Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Bekir bey . Hiç bir sey söylemeyip tam ucuz kurtarıyordum ki ; atelyem onunde kamp kuranlar arasında olacakmışsınız. ;D
Olsun. Gereken misafirperverlıgimi seve seve yaparım . sağolunuz.
Levent Güngör bey kardeşim , Zamanı geldiginde sanıyorum dediğiniz gibi uçuk tatil yapma anlayışım yüzünden şaşkınlıga sebep olabilirim diyordum da , eger ımkanlarım elverip bir de yabancı dilim olsaydı eğer, neden olmasın ki ?
;D
Benzetiminizden de oldukca keyf aldım. Sagolunuz.
Bülent bey kardşim . İyi yüzerim aslında da köroğlu daha acemi . yalnız da bırakmıyor.
Mehmet bey kardeşim . Gerçekten darlıkdan dolayı sıkıntı çekiyorum. Bazı gereksiz parcalamarı da zaten darlık sebebi ile kuçultup öyle başa çıkmaya calışıyorum.
Aynı zamanda keyf de alıyorum . Başlık açılsada olur açılmasa da . Ama bir sıkıntı ile başaçıkmak diyorsanız, doğru söyluyorsunuz . Sagolunuz.
Yusuf bey kardeşim. Gercekten bu hayalimi de gercekleştırıp rahatlamak istiyorum.
Şasiden haberler sorarsan , onu ilk başta bir elden geçip kasayı öyle oturtmuştum .
(bara demiri takozları el fireni Ön ve arka denge firenı ekzost yerdeğişimi vb.)
Teşekkurler.
Sami bey kardeşim.
Geçen gün motoru fena halde azarladım. Gönlünü kırdık garibimin . Bir ara gönlünü alacağım. ;D ;D
Levent bey kardeşim. Arkadaşların pek bir hatası yok, Şirazeden çıkan (azan) benim aslında ;D
Ama ben seni dinlerim bilirsin. dediklerin hep aklımda . Sağol kardeşim
Rıfat bey kardeşim. Ne güzel olurdu buralarda bir kamp kurmak . Biber gazı mı ? . Hiç olur mu ? . Nasıl olsa herkes bir ucundan yapışıp bitiriverirdik.
Durup seyretmeyeceginize zaten inanıyorum. sagolunuz.
Bu gün et kesigi olmuş kollarım sürtmekten. akşam çalışması yapamadım .
Boş durmuyorum siparişi verdigim tv geldi onu inceliyorum . Gerekli açıklamayı yapacagım
selam, saygı ve sevgilerımle.