Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
İsabetli tesbit olmuş . ("Eeee, kafa rahatlayınca") Enver bey kardeşimizin dedigi gibi tatlı bir rehavet icerisindeyım doğruyu söylemek gerekirse. İsterseniz bir sebep bile uydurabilirim hoş görünüze güüvenerek. "Havalar da soguk gidiyor" desem , Hemen kaytarmakta oldugumu anlayacagınızı biliyorum.
;D Bunalmıştım , az bir sey daha pencere seyrınden sonra isteki bir sekilde süsleme püsleme işlerine , yani zevkli kısımlara başlayacagım . Asıl niyetı anlamışsınızdır biliyorum ;D ;D ;D
Bana çok anlamlı geldi . Zentoz kardeşim duyarlılıgın için teşekkür ederim . Tabi ki bir kısım eksiklerim olacak ama ben bunların bazılarını aklım yeettiğince imal ederek , bir kısmını çıkmacılardan tedarik ederek eger imkanlarım elverir ise peyder-pey tamamlamaya çalışacagım. Yardım taalebinizden memnuniyet ve gurur duydum . Ben asıl yolunuz düştüğünde buralarda tanışıp görüşebilmeyi daha çok arzularım.
Ümit bey kardeşim , teşekkür ederim. Artık ben de karavanı olanlar listesine eklettirdim kendimi izninizle
Melih bey kardeşimiz
Gökhan bey kardeşimiz Övgü ve tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor . Teşekkürler.
İlhan bey , dedginiz gibi daha yollarda cok vaktimiz olacak . Tesekkürler.
Metin bey kardeşim , Övgülerın Çok iyi, de ....Nerede ise utanıyorum diyecegim. Çok sağol.
Anıbal_anıbal Nail bey kardeşim Hem telefon ile hem de yazıyla gonderdiginiz övgülere çok teşekkür ederim .
Haşmet bey kardeşim. Telefondaki hatırşinast lıgınız ve övgüleriniz için de çok teşekkür ederim . (Kordela sözünüzü unutmamışsınız , memnun oldum)
Eh . Nazımı kaldırıyorsun ya.. Ne diyeyım sana bilmiyorum ki.... Hani bir sürü resim cekmiştin .? Eklersin diye düşünüyordum . Biliyorum , Resim yükleme özürlusun
Toplandık diyorsun . Hanı getirdigin börek cay partisi soguktan gizleni içeri doluştugumuz resimler nerede .. Ögren artık şu resim olayını. ;D ;D ;D Şakay dı , biliyorsun.
Selamlarımla