Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,819

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet abi karavan yaparken kendine verdiğin gazla neler yapabildiğini imrenerek okuyorum ve karavanın bitince
nasıl gezebileceğinin hayalini kurdum elimde olmadan.

Şu Edirneyi bir gezelim diye yola çıktığında Bulgaristanıda gitmişken görelim,Polonyaya ne kaldıki deyip Norveçte
alırsın soluğu sanırım.

Saygı ve selamlar.

Sonrasın da da dua et İzlanda aramıza deniz girdi olurdu herhalde.

iyice sonuna yaklaşılan bu proje bittiğinde atılacak bir sürü başlık olacak gibi, mesela: "bir kişi, ufak bir mekan, sınırlı imkan işte muhteşem sonuç"
Mehmet bey ha gayret, kolaylıklar diliyorum, selamlar.

Haberini yapmak lazım ;D EMEKLİ ÖĞRETMEM MEHMET BEY GARAJDA HAYALİNİ KURDUĞU KARAVANINI SIFIRDAN KENDİSİ YAPTI ;D

Ha gayret mehmet abi buraya kadar anladık ama aracın şasesi yıllardır yoruldu şunuda ele alayım demeyesiniz ;D

Mehmet ağbinin aklına başka şeyler sokmayın arkadaşlar ;D
karavanın yola çıkması lazım bir an önce, sonradan dediğiniz işler de yapılabilir ;)

kolay gelsin ağbi, selamlar :smiley:

Mehmet bey o atölyeden bir an önce çıkmazsa,karavancı dostlar atölye önünde kamp kuracagız,mütink yapacağiz,biber gazı yiyene kadar ayrılmayacağız ;)
Selamlar.

rtulun' Alıntı:
Mehmet bey o atölyeden bir an önce çıkmazsa,karavancı dostlar atölye önünde kamp kuracagız,mütink yapacağiz,biber gazı yiyene kadar ayrılmayacağız ;)
Selamlar.

Bence bir de çadır kurup gösteriyi kalıcı hale getirelim. ;D

Mehmet Bey,

Üşenmedim ve bütün başlığı okudum, azminize hayran kaldım. Hedefinize ulaşacağınızdan hiç şüphem yok, size kolay gelsin diliyorum.

Saygılar.

Bekir bey . Hiç bir sey söylemeyip tam ucuz kurtarıyordum ki ; atelyem onunde kamp kuranlar arasında olacakmışsınız. ;D
Olsun. Gereken misafirperverlıgimi seve seve yaparım . sağolunuz.

Levent Güngör bey kardeşim , Zamanı geldiginde sanıyorum dediğiniz gibi uçuk tatil yapma anlayışım yüzünden şaşkınlıga sebep olabilirim diyordum da , eger ımkanlarım elverip bir de yabancı dilim olsaydı eğer, neden olmasın ki ? :D :D ;D
Benzetiminizden de oldukca keyf aldım. Sagolunuz.

Bülent bey kardşim . İyi yüzerim aslında da köroğlu daha acemi . yalnız da bırakmıyor. :D :D

Mehmet bey kardeşim . Gerçekten darlıkdan dolayı sıkıntı çekiyorum. Bazı gereksiz parcalamarı da zaten darlık sebebi ile kuçultup öyle başa çıkmaya calışıyorum.
Aynı zamanda keyf de alıyorum . Başlık açılsada olur açılmasa da . Ama bir sıkıntı ile başaçıkmak diyorsanız, doğru söyluyorsunuz . Sagolunuz.

Yusuf bey kardeşim. Gercekten bu hayalimi de gercekleştırıp rahatlamak istiyorum.
Şasiden haberler sorarsan , onu ilk başta bir elden geçip kasayı öyle oturtmuştum . :D :D (bara demiri takozları el fireni Ön ve arka denge firenı ekzost yerdeğişimi vb.)
Teşekkurler.

Sami bey kardeşim.
Geçen gün motoru fena halde azarladım. Gönlünü kırdık garibimin . Bir ara gönlünü alacağım. ;D ;D

Levent bey kardeşim. Arkadaşların pek bir hatası yok, Şirazeden çıkan (azan) benim aslında ;D
Ama ben seni dinlerim bilirsin. dediklerin hep aklımda . Sağol kardeşim :D

Rıfat bey kardeşim. Ne güzel olurdu buralarda bir kamp kurmak . Biber gazı mı ? . Hiç olur mu ? . Nasıl olsa herkes bir ucundan yapışıp bitiriverirdik. ;) :D
Durup seyretmeyeceginize zaten inanıyorum. sagolunuz.

Bu gün et kesigi olmuş kollarım sürtmekten. akşam çalışması yapamadım .
Boş durmuyorum siparişi verdigim tv geldi onu inceliyorum . Gerekli açıklamayı yapacagım
selam, saygı ve sevgilerımle.

Bu gun sipariş ettigim tv geldi. Beko F49-200 HD
Şöyle evirip cevirip bir baktım, sevimli geldi gözüme. Bir de akım (220) verip çalıştırdım iyi güzel geldi bana.
Seçimimde öncelik olarak 12 V ile çalışamilme Yetenegini ön planda tuttugum için , diger beceri ve fonksiyonelligi açısından fazla bir seçim yapamadım. Bulunanların yanında bir de fotograf makinemin kartını okuyabilseydı daha iyi olurdu. [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
12 V ile çalıştırmak için bir jak yardımı ile giriş yaparak da çalıştırdım.
Selamlar.

Resimlerim 004_001.JPG

Resimlerim 005_001.JPG

Resimlerim 006_001.JPG

Memet abi, Beko F 49-207 HD modelini alsaydın, boyutu aynı, buda 12v ile çalışıyor ve bunun USB girişi var usb taşıyıcıya yüklediğin resim ve videoları, filimleri seyredebiliyorsun, fiyatı 459TL yerine 576TL sadece...

Yusuf bey kardeşim .
TV için teşekkür ederim

Atılla bey kardeşim.
12 volt sebinden dolayı fazla araştırma ve ulaşabilme ımkanım olmadı. Araştırdıgımda genelde "mecutta yok" ibaresi ile karşilaştım .
Haklısınız USB var fakat henuz o aleti kullanmayı ögrenemedigimden daha kolay olanı kartı takıvermek kolaylıgını aramıştım.
Kısmet bu imiş . aslında pek TV düşkunluğüm yoktur da Köroglunun olmazsa olmazı . Ne yaparsınız :D
Fiat olarak 399 tl . Herhalde uygundur.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR