarzı ıdı. (Bunu lütfen bir düsüncenin açıklaması olarak alın. Başka taraflara kaydırılmasını malum nedenlerden dolayı istemiyorum)
Saygılar
Rıza
Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi?
Arada benim takip mesajım kaybolmuş levent bey:-))) Şakası bir yana Sayın moderatör TAKİP ET Butonu gerçekten çalışmıyor. Yada ben kullanamıyorum.
Saygıılar
Rıza
Ynt: Yaşam Aküsü 1
Akünüz yeni ise, Çok yüksek tahliye ve sarj amperi kullanmıyorsanız, sıvı kursun asitli bataryaların buyuk bir mahsuru yoktur bencede.
Saygılar
Rıza
Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!
Tesekkurler dogru mesaj. Burada ideal sartlarda bir sulu akunun sarjini aciklamaya calistim. Ozurmesaji telefondan yazdim yarin detaylandiracagim ancak konu uzeri de fikri olan arkadaslarin katilimini beklerim.
Saygilarimla
Riza
Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!
Sayın moderatör Levent beyden bir ricam olsa, daha once Levent beyin sayfasında talihsiz bir tartışma yüzünden arşive giden benim yazdığım bir aku şarj yöntemi vardı. Sanırm o yazı tam bu başlık ile uyumlu. Ve burada konuşulmaya tartışılmaya...
12volt sistemi için; pano girişine takılacak bir sigortadan sonra yapılacak dağıtımda her hat için 1 sigorta kullanmak en uygun olan sistemdir. kablolar otoelektriği için üretilmiş kablo olmalı ve ek yapılmadan kullanılacağı noktaya ulaşmalıdır. elektrik malzemesi alırken kaliteden ödün...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bekir bey gerçekten iyi bir maaliyet olmuş...Gerçi olduktan sonra söyleyecek çok fazla bir şey yok geçmiş olsun demekten öte..
Saygılarımla
Rıza
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
Sayın AKA yanlış anlamadıysam depo zaten hidroforun monte edildiği perdenin alt arkasında dolayısı ile mevcut yere yatay monte ederseniz . ses hariç sorunu giderebilirsiniz diye düşünüyorum.
SAygılarımla
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Değerli kardeşim; Sen Arge'mi yapıyorsun, bunu için destek mi arıyorsun yoksa ürün mü pazarlıyorsun? bir karar ver önce ok
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Değerli kardeşim;
Senin sisteminde; hidrojeni, arabanın motorunu kullanarak üretiyorsunuz. Burada bir enerji harcıyorsun ve bir dönüşüm yapıyorsun. Bu dönüşüm kayıpsız olmuyor tabiki. Sonra bu hidrojeni, (diyelim ki motorda bütün anlatılan olumsuzluklara...