Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,732

Etiketler
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

şikayetçi olan çıkacağını sanmıyorum
tabi lüzümsuz mesajlar hariç

TEKNIKISLEM e katılıyorum bende bıldırı almak ıstemıyorum.hala betelguzu soran ve gelısme yokmu konuda dıyen var yaa...

Aynı kanaatteyim. okudukça bu ve bunun gibi birkaç konu daha var , ilk mesaj yazdığım güne lanet ediyorum. Kilitlense isabetli olur.

Bu konuyu açan ve konuya katılan Tüm katılımcı arkadaşlara teşekür ederim.!
Sonuç çıkmadı diye üzülmeyin aslında çıktı çok arkadaşımız aydınlandı (Satır satır dikkatli) okuyanlar daha iyi olayı kavradı.
Ben şahsen çok başarılı buldum bu tartışmayı emeği geçen herkeze teşekür ederim.
benimde istemiyerek hatam varsa özür dillerim.
Ancak Sistem çalışıyor demiştim ve yine diyorum uygulamada bazı eksiklikler var, bunun üzerindede çalışılıyor.zaman verilemiyor bu tarz çalışmalarda bir yeri düzeltiyorsunuz başka problemler çıkıyor. Dolaysıyla bir gün doğrusu bulunacak.
Ben bu yüzden Satışa hazır değil diye başından beri direttim şimdi anlaşılmıştır her halde.
yinede sözüm söz hazır olduğunda yine ilk bilgiler burandan açıklanacak tabi ömrümüz yeterse:smiley:)
hepinize saygılarımla

Sayın dopamin haddinizi bilinde konuşun.Şu forumda 1400 küsür mesajınız var ama daha insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenememişsiniz.Bir forumda saygı çerçevesinde istediğinizi yazabilirsiniz ama kimseye hakaret edemezsiniz.Bu şekilde forumu kirletemezsiniz.Böyle birşeye hakkınız yok.

Gelişme soran arkadaşlar sitemizi takip ederseniz önemli gelişmeler olduğunu görebilirsiniz.Yeni tasarım hücrelerimiz sayesinde şuan daha düşük akımda aynı miktar gazı elde edebiliyoruz.Isınma sorunu büyük ölçüde çözümlendi.Hatta 2000cc ye kadar olan sette radyatör kullanımınada gerek kalmadığından maliyette önemli derecede düştü.Daha önce 20-25 amperde 1 litre gaz üretilmekte iken şuan 14 amperde 1 litre gaz üretilmekte. 4000cc bir araçta 20-30 amper akım şuan yeterli olmakta.Ayrıca yeni tasarım sayesinde araçtaki voltaj değişimlerindede akımın aşırı yükselmesi durumuda bertaraf edildi.Çalışmalarımız sürekli devam etmekte.Daha iyisi için durmak yok yola devam.

Foruma yazmayacaktım ama dopamin bey nedeniyle yazmak durumunda kaldım.Forumdan mesaj almak istemeyenler ayarlar kısmından değişiklik yaparlarsa mail almazlar.Herkese çalışmalarında başarılar.

betelguz' Alıntı:
Sayın dopamin haddinizi bilinde konuşun.Şu forumda 1400 küsür mesajınız var ama daha insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenememişsiniz.Bir forumda saygı çerçevesinde istediğinizi yazabilirsiniz ama kimseye hakaret edemezsiniz.Bu şekilde forumu kirletemezsiniz.Böyle birşeye hakkınız yok.

Gelişme soran arkadaşlar sitemizi takip ederseniz önemli gelişmeler olduğunu görebilirsiniz.Yeni tasarım hücrelerimiz sayesinde şuan daha düşük akımda aynı miktar gazı elde edebiliyoruz.Isınma sorunu büyük ölçüde çözümlendi.Hatta 2000cc ye kadar olan sette radyatör kullanımınada gerek kalmadığından maliyette önemli derecede düştü.Daha önce 20-25 amperde 1 litre gaz üretilmekte iken şuan 14 amperde 1 litre gaz üretilmekte. 4000cc bir araçta 20-30 amper akım şuan yeterli olmakta.Ayrıca yeni tasarım sayesinde araçtaki voltaj değişimlerindede akımın aşırı yükselmesi durumuda bertaraf edildi.Çalışmalarımız sürekli devam etmekte.Daha iyisi için durmak yok yola devam.

Foruma yazmayacaktım ama dopamin bey nedeniyle yazmak durumunda kaldım.Forumdan mesaj almak istemeyenler ayarlar kısmından değişiklik yaparlarsa mail almazlar.Herkese çalışmalarında başarılar.

Sn betelgüz haklısınız benim aslında vermek istediğim mesaj sonuç alınamamış bir konunun tekrar hortlatılmasının faydası olmadığı amacını aşan sözlerim için üzgünüm fakat beni özüre davet eden arkadaşında aynaya bir bakmasını öneririm sağlıcakla kal

Hiçbir konuşmamda kimsenin gıyabında hakarete tamiz söz söylemedim söylemem. Eğer hakederse yüzüne söverimde sayarımda.Hata varsa kabullenmek erdemdir.

dopamin Ömer Bey i Ankara'dan tanırız, birlikte yola gitmişliğimiz ve batmışlığımız da vardır, kendisinin savunmaya ihtiyacı olduğunu ya da böyle bir talebi olacağını
hiç zannetmiyorum, ayrıca talihsizlik olarak kabul edilebilecek mesajını da zaten düzeltmiş, bu satırları daha önce yazacaktım ama Ömer Bey in muhakkak bir düzeltme
yapacağını düşünerek bekledim.

velhasılı

sayın betelguz
onlarca iyi niyetli mesaj, teklif ve soruya kayıtsız kalırken, gerginlik ve tartışmaya sebep olacak mesajlara verdiğiniz hızlı tepki çok dikkat çekici
ben size ve ürününüze inanmıyorum
belki yalan söylemiyorsunuz
ancak
net doğruları ve sonuçları da söylemiyorsunuz
tehlikeli olan bu
sayfalarca teknik detay, onlarca site ve forumdaki bilgiler beni bağlamıyor
sonuç önemli
o da ortada yok
üç otuz paraya talim edip nasıl tasarruf ederim hesabı yapan bu kadar iyi niyetli ve meraklı insanı da
bu şekilde yarım projelerle ticari denek olarak görmeye hakkınız yok.
tabii siz de haklısınız bu memlekette "REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMUYOR"

geçmiş dönemde bu sitede sattığı ayıplı malın arkasında durmayan, yaptım oldu, kuralı ben koyarım tarzında düşünen,
ticari işletmeler de görmüştük, şu anda iki tanesi farklı firma adı kullanarak ve buralara yazarak kendisine pazar bulmaya çalışıyor.

bu forumda üyelerin büyük çoğunluğu çok iyi niyetlidir,
ama büyük çoğunluğun da hafızası çok iyidir.

ticari hayatınızda dilerim hak ettiğiniz yerde olursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR