Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,732

Etiketler

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

gerçek tasarruf yapan sistem burada .... bu sistem piyasadaki hiç bir sisteme benzememektedir.çok az enerji harcayarak hidrojen gazı elde etmektedir.kayır yüzde beş seviyelerindedir.her konuda fazlasıyla kendini çok kısa sürede kanıtlayacak bir sistemdir.konu buradan sürekli güncellenecektir.

[youtube]http://youtu.be/DsEIOXjUuRg[/youtube]

hidrojeni şalama üzerinden harlama gösterisi 2 mm kalınlığa kadar cam dahil her türlü malzemeyi eritmekte ve kesmektedir.

[youtube]http://youtu.be/DsEIOXjUuRg[/youtube]

Yeniyapılmış birşey değil. Bunun gibi bir cihazı 5-6 sene önce tatef fuarında görmüştüm. ince bir pnömatik hortumu ucunda takılı bir şırınga ucunda 4 mm kalınlığındaki bir pulu çok daha kısa sürede akkor haline getirmişti, gözümün önünde. Şırınga ucunun çapını ve alevi tahmin edersiniz sanırım.

Önemli olan ne kadar enerji tükeettiği, ne kadar kostik vs. malzeme tükettiği.Doğal yakıtlar ile mukayese edildiğinde aradaki fark ne kadar?

efendim herkese merhaba :smiley: 2013 senesinde ve ocak ayında mesajımı yazmışım yakıt tasarruf cihazı konusunda... aradan seneden fazla geçmiş , 5.9 umu satmışım , çocukları büyütmeye dalmışım , işimde sektör değiştirmişim , kısmetse bu hafta yine bir 5.9 almak üzereyken tabii gezenbilir damarım kabarmış ve siteye tekrar girmişim.. bir de ne göreyim aynı konu aynı iddialar ???? yahu ben cihazı pazarlayan arkadaşımıza gel ben sana araç temin edeyim gerçekten işe yaradığını ispatla ben de buradan tarafsız bir gezenbilirci olarak hertürlü desteği vereyim demiştim , maddi ortaklık-destek teklif etmiştim. ne oldu sonra tıssssss.... yok efendim sizin araca uygun kit henüz gelmedi vs vs .. şimdi yine bir arkadaşımız ki aynı kişi olabilir diye düşünmedim de değil benzer bir iddiayı yepyeni bir sistemle ortaya atıyor. ben de diyorum ki , kağıt üzerinde değil , uygulanmış örneği var mı ? yoksa ben yine bir araç temin edeyim size , sonuçları buradan duyururuz , uygun mudur ? ister benzinlide deneyelim ister dizelde.

kyenipazar' Alıntı:
efendim herkese merhaba :smiley: 2013 senesinde ve ocak ayında mesajımı yazmışım yakıt tasarruf cihazı konusunda... aradan seneden fazla geçmiş , 5.9 umu satmışım , çocukları büyütmeye dalmışım , işimde sektör değiştirmişim , kısmetse bu hafta yine bir 5.9 almak üzereyken tabii gezenbilir damarım kabarmış ve siteye tekrar girmişim.. bir de ne göreyim aynı konu aynı iddialar ???? yahu ben cihazı pazarlayan arkadaşımıza gel ben sana araç temin edeyim gerçekten işe yaradığını ispatla ben de buradan tarafsız bir gezenbilirci olarak hertürlü desteği vereyim demiştim , maddi ortaklık-destek teklif etmiştim. ne oldu sonra tıssssss.... yok efendim sizin araca uygun kit henüz gelmedi vs vs .. şimdi yine bir arkadaşımız ki aynı kişi olabilir diye düşünmedim de değil benzer bir iddiayı yepyeni bir sistemle ortaya atıyor. ben de diyorum ki , kağıt üzerinde değil , uygulanmış örneği var mı ? yoksa ben yine bir araç temin edeyim size , sonuçları buradan duyururuz , uygun mudur ? ister benzinlide deneyelim ister dizelde.
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, kişi ya kulağının üzerine yatmış yada işine gelmiyor.

KÜÇÜK YADA BÜYÜK HER TÜRLÜ YAKIT TASARRUF SİSTEMİ ÜRETRİZ.BU GÜNE KADARKİ TECRÜBELERE GÖRE SİSTEMİN ÇOK DAHA KÜÇÜĞÜ VE ÇOK DAHA DÜŞÜK MALİYETLİ OLAN BİR KAÇ VERSİYONU PEK YAKINDA ÜRETİLECEKTİR.GÖRMEK İSTEYEN BİREBİR ÜRÜNE SATIN ALMAKSIZIN TANIMAK ANLAMAK İSTEYENLER İÇİN ..

TEL: 0530 879 23 30
ALP TULUY .... İZMİR GIDA ÇARŞISI 1526 SOK NO : 3 HALKAPINAR İZMİR ...

ADRESİNE BUYURUR GELİRLER ..... İLGİLENEN KİŞİLERE HERTÜRLÜ BİLGİ DESTEK V.S VERMEYE HAZIRIZ.

SİSTEMİN ÇOK FARKLI VERSİYONLARINI...
YEMEK PİŞİRECEK ENDÜSTRİDE KULLANILACAK OCAK KAYNAK - KESİM MAKİNASI GİBİ ÇALIŞMALARIMIZDA HER GÜN BİR ADIM İLERLEMEKTEDİR.

http://ultimatepower.pt/homepage/
bu ürün Türkiyede mevcut bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir, test için yardımcı olurum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR