Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,829
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet Bey,

Tabirimi mazur görün ama tam anlamıyla "Ağzım açık bakakaldım." Allah kaza bela vermesin, güle güle gezmek fırsatı versin. Yabancı sitelerde görüp de ağzımızı açık bırakan karavanlar kadar olmuş. Bizi beklettiğinize değmiş.

Etiketler

Ahmet bey kardeşim .
Bunları iltıfat kabul ediyorum bir orjinal ile boy olçüşe bilmek haddim olamaz :D :D Ama begenmiş olmandan memnuniyet duydum teşekkür ederim
Birhayli zamandır forumda göremiyordum seni . Belli ki oralardaymışsınız , memnun oldum.
Selamlar.

Mutluluğunu yazıya dökerek bizimle paylaşmanda ,karavanın kadar güzel olmuş.Özlemişsin klavyeni :smiley:Eeeee..kafa rahatlayınca......Buna birde şöyle bir deniz kıyısında karavanın önüne iki iskemle bir masayıda ekledinmi tamamdır,değmekeyfine diyeceğim amma ilk başlarda meraklılara karavanı tanıtmaktan vaktin kalırsa :D

Mehmet Bey şimdi farklı bir heyecan başlıyor hem sizin için hemde bizim için. İç tarafın yapım sürecini ve tamamlanmasını merakla bekliyorum. Yazın yaşadığım Fransa'dan Türkiye'ye aracımla gelmeyi planlıyorum. Buralardan istediğiniz bir şey var ise yardımcı olmak isterim.

Mehmet bey gönülden tebrikler. Harika görünüyor Karavanın ve kontağa basarkenki yüz ifaden, mutluluğun. Mutluluğunuz daim olsun tekeriniz hep dönsün inşallah.
Sizi karavancı listesine eklemiştim ama Sayın moderatörümüz sayfayı değiştirmiş.

Maşallah. Elinize sağlık ne diyeyim bilmiyorum.Hayırlı olsun Mehmet Bey.

Mehmet abi, içinin eksiği olsa bile sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Bülent'in söylediği gibi ''kervan yolda dizilir'' tekrar geçmiş olsun, güle güle, sağlıklı gezmeler dilerim.

Merhabalar.Maşallah,mükemmel,ve kaliteli bir işçilik.Mehmet ağbi bunu hakketti; küçümsenmeyecek bir başarı ve azmin zaferi.Bu üretim bir tek kişilik sanayi savaşı idi onun için.Vallahi helal olsun. kırkbir kere MAŞALLAH.... .Şimdi sıra tadını çıkarmaya geldi ; iyi seyirler, Bu bir Mehmet ağbinin AMİRAL gemisi,gelecek nesillerine anlatacak çok önemli bir yaratıcı gücünü temsil eden bir olay. SEVGİ ve SAYGILAR...

Mehmet bey ellerinize saglik.Dilerim ailenizle beraber agiz tadiyla bir cok gezi gerceklestieirsiniz.Bizlerde bu gezilerinizin takipcisi olnaya devam ederiz

Mehmet abi, sanat eserini tamamlanmış görmek beni çok mutlu etti. İnan kendi karavanım bitmiş olsa ancak bu kadar sevinirdim. İşçiliğinin kalitesi ortada dediğim gibi bu ancak "sanat eseri" olarak adlandırılabilir. Güzel günlerde, mutlu gezilerde, sevdiklerinle birlikte, kazasız belasız kullanman dileğiyle karavanın hayırlı olsun :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet Bey, sözünü ettiğiniz o ''sanat eserinin'' garajdan çıkışı sırasında orada bulunanlardan birisiyim.
Daha sonra hep birlikte aracın içine doluşarak keyfini ilk biz tattık.Hatta aramıza iki arkadaş daha katıldı; biri volswagen
gurubundan bir arkadaş, diğeri de Mehmet Abi'nin yakın arkadaşı Osman Bey.Osman Bey de on gün önce bir motokaravan
aldı.

İsabetli tesbit olmuş . ("Eeee, kafa rahatlayınca") Enver bey kardeşimizin dedigi gibi tatlı bir rehavet icerisindeyım doğruyu söylemek gerekirse. İsterseniz bir sebep bile uydurabilirim hoş görünüze güüvenerek. "Havalar da soguk gidiyor" desem , Hemen kaytarmakta oldugumu anlayacagınızı biliyorum. :D ;D Bunalmıştım , az bir sey daha pencere seyrınden sonra isteki bir sekilde süsleme püsleme işlerine , yani zevkli kısımlara başlayacagım . Asıl niyetı anlamışsınızdır biliyorum ;D ;D ;D
Bana çok anlamlı geldi . Zentoz kardeşim duyarlılıgın için teşekkür ederim . Tabi ki bir kısım eksiklerim olacak ama ben bunların bazılarını aklım yeettiğince imal ederek , bir kısmını çıkmacılardan tedarik ederek eger imkanlarım elverir ise peyder-pey tamamlamaya çalışacagım. Yardım taalebinizden memnuniyet ve gurur duydum . Ben asıl yolunuz düştüğünde buralarda tanışıp görüşebilmeyi daha çok arzularım.
Ümit bey kardeşim , teşekkür ederim. Artık ben de karavanı olanlar listesine eklettirdim kendimi izninizle
Melih bey kardeşimiz
Gökhan bey kardeşimiz Övgü ve tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor . Teşekkürler.
İlhan bey , dedginiz gibi daha yollarda cok vaktimiz olacak . Tesekkürler.
Metin bey kardeşim , Övgülerın Çok iyi, de ....Nerede ise utanıyorum diyecegim. Çok sağol. :D
Anıbal_anıbal Nail bey kardeşim Hem telefon ile hem de yazıyla gonderdiginiz övgülere çok teşekkür ederim .
Haşmet bey kardeşim. Telefondaki hatırşinast lıgınız ve övgüleriniz için de çok teşekkür ederim . (Kordela sözünüzü unutmamışsınız , memnun oldum)

Eh . Nazımı kaldırıyorsun ya.. Ne diyeyım sana bilmiyorum ki.... Hani bir sürü resim cekmiştin .? Eklersin diye düşünüyordum . Biliyorum , Resim yükleme özürlusun :D :D Toplandık diyorsun . Hanı getirdigin börek cay partisi soguktan gizleni içeri doluştugumuz resimler nerede .. Ögren artık şu resim olayını. ;D ;D ;D Şakay dı , biliyorsun.

Selamlarımla

selamlar.mehmet abii inanılmaz sabrıyla çalışkanlığıyla,harika bir şey ortaya koydu.tanıdığıma seviniyom ve geç kaldığıma üzülüyorum.karavanın çoğu aşamalarını göremedim.ama teknik bir kişi gözüyle inceledim.. :eek: :eek: .her ayrıntı en ince detayına kadar incelemiş.bazı şeyleri çok incelemiş ama harika nazar değdirmesin hem kendisine hem karavanına

Üzülme Bülent,hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın.

Aramıza hoşgeldin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR