Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,732
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

yavuz-çelikel' Alıntı:
yok yahu , birşey olduğu falan. Üstü kapalı konuşmuyorum.Daha önceki yazılarda birilerinin başka isimlerle girip yazılar yazdığından fala söz edilmişti.O sebepten yazdım bunları. Eğer böyle birşey varsa adminler ıp adreslerinden bilirler hatta değişik nickli kişilerin aynı ıp'den çıkışını gördüp aynı kişi olduğunu bilebilirler bunu biliyorum. Ben merak etmiyorum, ancak merak edenler ve kamu yaraı göz önüne alınarak adminlerden böyle birşey istenebilir, verirlerse yorgan gider kavga biter belki diye vurguladım. Kimse ile alakalı birşey yazmadım, yanlış anlama olmasın lütfen.

Enteresan adamsınız hakikaten tanışmak isterdim sizinle

Etiketler

ortaya bir hikaye ...

ben şimdi mesela tezekabak.com diye bir web adresi altındaki ilgili forumda kabak satıyorum.
sonra diyorum ki "benim kabaklarımdan yedinizmi ömrünüz 30 yıl uzuyor, fiyatı da bu"
tabii uzun yaşamak isteyen ne kadar meraklı kabak sever varsa bu forumda (tazekabak.com) bana yazıyor, yazıyor da yazıyor
sorular, cevaplar, sorular, cevaplar, uzun yaşamanın sırları vs. vs.

sonra bazıları işe uyanıyor, diyorlar ki yahu bu bildiğimiz kabak, ömrü falan uzatmaz, meraklıysanız bahçenize dikin, ya a gidin pazardan alın
ortalık karışıyor, tartışmalar, tartışmalar, anlaşılıyor ki gerçekten de benim kabaklar harbiden kabak, bildiğimiz kabak.

bende ne yapıyorum
başkaca isimlerle tazekabak.com a üye olup, farklı nicklerle yazıyorum, şöyle yazıyorum "ben denedim şu anda 160 yaşndayım", "hatta bir arkadaşım da yedi o galiba 148 yaşında" falan. filan.
sonra da millet diyorki
"abi harbiden bu kabaklar ömrü uzatıyor, bak adam kabağı yemiş ömrü uzamış"

ben de kendimce çözüm üretmiş oluyorum, ya da öyle zannediyorum.
yerse hesabı.

tabi keser dönüyor, sap da dönüyor,
gün geliyor hesap dönüyor.

yukarıdaki hikayenin hiç bir kişi ya da kuruluşla alakası yoktur,
hayal ürünüdür,
ben uydurdum,
fıkra niyetine ... ::smiley:

TEKNIKISLEM' Alıntı:
ortaya bir hikaye ...

ben şimdi mesela tezekabak.com diye bir web adresi altındaki ilgili forumda kabak satıyorum.
sonra diyorum ki "benim kabaklarımdan yedinizmi ömrünüz 30 yıl uzuyor, fiyatı da bu"
tabii uzun yaşamak isteyen ne kadar meraklı kabak sever varsa bu forumda (tazekabak.com) bana yazıyor, yazıyor da yazıyor
sorular, cevaplar, sorular, cevaplar, uzun yaşamanın sırları vs. vs.

sonra bazıları işe uyanıyor, diyorlar ki yahu bu bildiğimiz kabak, ömrü falan uzatmaz, meraklıysanız bahçenize dikin, ya a gidin pazardan alın
ortalık karışıyor, tartışmalar, tartışmalar, anlaşılıyor ki gerçekten de benim kabaklar harbiden kabak, bildiğimiz kabak.

bende ne yapıyorum
başkaca isimlerle tazekabak.com a üye olup, farklı nicklerle yazıyorum, şöyle yazıyorum "ben denedim şu anda 160 yaşndayım", "hatta bir arkadaşım da yedi o galiba 148 yaşında" falan. filan.
sonra da millet diyorki
"abi harbiden bu kabaklar ömrü uzatıyor, bak adam kabağı yemiş ömrü uzamış"

ben de kendimce çözüm üretmiş oluyorum, ya da öyle zannediyorum.
yerse hesabı.

tabi keser dönüyor, sap da dönüyor,
gün geliyor hesap dönüyor.

yukarıdaki hikayenin hiç bir kişi ya da kuruluşla alakası yoktur,
hayal ürünüdür,
ben uydurdum,
fıkra niyetine ... ::smiley:

Güzel hikaye metin hocam ellerin dert görmesin

yavuz bey madem siz başlattınız o halde sorayım bana yazılan özel mesaj içeriğininin size servis edilmesi suç değilmi bunu rica etsem açıkmlarmısınız sizin böyle bilgilere ulaşmanız mal bulmuş magribi gibi atlamanız vede bunu bana karşı kullanmaya çalışmanız doqrumu

dopamin' Alıntı:
yavuz bey madem siz başlattınız o halde sorayım bana yazılan özel mesaj içeriğininin size servis edilmesi suç değilmi bunu rica etsem açıkmlarmısınız sizin böyle bilgilere ulaşmanız mal bulmuş magribi gibi atlamanız vede bunu bana karşı kullanmaya çalışmanız doqrumu

Ömer bey telefunuz hoş değil bu bir.
Söylediklerinizden hiçbirşey anlamadım buda iki.
Mesaj olayını açıklayın lütfen .

Yavuz Hocam Ömer Hocam
aman yahu
gerçekten de yedinci hatta sekizinci şahısları mutlu etmemek lazım

uygun gördüğünüz bir vakit sizi misafir etmek, sohbet etmek isterim.
hem balıkçılık
hem de offroad mekaniği hakkında
sizlere sorup öğrenmek istediğim çok şey var ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Yavuz Hocam Ömer Hocam
aman yahu
gerçekten de yedinci hatta sekizinci şahısları mutlu etmemek lazım

uygun gördüğünüz bir vakit sizi misafir etmek, sohbet etmek isterim.
hem balıkçılık
hem de offroad mekaniği hakkında
sizlere sorup öğrenmek istediğim çok şey var ...
Memnun olurum.Benim işyerim Sarayda.Burayada beklerim. yanlız Ömer beyin muhtemel yanlış anladığı yada yorumladığı birşeyler var.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Memnun olurum.Benim işyerim Sarayda.Burayada beklerim. yanlız Ömer beyin muhtemel yanlış anladığı yada yorumladığı birşeyler var.

kesinlikle öyledir,
sizin tarzınızı, tanışmasak da yorum ve yazılarınızdan biliyoruz,
Ömer Hocam ı da (az da olsa yola gitmişliğimiz var) oradan biliyoruz,
tez vakitde iki lafın belini karşılıklı kırmak lazım,
belki denk gelir hafta sonu Mühye de olur,
bir yerde olur,
sonucunda,
muhabbet olur ...

Mühyede yarışın yapıldığı karşı tepede konuşlanacağız muhtemel. Mangal vs.Beklerim.telefonumu özelden atacağım.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Mühyede yarışın yapıldığı karşı tepede konuşlanacağız muhtemel. Mangal vs.Beklerim.telefonumu özelden atacağım.

Ömer Hocammmm
bırak şimdi hafta sonu balık işini, hafta sonu Mühye de ol sen
bak mangalı ateşi bulduk, kapıp sucukları gidelim
senin derin dondurucuda balık da vardır şimdi
onları da ezeriz ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ömer Hocammmm
bırak şimdi hafta sonu balık işini, hafta sonu Mühye de ol sen
bak mangalı ateşi bulduk, kapıp sucukları gidelim
senin derin dondurucuda balık da vardır şimdi
onları da ezeriz ...

Metin hocam istediğin balık osun 2 aralıkta kardeşim balık arkadaşım dostumu kurtboğazında talihsizce kaybettik onun anısına hafta sonu toplanacağız birbaşka hafta söz olurmu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR