Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,836
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Bumudur????? BUDURRRRRRRRRRRRRRR

MAŞALLAH.

Mehmet abi ellerine sağlık,yüreğine sağlık.

Biz 2 çivi çaktık iki vida attık sağolsunlar dostlar çok iş yapmışız gibi övdü durdular oysaki Mehmet abinin yaptığı iş sıradan bir iş değil karavan imaltcısı firmaları kıskandıracak bir iş,sizin ve yengemizin o değerli ellerinden öpüyoruz Mehmet abi.

Etiketler

Mehmet abi tebrik ediyorum ve gözlerime inanamıyorum.

Gösterdiğin kararlılık ve sabır meyvasını vermiş. Emeğine saygılarımla.

Mutlu son!...
Büyük Ozan Nazım'ın sorduğunu değiştirerek yazayım; "İlk fotoğraftaki mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?"

Aracın ilk fotoğrafını gördüğümde oooo demişim!.. :eek:

Araç "Mercedes", yaşam bölümü de "Mercedes" olmuş. İyi birşeyler ortaya çıkacağını biliyorduk ama denildiği ölçüde de varmış hani. ;) Alkovenin ferah olacağını buradan görebiliyorum. Bu ferahlığı önemsiyorum; eşim, yalnızca bu nedenle alkovenli araca karşı. Sanırım 1 m.ye yakın yatak ve tavan arası. Alkovenin öne doğru çok çıkıntılı olmamasını da beğendim. Teknik konular beni biraz aşar Mehmet Bey, benden bu kadar.

Soruyu artık sorma zamanı; eeee seri üretime ne zaman geçiyoruz Mehmet Bey? ;D

Güzel gezi ve dinlencelerde güle güle kullanmanız dileğiyle, bizden size gelsin... (Bu türlü inançlarım yoktur ama maviyi severim)

Cavid Sezen

[attachment=1]

nal_nazarl?k.jpg

Bu kadar arkadaşımızın aynı sayfada beklediği nadirdir, tekrar sevincini paylaşıyor, büyük emeklerle meydana gelen karavanın ile birlikte, gönlünce güzel günler geçirmeni diliyorum.

Bu kadarını beklemiyordum doğrusu... Süper bir karavan meydana getirmişsin. Ellerine sağlık...

Mehmet dostum, ellerine sağlık diyeceğim demesinede, o ellerden bu eseri tek başına çıkartasıya kadar ne kadar KAN verdiğinide iyi biliyoruz.
İlk bakışta insanlar için o sadece bir karavan. Ama benim gözümde ,akıttığın kanlar,parçalanan eller,belinin ağrısı ile uyuyamadığın,bırak uyumayı oturamadığın günlerden gelen bir evladın oldu. Valla tamda NUR TOPU gibi doğdu maşallah. Allah uzun ömürlü etsin...
Sağlık ve mutluluk ile gezmenizi dilerim. Bu arada gerek çayı- çorbası-suyu ile fiziki destek sağlayan, onun uğruna evindeki toza toprağa bile ses çıkarmayarak sana destek veren kıymetli eşinede geçmiş olsun,tadını çıkararark o günleri gülerek anmazını dilerim.

Sevgi saygılarımla...... Öpüüyorum......Kardeşim.

Yusuf, klavyemden kaptın ha, hakikaten Tek parça alkovenliye yegane örnek bir karavan oldu....

Mehmet bey , çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

Sağlıklı ve mutlu gezilerde kullanırsınız inşallah.

Karavanınızın iç fotoğraflarını da merak ediyorum.

Selamlar. Erden...

Mehmet bey;
Söylenecek tek şey var oda;
TEBRİKLER............

Rıza

Mehmet abi karavanının yapılış aşamalarını ve son halini canlı olarak gören şanslı kişilerden biri olmaktan çok mutluyum ellerine ve emeğine sağlık karavanını kazasız belasız kullan.

sevgili mehmet abim.emeklerin süper.hayranlığım aslında yapabildiklerin değil,SABRIN...... :D...BÖYLE GÜZEL bir olaya bugün bende şahit oldum o heyecan harikaydı.oo bir hafta önceki yüz ifaden ,en azından yüzündeki bezginlik ifadesi kalkmıştı.bu sitede yeni olduğum için acemiliğime verin teknoljiyi greiden takipteyiz .herkeze saygılar BÜLENT ATATOPRAK

Fotoğrafı gördüğümde ağzimdan çıkan ilk kelime 'yuhhh' oldu,gerçekten bu kelime bütün şaşkınlığımı yansıtmakta,Mehmet hocam bu harika olmuş, söyleyecek sözü olmayan insan küfür eder derler,ben küfür etmiyorum ama bu güzelliğin verdiği şaşkınlıkla ne diyeceğimi bilemiyorum.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Bumudur????? BUDURRRRRRRRRRRRRRR

MAŞALLAH.

Mehmet abi ellerine sağlık,yüreğine sağlık.

Biz 2 çivi çaktık iki vida attık sağolsunlar dostlar çok iş yapmışız gibi övdü durdular oysaki Mehmet abinin yaptığı iş sıradan bir iş değil karavan imaltcısı firmaları kıskandıracak bir iş,sizin ve yengemizin o değerli ellerinden öpüyoruz Mehmet abi.

Yusuf kardeşimiz benim söyleyeceklerimi ağzımdan almış. Bu kadar olur yani.

Yok böyle bir güzellik yahu. Hakikaten Maşallah. Bizim nazarımız değer diye korkuyorum.

Allah kazasız belasız, keyifle, huzurla, mutlulukla gezmeyi nasip etsin. Yüzünüz her daim böyle gülsün. En kötü gününüz böyle olsun. Ve tabii darısı başımıza :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR