Yaşam Aküsü 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 427
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,404
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yaşam Aküsü 1

omnitemporal' Alıntı:
tekne için deep cycle sulu akü almışlar,ama tekneyle karavan farklı,çünkü karavanın içinde duruyorsa yaşam aküsü,ve biz bu ortamda uyuyorsak sulu olmaz,tehlikeli olur,gaz salınımı riski var,ama teknede aküyü güverteye veya bodruma koyabilirsiniz,
her jel yada agm akü deep cycle olmuyor(deep cycle-dibine kadar kullan,bitmeye yakın şarj et,ömrü kısalmaz)
o nedenle karavan yaşam aküsü jel yada agm deep cycle akü olmalı
bende eurostar 200 amper deep cycle jel akü var,2 yıl önce 750 tl ye almıştım ,gram sorun yok,hafta sonları kullanıyorum,enerji diye bir sorunumuz kalmadı,aylarca şarj etmesem bile kendi kendine deşarj olmuyor
1 sene sulu akü ile koyun koyuna yattım :smiley: yıkılmadım ayaktayım :smiley:)))))))

Etiketler

omnitemporal' Alıntı:
tekne için deep cycle sulu akü almışlar,ama tekneyle karavan farklı,çünkü karavanın içinde duruyorsa yaşam aküsü,ve biz bu ortamda uyuyorsak sulu olmaz,tehlikeli olur,gaz salınımı riski var,ama teknede aküyü güverteye veya bodruma koyabilirsiniz,
her jel yada agm akü deep cycle olmuyor(deep cycle-dibine kadar kullan,bitmeye yakın şarj et,ömrü kısalmaz)
o nedenle karavan yaşam aküsü jel yada agm deep cycle akü olmalı
bende eurostar 200 amper deep cycle jel akü var,2 yıl önce 750 tl ye almıştım ,gram sorun yok,hafta sonları kullanıyorum,enerji diye bir sorunumuz kalmadı,aylarca şarj etmesem bile kendi kendine deşarj olmuyor
Akünüz yeni ise, Çok yüksek tahliye ve sarj amperi kullanmıyorsanız, sıvı kursun asitli bataryaların buyuk bir mahsuru yoktur bencede.
Saygılar

Rıza

abi haklısın da bizim ufak kız var onun için korkuyoruz,yoksa bizde yatardık herhalde,bir hava deliği açıp, arada bayaa fiyat farkı var

TA2RX' Alıntı:
Türkiye'de yaygın olarak satılan derin döngülü akülerin marka ve modellerini de listeleyecek bir hayırsever bulunur mu? Fiyatlarını da bildirirse itiraz eden olmaz sanırım :D

merhabalar
aküler hakkında bilgi vermek istemem :smiley:) herkes yeterince bu konuda bilgili maşallah.. yaklaşık 4 yıldır. sıfır ve ikinci el akü alıp satıyorum. sattığım aküler degişik markalarda büyük ups sistemlerinden cıkma VRLA, AGM ve jel (deep cycle) akülerdir. bu akülerin sıfır fiyatları cok cok yüksek oldugundan dolayı, ikinci el akü herkes için daha cazip oluyor . ikinci el aküleri alırken bir cok test ten gecirip öyle satışa cıkarıyoruz. en fazla bir yada iki yıl kullanılmış, 7 yıl ömürlü akülerdir. firma olarak bir yıl garanti vermekteyiz. elimizde olan deep cycle akülerin degişik markalarda olup hepsi birinci sınıftır. genelde markalar, coslight, sunlight,yuasa,csb şuan bulunan mutlu expres power, firstpower,emerson çelik vb. bu siteden bir cok karavancı abilerime vermişimdir türkiyenin heryerine ambar yolu ile yolluyoruz. genelde güneş enerji sistemlerinde ,teknelerde , karavanlarda yaşam aküsü olarak ,dağ da, piknikte, ormanda, invertör ile kullanmak için alıyorlar.

saygılarımla
Olcay YANAR

teksavasci' Alıntı:
merhabalar
aküler hakkında bilgi vermek istemem :smiley:) herkes yeterince bu konuda bilgili maşallah.. yaklaşık 4 yıldır. sıfır ve ikinci el akü alıp satıyorum. sattığım aküler degişik markalarda büyük ups sistemlerinden cıkma VRLA, AGM ve jel (deep cycle) akülerdir. bu akülerin sıfır fiyatları cok cok yüksek oldugundan dolayı, ikinci el akü herkes için daha cazip oluyor . ikinci el aküleri alırken bir cok test ten gecirip öyle satışa cıkarıyoruz. en fazla bir yada iki yıl kullanılmış, 7 yıl ömürlü akülerdir. firma olarak bir yıl garanti vermekteyiz. elimizde olan deep cycle akülerin degişik markalarda olup hepsi birinci sınıftır. genelde markalar, coslight, sunlight,yuasa,csb şuan bulunan mutlu expres power, firstpower,emerson çelik vb. bu siteden bir cok karavancı abilerime vermişimdir türkiyenin heryerine ambar yolu ile yolluyoruz. genelde güneş enerji sistemlerinde ,teknelerde , karavanlarda yaşam aküsü olarak ,dağ da, piknikte, ormanda, invertör ile kullanmak için alıyorlar.

saygılarımla
Olcay YANAR
size ulaşabileceğimiz kanalları burda paylaşırsanız memnun oluruz...

Yok tabiki
akunun kalitesi,amperi, uretim tarine bagli olarak ikinci eller 160 tl ile 240tl arasi degisiyor. sifir urunlerde 350 ila 700tl arasi ikinciel akuler bir yil garantili, sifir akuler iki yil garantilidir. garantilerimiz birebir degisim yada para iadesidir. akulerimize o kadar guveniyoruz. 4 yildir verdigimiz akulerden birtane bile sikayet almadik.almakta istemeyiz.
Saygilarimla

Olcaydan, yaz sonuna doğru, 3 adet 150amp ikinci el dik model emerson aldık, bir arkadaşın karavanına 2 tane diğer arkadaşada 1 tane, iki arkadaşda akülerden çok memnun....

Teşekkürler, Atilla abi bende sizler gibi güzel abilerle tanıştığıma memnun oldun. Aküleri benden iyi biliyorsunuz. :smiley: elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım çalışacağımda...
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri