Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,765
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

buraya yazmama niyetim vardı ama ...

konu tekrar ısınınca geçtiğimiz hafta kendime iş edinip web adresindeki referans listesini sırası ile arayıp bilgi alayım istedim,
toplamda 10 (on) numarayı aradım, tamamını değil
- bu numaralardan 3 (üç) tanesi ölü
- 4 (dört) tanesi araçlarını satalı epeyce zaman geçmiş
- Antalya dan görüştüğüm Beyefendi neredeyse telefonda beni darp edecekti, "Ne diyorsun kardeşim, konunun benimle uzak yakın alakası yok" dedi, muhtemel ters bir zamanda aramış olabilirim.
- İlini yazmayayım Karadenizli bir arkadaş, "Aldık onu ama hiç bir şey anlamadık, test etme imkanı olmadı, aracıda sattık, malzemeyide söküp bir kenara koyduk, yeni araca takıp test deceğiz" dedi, epeyce de sohbet ettik bu arada.
- gene İlini yazmak istemiyorun ama aksanından Trakya yöresinden olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaşta merak edip aldığını, ama montajını yapmadığını her hangi bir yorumda bulunamayacağını söyledi.

listenin tamamını aramadım, ancak sizin referans listesinin en azından benim aradıklarımın durumu bu. Benim bildiğim bir ticarethane referans listesine ürününü alıp ta faydasını görenleri yazar, yaptığı satışları değil.

kişisel görüşüm
bizim burada yazdığımız her yorum ve her paylaşım SADECE SİZİN İNTERNET ORTAMINDA, KONU HAKKINDAKİ ARAMALARDA ÖNE ÇIKMANIZI VE TİCARETİNİZİN ARTMASINI SAĞLIYOR, sonucunda amacınıza ulaşıyor malınızı satıyorsunuz. Araçlarda denenip denenmemesi, ya da iyi sonuç alınması ya da malınızın kötülenmesi de bu aşamada hiç önemli değil, zira her deneme, yeni yorumlar, yeni paylaşımlar ardından da para ile satın alınamayacak bir ÖNE ÇIKMA, ÜSTE ÇIKMA durumu sağlıyor.

sizi ve özellikle IT ve Internet ortamındaki faaliyetler için destek aldığınız kişi ya da kuruluşu takdir etmek lazım.

Ve;
"Yoksa bu forumdan deneyecek başka yürekli kimse çıkmayacak" sözü de çok başarılı, tam da İnsanı gaza getirip onlarca sayfa yorum yazdıracak türden.

Moderatörlerden küçük bir ricamız olsa "Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi" olan konu başlığını içeriğini de kaldırarak değiştirsek, mümkünmüdür acaba, o kadar paylaşıma yazık olacaktır ama,
mesela özellikle de Tr. karakter kullanmadan "CEVRE DOSTU AZ PARA HARCATAN ICATLAR" yapabilirmiyiz acaba,
ya da benzer bir şey.

saygılar ...

betelguz' Alıntı:
Koray bey subaruda olur cherokee'de olur.Değişmisseniz araçları ne varsa oda olur farketmez. Bu tarafa geldiğinizde uğrayın bigün takalım siz deneyin.Yoksa bu forumdan deneyecek başka yürekli kimse çıkmayacak.

Etiketler

Metin beye kulliyen katılıyorum.Evet bu konu mutlaka yayından kaldırılmalı.KÖRÜ KÖRÜNE ,KÖR DÖVİÜŞÜ YAPILIYOR. Bir şey olmuşmu diye baktığımız zaman İSRAFTIR.yazık zamana yazık.İyi niyetler ve selamlar.dilerim.

benim bir arkadaşım ekomax isimli ürünü taktırdı ilk ölçümlerinde bir depo lpg ile 370 kmde 30 km tasarruf yaptı güç arışıda var bende kullandım arabayı bakalım bu hafta sonu bidaha ölçecek ama cihaz 2,5 amperle çalışıyormuş biraz zayıf geldi bana

korsellx' Alıntı:
benim bir arkadaşım ekomax isimli ürünü taktırdı ilk ölçümlerinde bir depo lpg ile 370 kmde 30 km tasarruf yaptı güç arışıda var bende kullandım arabayı bakalım bu hafta sonu bidaha ölçecek ama cihaz 2,5 amperle çalışıyormuş biraz zayıf geldi bana
Motor hacmi 1000cc altı ise yeterli olur.Değilse yeterli olmaz.Tasarruf oranı düşük kalır.Belirttiğinize göre %8 bir tasarruf olmuş oldukça düşük bir sonuç.
Örnek vermek gerekirse bizim sistemde lpg li yeni model 1600cc bir araçta minimum %20 tasarruf sağlanabiliniyor..

maalesef dediğiniz gibi tasarruf oranı çok düşük tekrardan ölçüm yapıldı %5 yavar ya yok

sizin sisteminizi benim arabamda denemek istiyorum fakat montajı nasıl olacak sizin bulunduğunuz yere gelsem montajını beraber yapsak benim bu konuya çok ilgim var arkadaşın kullandığı ürün iyi çıksaydı taktıracaktım fakat iyi değil çok zayıf nasıl olur?

cihazınızı denemek istiyorum fakat şu şekilde olur alır denerim eğer tasarruf sağlarsa parasını öderim tasarruf sağlamazsa iade ederim. çünkü arkadaşım diğer cihazdan tasarruf sağlayamadı ve iade etmek istedi sıkıntı yaşadı aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. cihazı alır takarım tasarruf yaparsa paranızı öderim reklamınızıda yaparım

Sayın korsellx öyleki bu cihazı ciddi ciddi kullanmak istiyorsunuz,neden mesaj yolu ile bunu halletmeye çalışıyorsunuz!!!
İddia sahibi ulaşılamıyacak karanlık bir güçmü? Açın telefonu konuşun,böyle önemli bir şeyi mesay yolu ile halletmeye çalışmanız garibime gitti doğrusu ???

Korsellx bey mesajlarınızı yeni gördüm. Bayağı olmuş siz yazalı. Benim açımdan problem yok.Telefondan arayın uygun bir zamanda montajlayalım.İletişim bilgilerim cyberenerji.com sitede mevcut.Bir hafta denersiniz olmazsa söker geri alırız.Forumdaki arkadaşlarda meraklarını gidermiş olurlar biraz. Bu arada aracınızın marka , model, silindir hacmi, kullanılan yakıt türü nedir acaba ?

yusuf3070' Alıntı:
Sayın korsellx öyleki bu cihazı ciddi ciddi kullanmak istiyorsunuz,neden mesaj yolu ile bunu halletmeye çalışıyorsunuz!!!
İddia sahibi ulaşılamıyacak karanlık bir güçmü? Açın telefonu konuşun,böyle önemli bir şeyi mesay yolu ile halletmeye çalışmanız garibime gitti doğrusu ???
+1

amacım paramın boşa gitmemesi arkadaşım madur oldu bayada bi parası gitti 750 tl tasarruf alamadı yazık... aynı maduriyeti istemiyorum tasarruf yapsın parası helal olsun reklamınıda yapayım herkeze önereyim

aracımın marka modeli : 2004 kia cerato 1600 cc yakıt benzin+lpg bu cumartesi izmite gidecem inş saat 16:30 gibi oradaki işim biter telefondan arar yanınıza gelirim nontajını yaparız inş

Sanırım montajı aleni olarak yaptırarak, geri iade alınmasını garantiye almaya çalışıyorsunuz, haklısınız.

valla ıyı cesaret. :smiley: tebrık ederım. forumda ılk deneyen kısı olarak dusundugunuzden fazla tasarruf edecegınız kesın. beklıyoruz gelırmelerı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR