Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,809
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet bey,kolay gelsin.
kontrol esnasında gözlük takma. ;)

Etiketler

Teşekkürler.
Yücel kardeşim .Daha neler - neler düşünmekteyim Yollarda da olsam atelyemi yanımdan ayırmayacagım. Daha coook eksigim olacak çok.
Hoşcakal. selamlar.

Rıfat bey kardeşim.
Dogru söze ne denir. Gzlügü takmadığım zaman öyle güzel görunuyor ki.
Ah şu kıl tüy takıntımdan bir kurtulabilsem. :D
Sagolunuz. Selamlar.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Rıfat bey kardeşim.
Dogru söze ne denir. Gzlügü takmadığım zaman öyle güzel görunuyor ki.
Ah şu kıl tüy takıntımdan bir kurtulabilsem. :D
Sagolunuz. Selamlar.
mehmet bey harika :smiley:))))
bence ıyı bir yoldasınız
Saygılar
rıza

Haşmet bey kardeşim.
Vallla ben de :D
"kıralın biri vezirine son sordugunda " tab'am ne haldedir ?"
vezir _ "Artık gülüyorlar "

selamlar.

Tavan'ı iki kat boyamıştım. sıra dıger kısımlara geldiginde hani ınsan şöyle bir düşünürde , "şuradan başlarım,suradan da bitirip cıkarım " diye düşünur ya. Bende oyle yapıyprdum ki, yine bir sürü engellerle karşılaştım . Kasayı kupaya(şöförmahalli) polyster ıle birlestirıp yekparelık saglamak istemistim . macun çekip zımpara yaparken ister istemez zımparayı kupa ya da surtup birlıkte boyarım diye düşünmüştüm. İyi de , kapı kenarlarını , cam kenarlarını boyadık diyelıi. Ya renk uyumunda fark oluşursa. Aracımız epeyce yaşlı sayılır 1997. En azından parlaklıkları fark eder. Olmuşken kapı içlerındekı kiri pası da temizleyip bir de boyansa fenamı olur ? diye düşünürken oldu olanlar. Bir erkeklik yapıp kapıları söksem , içini dışını bir güzel boyasam , menteşeleri de bir güzel yaglarım , kapı iclerının tozlarını da bir guzel temizlerim derken. Kapıları sökmeye başlamıştım bile . Uygun lokmayı takıp bir gacırdatırken dıger yandan da köroglu tutup dengeyi saglıyordu. " Hadi-hadi ben taşıyabilirim sök sen " diyordu. Bir yandan da kafam ın içinde kendi kendime "Oglum Mehmet başına iş acıyorsun" dıye de düşünüyordum. Bu yuzdendır ki ; şimdi aksam yemegıni yedikten sonra bir kahvenın ardından tekrar iş elbiselerimi giyip işe devam etmeye karar verdim . Bu iş baska turlu bitmez deyip dört gunden beri saat 23-24 e kadar ayırdıgım sessiz işlerimi (zımpara ,temizlik macunçekmek) yapıyprum. Kapıları sökmüşken kapının onüne cıkarıp boyadım mı , sonra takıveririm yerıne ne güzel olur diye düşünürken " geriye ne kalıyor ki " dedim. Kala kala kaldı iki camurluk bir kaput . Onları da sökup onlarıda dışarıda boyayıvermelı , işte tüm boya işlerıde bitmiş olur du (Uyduk bir kere.) Evet öyle yaptım camurlukları da söktüm. Hepsıni zımparalayıp boyadıktan sonra yerine montesinide yaptım mı işte tümü boyanıp garajdan öyle çıkaracagım. Yılbaşına da az kaldı ama , mesaiyi iki katına çıkardım ya , başarabilirim gibi geliyor. Hatta başarmalıyım.Allah yardımcım olsun, yüzümü kara çıkarmasın.
Biliyorum, yine diğer yanıma uydum , benı esir aldı , kurtulamıyorum. Ama şu işler bir bitsin tedavi olacağım söz . :smiley: ;D
Selamlar. [attachment=1]

Resimlerim 001_001.jpg

Resimlerim 002_001.jpg

Resimlerim 003_001.jpg

Mehmet abi,
Bu şeytanın işigücü yok, bu aralar senin oralarda dolaşıyor galiba. :D
Ama güzel bir şey ortaya cıkacak, belli,kolay gelsin.

Arıf bey kardeşim.
Evet de, o da anlıyor çanak tuttugumu. :D
Bir açıdan düşündügümde , kupa yı da aradan çıkarabilirim.
Selamlar.

Mehmet abi ne diyebilirm ki? elinden kaçan da kurtulamıyor :D
Kaporta, boya, mobilya vb. Sıfırdan anahtar teslimi iş yapan inşaat ustaları vardır, onlar da senin elini bükemeyecekler ;D
Eline sağlık, Allah nazardan korusun :smiley:

Haşmet bey kardeşim.
Bu sefer de sen benı güldürdün :D ;D Allah da senı guldursun.
Aramızda kalsın daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım . Geceleri uykularım kaçıyor düşünüp-düşünüp başıma işler açmaya başladım.
Bu anahtar teslim olayını begendim . Anlıyorum ki yapabilecegim konusunda ümitlisiniz. Teşekkur ederim.
Selamlar.

Mhmet abi sizin başaracağınız konusunda ümitli olmanın da ötesinde en küçük bir tereddütü en başından beri hiç yaşamadım. İnsanları güldürebilmek her zaman güzeldir :smiley:

Teşekkur ederim Yücel bey kardeşim.
Seni takip ediyorum . her hafta sonu bir seyler yazırlıyor veya yapıyorsun.
Kolaygelsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR