Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Haşmet bey kardeşim .
Bitirebilmek için her şey olmaya gayret editorum. Bu günlerde boyacılık la idare ediyorum. Maskem var (kömürlü) . Sag cebimde de naylona sarılmış tinerlı bezim var. Gözlugun camlarını temizleyıp-temizleyip boyuyorum.
Biraz zor oluyor ama ne yaparsınız.
Evet Arif bey kardeşim . Ana kasa hep gözümde büyğyordu . Hatasız degil , ben de bir amatörum deyip ardına saklanıyorum
Teşekkürler.
Teşekkür ederım Yücel kardeşim.
Levent Güngör bey kardeşim.
İyi niyetınız için teşekkür ederim.
Levent (buralpdi) Bey kardeşimiz de size katılıyor , iki levent onayı degerlidir benım için .
O zaman " ben yaptım oldu" ;D
Teşekkürler.
Yusuf bey kardeşim.
Resim i , ben çalışırken eşim habersiz çekti . Israr etti "koy bunu sitemize" dedi "Onlarda görsunler halını " sitemle karışık . sonra da şakaya vurdurdu. Ben nasıl olduguna bakmamıştım . Sen söyleyince farkettim. Aslında pek de seçilmıyor ama söylediklerın bire bir dogru.
Bu bir çaresizlik ürünü. Ana kasayı boyatmak için sanayıde boyacılarla gorüştüm Çogunun işi var, gelenler de acele kaçmanın mazeretlerini uydurup kaçtılar. "Yükün büyügünü koca öküz çekermiş" misali iş başa düşünce , ilk olarak gerekli hava basıncını elde edebilmek için Hurdacılardan aldıgım buzdolabı motorlarını ilave ederek işin üstesinden gelmenin yollarını aradım.
Yalnız bir şeyi atlamışsın. Orada bir de ters duran piknik tüpü var. Bu tüpün gaz cıkış rekorunu söküp yerıne uydurmasyon bir basınc ayarlayıcı sübap taktım . daha sonnra tüp govdesınin yanlarından iki hortum girişi kaynatıp hortumları takarak havayı bu tüp den geçirip oluşan su buharı ve yag kalıntılarını çökeltmede kullandım. (kaynak yaparken kompresör hortumunu tüpün içine yönlendirip sureklı hava gondererek patlayabimeyi önlemeye çalıştım) . Dolayısı ile hem filtrem hem de basınç regülatörum oldu.
Ne yaparsınız , bir şekilde sonuca dogru gidebilmem gerekiyor du. Biliyorum , çok absüd.
;D Ne yaparsınız.
Selamlar.