Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,728

Etiketler
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

İnanç ticaretinin ve umut ticaretinin daima iş yaptığı söylenir ve doğrudur da, her ikisinde de malınızı rahatça satarsınız, sonucun ne olduğu hep ortada kalır..

sn. betelguz bu siteye yeni üye oldugum halde burdaki arkadaşların samimi ve içten olduklarını gördüm konu sisizn üzerinize döndügü için isizde içten olmanız gerekir

herkese merhabalar. cyberenerjinin internet sitesine az önce bir göz gezdirdimde bir şey dikkatimi çekti. bu sistem bir işe yaramadığı halde bir elektroliz hücresinin fiyatı 1000(bin)tl. düşünebiliyormusunuz. bence sn.betelguz arkadaşımız milletimizi milyoner zannediyor. bir zahmet cyberenerji.com . internet sitesini bir ziyaret edin. 2 ay önceki l1 set 600tl iken şuan 1250 tl. herhelde türkiyenin yarısı bu setten aldığı için fiyatlarda doğal olarak yükseldi. hayırlı forumlar...!

11 aydır kullanan biri olarak gayet normal bir fiyat bence.Kaldıki ben ilk çıktığında almıştım ve o zamandan beri birçok geliştirme yapıldı cihazdı.Piyasayı araştırırsanız zaten benzer (çok daha basit)sistemlerin bu fiyatlara satıldığını görebilirsiniz. Geçen ay araç muayenesini yaptırdım cihaz takılı olarak herhangibir sorun çıkmadı bilginize.

ggezer' Alıntı:
11 aydır kullanan biri olarak gayet normal bir fiyat bence.Kaldıki ben ilk çıktığında almıştım ve o zamandan beri birçok geliştirme yapıldı cihazdı.Piyasayı araştırırsanız zaten benzer (çok daha basit)sistemlerin bu fiyatlara satıldığını görebilirsiniz. Geçen ay araç muayenesini yaptırdım cihaz takılı olarak herhangibir sorun çıkmadı bilginize.

Merhaba rica etsek birkaç fotoğraf yüklemeniz mümkün,mü acaba çalışan bir sistem görmek isterdim

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Üstad yazma artık, ciddi olarak dikkate alma bile.

resmen reklamını yapmış oluyoruz, :-[

Metin hocam merhaba resmen kafa buluyorlar bir çift lafımıza ortalığı velveleye verenler milleti resmen kek sayıyor ona yanarım

Alem bilsin şimdiye kadar bize merhaba diyene sırtımızı dönmedik yavuz hocam sen daha iyi bilirsin ıp nedir

dopamin' Alıntı:
Alem bilsin şimdiye kadar bize merhaba diyene sırtımızı dönmedik yavuz hocam sen daha iyi bilirsin ıp nedir

Çıkış yapılan bilgisayarın numarası diye biliyorum. Kim nerede , kim aslında kim, gibi soruların cevabı adminlerde mevcuttur.Bu mesajımı moderatöre bildirirseniz konuyu mod. arkadaşlar isterlerse yanıtlarlar.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Çıkış yapılan bilgisayarın numarası diye biliyorum. Kim nerede , kim aslında kim, gibi soruların cevabı adminlerde mevcuttur.Bu mesajımı moderatöre bildirirseniz konuyu mod. arkadaşlar isterlerse yanıtlarlar.

Hocam sen daha yakınsın bildiriver sana yakışır biz yapamayız

yavuz bey üstü kapalı anlatmayın çıkarıverin gayrı şu baklayı ağzınızdan neler olup bitiyor öğreniverelim bizlerde ??? ???

yok yahu , birşey olduğu falan. Üstü kapalı konuşmuyorum.Daha önceki yazılarda birilerinin başka isimlerle girip yazılar yazdığından fala söz edilmişti.O sebepten yazdım bunları. Eğer böyle birşey varsa adminler ıp adreslerinden bilirler hatta değişik nickli kişilerin aynı ıp'den çıkışını gördüp aynı kişi olduğunu bilebilirler bunu biliyorum. Ben merak etmiyorum, ancak merak edenler ve kamu yaraı göz önüne alınarak adminlerden böyle birşey istenebilir, verirlerse yorgan gider kavga biter belki diye vurguladım. Kimse ile alakalı birşey yazmadım, yanlış anlama olmasın lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR